Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

MM 2018: Suomi

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Musta Nuoli, 23.05.2017.

 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Hyvä juttu, mitä enemmän NHL-suomalaisia tippuu sen parempi aina maajoukkueen kannalta. Vaikka luultavaahan se nykyisin on, että valtaosa NHL-pelaajista kieltäytyy maajoukkueesta itsekkäistä tai vähemmän itsekkäistä syistä. Vähemmän itsekkäiksi syiksi lasken vammat, loppuunpalamisen, perheenlisäykset ja muut henkilökohtaiset syyt. Joissain tapauksissa myös sopimuskatkot voivat olla hyviä syitä varsinkin jos alla on pikkuvammoja eikä kunto ole täysin kohdallaan. Itsekkäitä syitä ovat sitten erilaiset vesihiihdot tai muut epämääräiset poisjäännit.
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings
  Montrealin miehet Niemi ja Lehkonen olleet viime kierrokset niin kovassa vireessä, että molemmille paikka kisajoukkueessa olisi tarjolla.

  Arsin nyt luulisi mahtuvan mukaan, ilman suurempia vastaväitteitä. Niemen tilanne riippuu paljon muista taalaliigan vahtien tilanteesta. Viime aikojen näytöillään, osoittanut olevansa edelleen huippu veskari.

  Tällä hetkellä Koskinen on selkeä ykkönen maalivahtihierarkiassa. Raannan loukkaantuminen toivottavasti ei ole vakava. Niin hyvää kautta on vetänyt yhdessä taalaliigan surkeimmista joukkueista. Korpisalo myös on yksi mahdollinen mukaantulija rapakon takaa, ellei sininutut jatka pelejään tosipeleissä.

  Kolmikko Raanta-Koskinen-Niemi olisi todella kova trio kisoihin, mutta syön hattuni, mikäli tuolla kolmikolla kisoihin lähdetään.
   
 3. adolf Jäsen

  Toivottavasti Aho ja Teräväinen tulee kisoihin. Siinä olisi samantien kova ykkösketju kasassa, kun joku vielä NHL:stä tuleva kaveri tuohon lyötäisiin 3. lenkiksi.
   
 4. Frisker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Los Angeles Kings, Laine, Jagr
  Olisiko Christopher Gibson hyvä lisä maajoukkueeseen? Vaikka viimeyö menikin heikommin, niin ihan hyviä otteita minun mielestä on näyttänyt kun hänet ylös nostettiin.

  Ja Aho on lähes varma lisä, jos pysyy terveenä. Eiköhän Teräväinenkin tule.
   
 5. FinnPeak Jäsen

  Lainaus:
  Enpä kyllä oikein usko, että Raanta on vaihtoehto. Sen verran loukkia alla ja taisi olla sopparin kynäilykin edessä. Ja tuskin se Koskinenkaan ihan sataprosenttisen varma lähtijä näin olympiavuonna on. Kohtalaisen auki siis taitaa tuo paketti vielä olla, mutta on tuonne sen verran hyviä nimiä mahdollisuuksien rajoissa, että kelpo veskarit pitäisi tarttua matkaan.

  Niemen näkisin kyllä mielelläni kisoissa. Ois aika komeeta jos uran ehtoopuolella sattuisi tuolla vielä pelaamaan itsensä karjalakansankin kaapin päälle.