Ilmoitukset

 • Nimimerkit Pervert ja Winger huilaavat viikon keskinäisestä nokittelustaan Sport-osiossa.
 • Nimimerkkien Frank McKee ja Zinetula kahden sanan-viestit "Juurikin näin" Kärpät-osiossa ovat turhuuksia ilman omaa asiaa, ja ne palkitaan viikon pelikiellolla sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkin Elkku viestien taso osoittautui viime aikoina sen verran heikoksi, että päätimme poistaa hänen kirjoitusoikeutensa.

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

MM 2018: Info

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Murkula, 17.01.2018 klo 18.35.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Tuolla MM Suomi ketjussa on sivuttu noita Herningin majoituspuitteita ynnä muuta.

  Nyt sellainen kysymys, että onko joku menossa sillä tavalla Event-Travelin paketilla, että majoittuu siellä bajamajoissa tai teltoissa.
  Ts. haarukoin saisinko jonkun sellaisen lähtijän kautta hankittua niihin Event-Travelin Herningin ja Århusin väliä ajaviin bussihin sen matkapassin, tai tarvitsisin niitä kaksi.

  Jos olet tuollainen lähtijä niin laita YV:tä, se passi maksaa 45€ mutta voin siitä vaivasta maksaa välitkin. Olen itse 12.-16. välisen pätkän eli Kanada, Saksa ja USA pelit. Århusissa. Sieltä juna on tuohon välille ~20€ mutta nuo bussit rallattaisi aika kattavilla aikatauluilla näiden kaupunkien väliä.