Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

MM 2017: Ranska

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2017, Ranska ja Saksa' , aloittajana uljas, 01.04.2017 klo 12.53.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Isäntämaa on tällä haavaa saamassa kovan NHL-trion kokoonpanoonsa. Dallasin Antoine Rousselin, New Jerseyn Yohann Auvitun ja Phillun Pierre-Edouard Bellemaren kaudet ovat päättymässä runkosarjaan. Auvitun kohdalla tosin on pelkona AHL-pudotuspelin Albanyn riveissä, jos siellä joutuu kitkuttelemaan. Bellemare ja Roussel todellisia kultakaloja hyökkäykseen, jos molemmat vain mukaan suinkin saadaan. Roussel tosin taitaa olla loukkaantuneena?? Vamman laadusta ei itsellä harmainta aavistusta.

  Auvitu on kuitenkin Ranskalle se tärkein pelaaja. Maajoukkueen pakkipula alkaa olla todella akuutti. Kärkipakkien osalta materiaali on todella kapea. Hyvä hyökkäys kaipaa tuekseen kiekollista takapään osaamista, jota Auvitu parhaimmillaan edustaa.
   
 2. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Boston Bruins
  Rousselilla käsivammaa ja on taas pelikunnossa huhtikuun puolessa välissä.
   
 3. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Boston Bruins
  Ranskan MM-leiriryhmä
  Koodi:
  Maalivahdit
  
  Florian Hardy, Dornbirner EC (EBEL)
  Sebastian Ylönen, Bordeaux (FRA)
  
  Puolustajat
  
  Kevin Dusseau, Bordeaux (FRA)
  Kevin Hecquefeuille, Kloten (NLA)
  Jonathan Janil, Bordeaux (FRA)
  Nicolas Leclerc, Amiens (FRA)
  Antonin Manavian, Székesfehérvár (EBEL)
  Maxime Moisand, Bordeaux (FRA)
  Teddy Trabichet, Grenoble (FRA)
  
  Hyökkääjät
  
  Nicolas Besch, Bordeaux (FRA)
  Valentin Claireaux, Lukko (Liiga)
  Stephane Da Costa, CSKA Moskva (KHL)
  Teddy Da Costa, Orli Znojmo (EBEL)
  Floran Douay, Genève-Servette HC (NLA)
  Damien Fleury, Kunlun Red Star (KHL)
  Romain Gutierrez, Epinal (FRA)
  Vincent Kara, Bordeaux (FRA)
  Maxime Lacroix, Angers (FRA)
  Bastien Maia, Odessa Jackalopes (NAHL)
  Peter Valier, Bordeaux (FRA)
  Gabin Ville, Chamonix-Morzine (FRA)
  
   
 4. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Hienoa nähdä Ylösenkin päässeen kokeilemaan siipiään Jääkukoissa. Itse olisin vielä kyllä Ranskan mahdollisena päävalmentajana ehkä vielä sallinut yhdet viimeiset jäähyväiskisat Fabrice Lhenrylle mikäli vain mies itse olisi halunnut pelata kun vuonna 1992 debytoi Jääkukoissa isommin ja tänä vuonna siitäkin olisi tullut 25 vuotta.

  Toisaalta aika aikaansa kutakin ja kerta kaikkiaan Jääkukoillakin pitäisi alkaa edistystä tapahtumaan joskin paljon on kyllä myös jo panostettukin. Jotenkin tuntuu Ranskalla olevan niin helkkarin paljon aina kaikki kiinni muutamasta avainpelaajasta joskin se on hyvä takavuosien Jääkukkoihin nähden, että ainakin yhteistyö pelaa paremmin ja tuntuu ainakin olevan sitä yritystä huonompanakin päivänä.
   
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Listasta uupuu vielä maalivahti Ronan Quemener. Puolustuspäässä Kevin Hecquefeuille on kultaakin kalliimpi. Toivon mukaan Ranska saa rapakon takaa tähtipakki Auvitun kisoihin. Näiden kahden takana pakkipää on auttamattoman kesy. Antonin Manavian partareuhkoineen rimpuilee taas parhaansa mukaan. Käsiä ei ole, mutta peruspakin tehtäviä hoitaa sen minkä pystyy. Maxime Moisand on esiintynyt ihan mukavasti maajoukkueessa. Kokemusta sarjapeleistä on kertynyt muualtakin kuin Ranskasta. Saapa nähdä mihin vanha Jukuri-pakki Nicolas Besch pystyy. Kunnossa ollessaan kuuluu runkopakkeihin.

  Hyökkäyspäässä lepää Ranskan vahvuudet. Pakistosta pitäisi vaan löytyä kiekollisia apuja, jotta saataisiin kaikki potentiaali hyötykäyttöön. Löytyy KHL, Liiga ja NLA-kokemusta ja toivon mukaan myös NHL-avut Bellemare ja Roussel saadaan remmiin.

  Ja päivitetään maaottelun tulos. Ranska-Sveitsi jatkoajalla 3-2. Eilen Ranska puolestaan hävisi juustomaan miehille 3-4.
   
 6. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
 7. Mikael Pelzfuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Hfboardsilla spekuloidaan saako varsusikäinen Alexandre Texier mahdollisuuden päästä mukaan miesten MM-leiritykseen. Olisihan tuo mielenkiintoista nähdä vielä Ranskassa pelaava kaveri kisoissa. Aika useinhan nämä lupaavimmat nuoret häipyvät kehittyneempiin kiekkomaihin pelaamaan. Esiintyminen miesten maajoukkueessa tekisi hyvää pojan varausasetelmillekin.

  Ranskan U18 voitti 1A-divisioonan ja nousee ensimmäistä kertaa pääsarjaan. Joukkue voitti mm. Saksan ja Tanskan. Pääsarjassa pysyminen ei kyllä tule olemaan kovin helppoa.
   
 8. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat, EC Red Bull Salzburg
  Lainaus:
  Fabrice Lhenry lopetti pelaajauransa jo kauden 2014-15 päätteeksi.
   
 9. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Lainaus:
  Ranskan kannalta loistavaa! Gallian kukolla on kaikki harovarpaat ristissä toivoessaan, että pakistossa säilyttäisiin loukkaantumisitta. Auvitu joukkueelle supertärkeä pelaaja. Isoja minuutteja tiedossa. Hyökkäyskalusto on vahva ja sieltä löytyy myös leveyttä. Pari loukkaantumista siellä ei vielä hetkauta voimasuhteita suuremmin.

  Mahtaako Mestistä ja Liigaa pelannut Anthony Guttig olla loukkaantuneena, kun en muista miehen nimeä Ranskan kokoonpanoissa huomanneeni?