Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

MM 2017: Kanada

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2017, Ranska ja Saksa' , aloittajana Pistelinko87, 31.03.2017 klo 09.56.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Aikooko Kanada ihan oikeasti lähteä tandemilla Pickard - Comrie kisoihin? Antavat kyllä mukavasti tasoitusta muille maille, jos näin on. Pakistokaan ei mikään maaginen ole.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En usko, että lähtevät. Comrie on selkeästi 3. maalivahti ja Pickard pelaa 2-3 alkusarjan peliä. Eiköhän sieltä vielä Talbot/Dubnyk/Crawford/Jones saada pudotuspelien jälkeen houkuteltua.
   
 3. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  @red.machine itsekkin tuota ihmettelin. Kyllähän tuohon joukkueeseen tarvitaan vielä selkeä ykkösmaalivahti sekä yksi laadukas puolustaja. Hyökkäys on äärimmäisen kovatasoinen.

  Tälläisiä ketjuja hahmottelisin

  1. MacKinnon - Duchene - X
  2. Giroux - Schefeile - Skinner
  3. Simmonds - O'Reilly - Killorn
  4. Konecny - Couturier - Point

  1. Barrie - Morrissey
  2. Demers - de Haan
  3. X - Mathenson
   
 4. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Viime vuonna Kanadalla oli kisoissa vain kaksi maalivahtia ja myös sitä edellisellä. Ehkä tällä kertaa lähtevät kuitenkin kolmella.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Viime vuonna saivat pudotuspelien ulkopuolisista joukkueista maalivahtinsa (Talbot ja Pickard). Tänä vuonna ei sellaista vielä saatu, joten piti ottaa kisojen alkuun ja ainakin harjoituspeleihin ennen kisoja toinen maalivahti Pickardin lisäksi eli tässä kohtaa Comrie.
   
 6. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Lainaus:
  Tästä olen samoilla linjoilla. Eiköhän siellä olisi NHL:ässä ollut parempia vaihtoehtoja kakkosmaalivahdiksi kuin koko kauden AHL:ässä pelannut maalivahti.
   
 7. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, LA Kings, Manchester United, #8
  Drew Doughty olisi mielenkiintoista nähdä kisoissa. Olisi tuohon pakistoon tarvittava liideri. Kirsikkana kakun päällä tietenkin MM-kulta, joka häneltä enää puuttuu suurista voitoista.
   
 8. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca&Pep, SASpurs
  Lainaus:
  Tuskin on Doughty tulossa, koska Doughty monen Pohjois-Amerikkalaisen tapaan ei pidä MM-kisoja minään isona, kuten Doughtyn aiemmista kommenteista on käynyt ilmi.
  Tämä "kolmen kullan-kerho" on täysin suomalaisten/eurooppalaisten keksimä höpöhöpö-juttu pönkittämään Skoda-cupin asemaa, josta Doughtyt ja kumppanit eivät edes tiedä saati välitä. Ainoastaan Stanley Cup ja maju-turnaukset missä kaikki parhaat mukana merkkaavat.
   
 9. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  En tiedä kiinnostaako Doughtya, mutta veikkaisin, että olympialaisten puuttuminen NHL:n kalenterista nostaa MM-kisojen arvoa monien silmissä. Eihän sinne ikinä tietenkään kaikki parhaat pääse, mutta mikäli NHL:n ja olympialaisten rakkauteen tulee pidempiaikainen särö niin ehkäpä MM-kullan arvo nousee. Eihän tuo toisaalta vielä näin nopealla aikataululla vaikuta, että se Doughtya varmaankaan liikuttaa suuntaan tai toiseen. World Cupin en usko saavan ainakaan ihan hetkessä tuota olympialaisten arvoa, kun siellä on kaiken maailman tähdistöjoukkueita ja muutenkin pelaajat vielä aivan kesäterässä.

  Mutta mitä tulee Kanadan joukkueeseen niin onhan tuo nyt jälleen kerran sen verran kova, että jos nämä kisat paperilla pelattaisiin niin kulta olisi jo jaettu. Ja jos eivät pahasti ryssi niin eiköhän se Kanadaan taas matkaa. Tuohon vielä joku jamiebenn, dougiehamilton ja devandubnyk niin siinä lienee taas muilla ihmettelemistä.
   
 10. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Itse en näe muuta hyvää kuin hyökkäyksen. Tuo peräpää on täynnä kysymysmerkkejä puhumattakaan maalivahdeista. Toivottavasti 1.kierrokselta tulee maalivahti + ykköspakki(mahdollisesti myös kakkonen tämän lisäksi) muuten en kyllä kultaa tälle joukkeelle povaa.
   
 11. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  No, onhan Ruotsilla selvästi kovempi pakisto, mutta muuten ei ole kyllä tuolle porukalle paperilla mitään palaa. Tämä on toki vain oma mielipide.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Höpöhöpö sinullekin. Aika tiiviisti pohjoisamerikkalainen media on jaksanut hehkuttaa Triple Gold Clubin uusia kanadalaisjäseniä siihen nähden, että se on eurooppalaisten keksimä höpöhöpö-juttu.
   
 13. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Se NHL:n ensi kauden kalenteri julkaistaan joskus heinä-elokuun kieppeillä, joten me emme vielä tiedä, mitä siitä kalenterista puuttuu ja mitä ei.
   
 14. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Dregerin mukaan myös Keithin vastausta odotetaan

  Darren Dreger‏Verified account@DarrenDreger
  Canada is awaiting word on Toews, Keith and Crawford. Would certainly add a great deal to World Championship roster. #TSNHockey
   
 15. Frozen_Hands Jäsen

 16. Frozen_Hands Jäsen

  Chris Kuc‏Verified account@ChrisKuc 1h1 hour ago
  Jonathan Toews won't play for Team Canada in World Championship. #Blackhawks

  Chris Kuc‏Verified account@ChrisKuc 58m58 minutes ago
  Team Canada contacted Brent Seabrook to play in World Championship but he declined. His wife due to give birth in two weeks. #Blackhawks

  Chris Kuc‏Verified account@ChrisKuc 1h1 hour ago
  Duncan Keith will not play for Team Canada in World Championship. #Blackhawks

  @ChrisKuc
  Corey Crawford hasn't been contacted by Team Canada and said he would consider it if asked to play in World Championship. #Blackhawks
   
 17. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Kanadalle vapautui käyttöönsä viime yönä tukku kovia pelimiehiä mm. Burns, Weber, Vlasic, Staal, Couture, Thorthon. Maalivahdiksi voisi tulla joku kolmikosta Price, Crawford tai Jones.
   
 18. Kamesin olkapää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Staal meni pahannäköisesti pää edellä laitaan eilisessä pelissä.Oli sen verran titityy, että eiköhän jätä kisat väliin...
   
 19. Frozen_Hands Jäsen

 20. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Kanadan joukkueen johto luultavasti katsoi tämän kortin loppuun asti, ja siksi Crawfordiin ei vielä olla otettu yhteyttä. Eiköhän Hockey Canada siis kohtapuoliin soita Crawfordille.
   
 21. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Montealin Brendan Gallagher ja Shea Weber kieltäytyivät MM-kisakutsusta.
   
 22. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Toivottavasti Vlasic ja Burns saisivat kutsun ja tulisivat. Vaikka toki heillä takana ennen kautta World Cupit ja viime kesän playoffit finaaliin saakka.
   
 23. Frozen_Hands Jäsen

 24. Frozen_Hands Jäsen

 25. Frozen_Hands Jäsen

  Leafs Lunch‏@LeafsLunch1050 2h2 hours ago
  Ron Hextall on if Morgan Rielly will join Team Canada at #IIHFWorlds: "Certainly he's a guy that was on our list."

  Hextall puhui myös, että joku pelaaja saatetaan ottaa mukaan NHL:n toisen playoff-kierroksen jälkeen.