Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

MM 2017: Kanada

Viestiketju osiossa 'MM-kisat 2017, Ranska ja Saksa' , aloittajana Pistelinko87, 31.03.2017 klo 09.56.

 1. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Canes, Suomi, La Celeste
  Aikooko Kanada ihan oikeasti lähteä tandemilla Pickard - Comrie kisoihin? Antavat kyllä mukavasti tasoitusta muille maille, jos näin on. Pakistokaan ei mikään maaginen ole.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En usko, että lähtevät. Comrie on selkeästi 3. maalivahti ja Pickard pelaa 2-3 alkusarjan peliä. Eiköhän sieltä vielä Talbot/Dubnyk/Crawford/Jones saada pudotuspelien jälkeen houkuteltua.
   
 3. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Boston Bruins
  @red.machine itsekkin tuota ihmettelin. Kyllähän tuohon joukkueeseen tarvitaan vielä selkeä ykkösmaalivahti sekä yksi laadukas puolustaja. Hyökkäys on äärimmäisen kovatasoinen.

  Tälläisiä ketjuja hahmottelisin

  1. MacKinnon - Duchene - X
  2. Giroux - Schefeile - Skinner
  3. Simmonds - O'Reilly - Killorn
  4. Konecny - Couturier - Point

  1. Barrie - Morrissey
  2. Demers - de Haan
  3. X - Mathenson
   
 4. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Canes, Suomi, La Celeste
  Lainaus:
  Viime vuonna Kanadalla oli kisoissa vain kaksi maalivahtia ja myös sitä edellisellä. Ehkä tällä kertaa lähtevät kuitenkin kolmella.
   
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Viime vuonna saivat pudotuspelien ulkopuolisista joukkueista maalivahtinsa (Talbot ja Pickard). Tänä vuonna ei sellaista vielä saatu, joten piti ottaa kisojen alkuun ja ainakin harjoituspeleihin ennen kisoja toinen maalivahti Pickardin lisäksi eli tässä kohtaa Comrie.
   
 6. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Boston Bruins
  Lainaus:
  Tästä olen samoilla linjoilla. Eiköhän siellä olisi NHL:ässä ollut parempia vaihtoehtoja kakkosmaalivahdiksi kuin koko kauden AHL:ässä pelannut maalivahti.
   
 7. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Los Angeles Kings, Leijonat, Frölunda
  Drew Doughty olisi mielenkiintoista nähdä kisoissa. Olisi tuohon pakistoon tarvittava liideri. Kirsikkana kakun päällä tietenkin MM-kulta, joka häneltä enää puuttuu suurista voitoista.
   
 8. VilleLeino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada, CHI&PIT, Pats, Barca, SASpurs
  Lainaus:
  Tuskin on Doughty tulossa, koska Doughty monen Pohjois-Amerikkalaisen tapaan ei pidä MM-kisoja minään isona, kuten Doughtyn aiemmista kommenteista on käynyt ilmi.
  Tämä "kolmen kullan-kerho" on täysin suomalaisten/eurooppalaisten keksimä höpöhöpö-juttu pönkittämään Skoda-cupin asemaa, josta Doughtyt ja kumppanit eivät edes tiedä saati välitä. Ainoastaan Stanley Cup ja maju-turnaukset missä kaikki parhaat mukana merkkaavat.
   
 9. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  En tiedä kiinnostaako Doughtya, mutta veikkaisin, että olympialaisten puuttuminen NHL:n kalenterista nostaa MM-kisojen arvoa monien silmissä. Eihän sinne ikinä tietenkään kaikki parhaat pääse, mutta mikäli NHL:n ja olympialaisten rakkauteen tulee pidempiaikainen särö niin ehkäpä MM-kullan arvo nousee. Eihän tuo toisaalta vielä näin nopealla aikataululla vaikuta, että se Doughtya varmaankaan liikuttaa suuntaan tai toiseen. World Cupin en usko saavan ainakaan ihan hetkessä tuota olympialaisten arvoa, kun siellä on kaiken maailman tähdistöjoukkueita ja muutenkin pelaajat vielä aivan kesäterässä.

  Mutta mitä tulee Kanadan joukkueeseen niin onhan tuo nyt jälleen kerran sen verran kova, että jos nämä kisat paperilla pelattaisiin niin kulta olisi jo jaettu. Ja jos eivät pahasti ryssi niin eiköhän se Kanadaan taas matkaa. Tuohon vielä joku jamiebenn, dougiehamilton ja devandubnyk niin siinä lienee taas muilla ihmettelemistä.
   
 10. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Itse en näe muuta hyvää kuin hyökkäyksen. Tuo peräpää on täynnä kysymysmerkkejä puhumattakaan maalivahdeista. Toivottavasti 1.kierrokselta tulee maalivahti + ykköspakki(mahdollisesti myös kakkonen tämän lisäksi) muuten en kyllä kultaa tälle joukkeelle povaa.
   
 11. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  No, onhan Ruotsilla selvästi kovempi pakisto, mutta muuten ei ole kyllä tuolle porukalle paperilla mitään palaa. Tämä on toki vain oma mielipide.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Höpöhöpö sinullekin. Aika tiiviisti pohjoisamerikkalainen media on jaksanut hehkuttaa Triple Gold Clubin uusia kanadalaisjäseniä siihen nähden, että se on eurooppalaisten keksimä höpöhöpö-juttu.
   
 13. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Se NHL:n ensi kauden kalenteri julkaistaan joskus heinä-elokuun kieppeillä, joten me emme vielä tiedä, mitä siitä kalenterista puuttuu ja mitä ei.
   
 14. Spede show#17 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suattaapi olla
  Kanada odottaa Crawfordin ja Toewsin vastausta.
   
 15. Breathe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88 & Kanada
  Lainaus:
  Dregerin mukaan myös Keithin vastausta odotetaan

  Darren Dreger‏Verified account@DarrenDreger
  Canada is awaiting word on Toews, Keith and Crawford. Would certainly add a great deal to World Championship roster. #TSNHockey
   
 16. Frozen_Hands Jäsen

 17. Frozen_Hands Jäsen

  Chris Kuc‏Verified account@ChrisKuc 1h1 hour ago
  Jonathan Toews won't play for Team Canada in World Championship. #Blackhawks

  Chris Kuc‏Verified account@ChrisKuc 58m58 minutes ago
  Team Canada contacted Brent Seabrook to play in World Championship but he declined. His wife due to give birth in two weeks. #Blackhawks

  Chris Kuc‏Verified account@ChrisKuc 1h1 hour ago
  Duncan Keith will not play for Team Canada in World Championship. #Blackhawks

  @ChrisKuc
  Corey Crawford hasn't been contacted by Team Canada and said he would consider it if asked to play in World Championship. #Blackhawks
   
 18. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Boston Bruins
  Kanadalle vapautui käyttöönsä viime yönä tukku kovia pelimiehiä mm. Burns, Weber, Vlasic, Staal, Couture, Thorthon. Maalivahdiksi voisi tulla joku kolmikosta Price, Crawford tai Jones.
   
 19. Kamesin olkapää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Staal meni pahannäköisesti pää edellä laitaan eilisessä pelissä.Oli sen verran titityy, että eiköhän jätä kisat väliin...
   
 20. Frozen_Hands Jäsen

 21. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Canes, Suomi, La Celeste
  Lainaus:
  Kanadan joukkueen johto luultavasti katsoi tämän kortin loppuun asti, ja siksi Crawfordiin ei vielä olla otettu yhteyttä. Eiköhän Hockey Canada siis kohtapuoliin soita Crawfordille.
   
 22. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Boston Bruins
  Montealin Brendan Gallagher ja Shea Weber kieltäytyivät MM-kisakutsusta.
   
 23. KooMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, San Jose Sharks
  Toivottavasti Vlasic ja Burns saisivat kutsun ja tulisivat. Vaikka toki heillä takana ennen kautta World Cupit ja viime kesän playoffit finaaliin saakka.
   
 24. Frozen_Hands Jäsen

 25. Frozen_Hands Jäsen