Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Mitä odotat Jukureiden ensimmäiseltä liigakaudelta?

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana Jomppa75, 24.04.2016.

 1. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Jukurit on yllättynyt positiivisesti. Suurin pelkoni oli yleisön kiinnostus, mutta kuinka väärässä olinkaan. Hyvä boogie Mikkelissä vaikka olin 100% varma, ettei Jukurit kiinnosta. Toki tähän varmasti vaikuttaa joukkueen esitykset kaukalossa. Hyvin on pienestä tappioputkesta huolimatta porukkaa käynyt. Toivottavasti kohta pääsette taas voittojen tielle. Jatkakaa samaa mallia. Eihän tästä tilanteesta voi olla katkera, vaikka oman joukkueen alku kausi on mennyt ainakin osaksi loukkaantumisten takia perseelleen.
   
 2. Miju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Viime kotipelissä (Hifk), joka oli loppuunmyyty, tappioputki olikin todella pieni.
   
 3. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Sanos muuta. Pum!
   
 4. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  No mut eiköhän TPS ja Kärpät kiinnosta vaikka niukkoja tappioita on viime aikoina tullutkin. Kokonaiskuva on kuitenkin vielä hyvä kauden alusta katsottuna.
   
 5. Vesku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aina tukenu, aina kannattanu
  Otsikon suoraan kysymykseen suora vastaus: Topille neekerihuora.
   
 6. Jayzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Golden Knights
  Lainaus:
  Tuitui vaan sinne Lappeenrantaan! :)

  Joo, kyllähän tämä kausi meni kaikin puolin yläkanttiin - itse veikkasin ennen kauden alkua sijaa 12-13, tai ainakin jumbosijan välttämistä. Myös Sportin ja KooKoon päihittämistä runkosarjassa pidin vähimmäisvaatimuksena. Kaikki toteutui ja ylittyikin. Playoffpaikka oli lähellä, tavallaan 1 sekunnin päässä (se HPK-matsi...). Mutta näillä mennään! Ensi kaudella runkosarjan Top 6:een ja mitalipeleihin. ;)
   
 7. Visiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Maajoukkue, Kuopion KalPa
  Jos joku olis tullut sanomaan ennen kauden alkua että mikkelissä ollaan alokaskaudella sijaluvulla 11. ja jäädään vaan 6 pinnan päähän offseista, niin eipä olis moni uskonut muualla maassa. Komea suoritus kaikkinensa mikkelissä, tuosta on hyvä ponnistaa etiäpäin. Vilpittömät onnittelut hyvästä tulokaskaudesta ja siinä samassa koko savolaisen huippukiekkoilun puolustamisesta!
   
 8. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  1. Oikein.
  2. Oikein?
  (2016: 35 ottelua / 48 pistettä 1.37 pistettä/ottelu
  2017: 25 ottelua / 28 pistettä 1.12 pistettä/ottelu)
  3. Väärin.
  4. Väärin.
  5. Oikein.
  6. Väärin.
  7. Väärin.
  8. Oikein?
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2017
 9. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Aika hyviä veikkauksia, tuosta kasista saat ottaa kysymysmerkin pois. Kakkosesta hieman saivarrellen ettei se RD:n tylsää robokiekkoa enää (onneksi) ollut, mutta tuloksellisesti syksy oli (marraskuun loppupuolelle saakka) kevättä (poislukien viimeiset 10 kierrosta) parempi. Kutosesta hankala sanoa, ei medianäkyvyydestä ainakaan ole valitettu, tiedä sitten onko miten muualla Suomessa Jukurit ollut framilla kun paikallisuutisoinnin varassa lähinnä tämän tiimoilta. (Tosin onhan tuota muistettu ihmetellä monesta suunnasta miten homma on luistanut.)

  Hyvä tulokaskausi, kuten RD tänään pressissä totesi, taisi olla kyseessä kauden n. 28:s maalin tappio (jatkoajat mukaanluettuna) ja tämä huomioiden lähdetään kohti ensi kautta. Eli josko sieltä tulisi sitten se kaivattu pistevarma ykkösketju (sekä sellainen rotaatioketju jonka jäsenistöä uskalletaan oikeasti peluuttaa) ja kunnon korvaaja M. Koivistolle (sekä toki myös Makolle hyökkäyspäässä).
   
 10. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Oho, kutonen unohtui välistä. Väärin sekin tosin meni mielestäni, koska kyllähän Jukurit varsinkin vuoden 2016 puolella kiinnosti mediaa ihan kohtalaisesti ja nyt taas keväällä uudestaan, kun tuloksia alettiin ynnäämään yhteen. Suuresti inhoamani Toivakkakin tajusi pitää suunsa suurimmalta osin kiinni. :D

  Asiasta toiseen; Kimmo Kuhta naureskeli Yle Puheella Kauppisen "Kohu"-lempinimelle ja antoi ymmärtää sen viittaavan vuoden 1997 U18-kisoihin, mutta ei ymmärtänyt antaa varsinaista selitystä, kun "ei ollut tarinasta täysin varma" eli mistä moinen lempinimi?