Mistä on SM-liiga huhut tehty....
Ota kilon pala potaskaa ja paloittele se sopiviksi annospaloiksi. Lisää sekaan mausteeksi huttua ja leivitä annospalat huuhaalla ja jätä hautumaan jatkoajan huhumyllyyn pariksi päiväksi. Kypsyneet annospalat tarjoillaan viestiketjun lopussa herkkäuskoisten nieltäviksi. Lisukkeena tarjoillaan puppua ja kastikkeeksi valitaan aina suosittu lööperi !
... siitä on SM-liiga huhut tehty.
Hyvää kesää kaikille herkkäuskoisille, kylänmiehille ja hevihemmoille. Syksyllä jatketaan Suomen kamaralla. Sitä ennen haetaan mitalit Routtista!
Ota kilon pala potaskaa ja paloittele se sopiviksi annospaloiksi. Lisää sekaan mausteeksi huttua ja leivitä annospalat huuhaalla ja jätä hautumaan jatkoajan huhumyllyyn pariksi päiväksi. Kypsyneet annospalat tarjoillaan viestiketjun lopussa herkkäuskoisten nieltäviksi. Lisukkeena tarjoillaan puppua ja kastikkeeksi valitaan aina suosittu lööperi !
... siitä on SM-liiga huhut tehty.
Hyvää kesää kaikille herkkäuskoisille, kylänmiehille ja hevihemmoille. Syksyllä jatketaan Suomen kamaralla. Sitä ennen haetaan mitalit Routtista!