Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Minnesota Wild 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana palle, 01.05.2017 klo 21.18.

 1. Razzers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Marian Gaborik
  Lainaus:
  Mietinkin että kuka multa unohtui, Joelhan se. Nelonen tuossa koostumuksessa näyttää kyllä hyvältä!

  Alkais jo.
   
 2. Wunder-Pena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  Näkisin samaan tapaan tuon hyökkäyksen. Kolmonen sitten pelaa vähän helpompia minuutteja. Joka tapauksessa loistava kaappaus Fletchiltä! Tervetuloa takaisin #7! Tämä nosti taas odotuksia kauden alkua kohtaan.
   
 3. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Minnesota Wild - CapFriendly - NHL Salary Caps

  Tuohon CapFriendlyn näyttämään rosteriin kun tekee pari muutosta (Luke Kunin --> Cal O'Reilly ja Ryan Murphy --> Mike Reilly), niin Wildin vapaaksi cappitilaksi 22 pelaajalla saadaan $2.341409 miljoonaa. Marcus Foligno tosiaan viimeinen sopimukseton pelaaja, joten ei ole paljoa tilaa häntä varten capissa. Folignohan tienasi viime kaudella sen $2.25 miljoonaa eli ei juurikaan palkankorotusta ole tälle mahdollista antaa capin puitteissa. Yksivuotinen sopimus QO:n arvolla voikin olla todennäköisin sopimus osapuolten välillä.
   
 4. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Daniel Winnik tulee Wildin harjoitusleirille PTO:lla.

  Eipä tuolla Wildin hyökkäyksessä juurikaan tilaa ole hänelle, mutta jos halvalla tekisi sopimuksen niin olisi kyllä hyvä syvyyspelaaja Minnesotalle. Playoffeissa tosin Winnikin tilastot koomisen huonot, ihan ottaen huomioon senkin ettei hänen kaltaista pelaajaa pisteillä arvioida. Siltikin, playoffeissa ei ole tosiaan tulosta saanut koskaan aikaiseksi, mutta viime kaudellakin vielä Capsissa alempien kenttien pelaajalle kunnioitettavat 12+13 tehot runkosarjassa.
   
 5. KöyhäRitari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, NHL:n suomalaiset
  Winnik vai Foligno? Mielenkiintoinen asetelma training campia ajatellen. Kumpaisellakin pelaajalla on takana sopimus 2,25M caphitillä mikä olisi vielä hierottavissa Wildin katon alle. Folignolla siis on alla QO joten palkka lienee minimissään tuo 2,25M kun taas Winnik hakee pelipaikkaa PTOlla eli palkan suhteen pitäisi olla joustoa enemmän. Joka tapauksessa puhuttaneen yhden vuoden sopimuksesta molempien kohdalla. Itse kallistuisin Winnikin suuntaan vaikka melkoinen kiertopalkinto onkin kyseessä ja pleijaristatsit aika typerryttävää luettavaa, keskikaistalla ei koskaan ole syvyyttä liikaa. Esim. jos Eriksson Ekillä ei heti lähde sujumaan tuo kolmossentterin rooli (mitä en sinällään epäile etteikö lähtisi), niin Winnik keskelle ja Ek laitaan. Jos taas Ek ottaa homman haltuun niin Winnik nelosen keskelle ja Cullen laitaan.
   
 6. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Siis eikös Winnik ole varsin puhdas laituri? Ainakin omasta mielestä pelannut aina laidassa. Itse näkisin että Folignolla noista olisi enemmän annettavaa alempiin ketjuihin vaikka toki Winnik ihan hyvän kauden pelasikin. Foligno kuitenkin useamman vuoden nuorempi ja fyysisempi.
   
 7. KöyhäRitari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Katoppas niin se muisti pettää, no tuohan muuttaa asetelman Folignon eduksi. Saas nährä kumpiko sieltä sitten signataan.
   
 8. HockeyForLife Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Wild, Real Madrid, Liverpool
  Foligno 4 vuotta ja AAV 2,875 milj.

  Kuulostaa hurjalta ...

  Capin kanssa ollaan nyt tiukilla
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ei kai nyt ihan puhdas laituri? Sellainen joka paikan höylä, joka on ensisijaisesti laituri, mutta on pelannut ns. paremman puutteessa myös alaketjujen sentterinä. Näin ainakin itse muistelen. Mutta ensisijaisesti ehdottomasti laituri.
   
 10. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Foligno sai sittenkin vielä sen pitkän sopimuksen, vaikka neuvottelut etenivät näin pitkälle saakka ja Wildin cappitilanne oli tiukka. Useamman sopimusvuoden johdosta palkkakin tietenkin sitten nousi yli tuon QO:n arvon. Wildilla tämän myötä ei ole enää capissa tilaa 23 pelaajan rosteria varten, joten siellä lähdetään kauteen vajaamiehisellä 22 pelaajan rosterilla sitten. Ei siinä mitään, onhan sekin sallittua. Vähän päälle 150k tuolla 22 pelaajalla jää sinne cappiin tilaa. Kasvaahan se määrä sitten kauden edetessä jossain vaiheessa niin suureksi että on varaa nostaa se 23. pelaajakin ylös.
   
 11. Taccutucca Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
  Miettisin laittaisinko tähän, vai yleisesti NHL:stä -ketjuun, mutta sopii varmaan paremmin tänne. Ryan Suter kirjoitti isästään, Bobista, todella hienon artikkelin Players tribuneen. Itse en edes tiennyt, että Ryanin isä olisi pelannut lätkää, saatika sitten Olympia-kultaa lajin historian merkittävimmästä turnauksesta voittanut ukkeli. Mutta artikkelissa tämä jää aika pienelle huomiolle.

  Suosittelen lukemaan ko. artikkelin.
   
 12. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Lainaus:
  Joo, Sutereilla on muutenkin geenit kohdallaan, jos miettii puolustamista kansainvälisellä tasolla. Bob Suterin veli Gary Suter kiekkoili San Jose Sharksissa, kun allekirjoittanut aloitti NHL-kiekon seuraamisen ja olipahan tyylikäs puolustaja siinäkin. Teki uran varrella mm. ujot 91 pistettä Calgary Flamesin paidassa 80-luvun lopulla. Bob Suter taisi muuten työskennellä myös hetken aikaa Minnesota WIldin kykyjenetsijänä.

  Hyvä kirjoitus.
   
 13. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Vaikka en ole rahan ja vuosien suhteen älyttömän innoissani tuosta Foligno -signauksesta, täytyy tyytyväisenä todeta, että Minnesotan joukkueessa alkaa pikku hiljaa olemaan kokoa.

  Vaikka ei Wildilla tämänkään jälkeen ole joukkueellista ilkeitä ja isoja pelimiehiä, mielestäni Foligno on pelaajatyypiltään juuri sitä, mitä Wild kaipaa - nyt kun maalintekijöitä ei ole tuosta vain saatavilla. Iso, ilkeä, taklaa paljon ja kovaa, eikä pelkää pudottaa hanskojaan. Teki muuten yhtä paljon maaleja kuin Pominville viime kaudella. *hymiö*
   
 14. HCKuosi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves, Minnesota Wild
  Uusi kirjoittaja ilmoittautuu! Wildia olen fanittanut niin kauan, kun ovat sarjassa pelanneet. Lähden ensimmäisen viestin kunniaksi ruotimaan Mikko Koivun jatkosopimusta. Paperi oli hinnaltaan ja kestoltaan mielestäni täydellinen. Seuraavat kolme kautta meillä on kapteeni, joka pelaa Selke-tasolla illasta toiseen, ja sentteröi yhtä liigan parhaista ketjuista. Vaikka sopimuksen käynnistyessä Mikko onkin jo 35-vuotias, niin itse en näe tätä ongelmana, sillä laadukkaita pelivuosia pitäisi riittää ainakin uuden sopimuksen yli. Toivon näkeväni Mikon nostamassa Stanley Cupia käsivarsilleen seuraavan muutaman vuoden sisällä Wild-paidassa C rinnassaan, siinä olisi mieletön päätös miehen uralle. Ja näen, että tällä rungolla se on mahdollista.