Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Michel Miklík JYPiin

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana Joe Plop, 26.12.2016 klo 10.30.

 1. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Mä väitän että Miklik ratkaisi Jypille tänään välieräpaikan ensimmäisen maalin oivalluksellaan. Äkkiä jatkoa ukolle. Jätetään vaikka joku luokkakokoustaja ottamatta(ei Jakke)
   
 2. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Voi kun jatkais, eihän tähän muuta voi todeta. Ihme, että pystyi vielä töötin jälkeen palaamaan ja isompi, että noin valmiina. Miklik ei ole myöskään mikään pelkkä maaliruisku, vaan näkee kentän hyvin ja pystyy jakamaan oivaltavia syöttöjä ketjukavereilleen. No, ainakin tämän kevään saa moisesta nauttia.
   
 3. Ikijää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Toronto Maple Leafs
  Toivottavasti tulee verorajan jälkeen takaisin ensi kaudella. Suoraan jatkosopimukseen en usko jo ihan niiden verojen takia, ikävä kyllä. Muistaakseni Boycen kanssa toimittiin näin. Huikea maalintekovainu kaverilla. Sitä ei ole koskaan ollut JYPissä liikaa.
   
 4. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ducks
  Lainaus:
  Miklik tarjoaa pelille rytmitystä aivan saatanan hyvin. Tehoja söi paljon kerhosarjassa kun yritti tulkita ketjukavereita.
   
 5. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, San Jose Sharks
  On se huikea pelimies. 5+2 ja tähän mennessä pudotuspelien pörssikärki. Tänään, game sevenissä teki kaksi isoa maalia. Tehotilastokin lukemassa +3. Sormet ristiin ja peukur pystyyn että tavalla tai toisella nähdään mies myös ensi kaudella JYP-nutussa. Yleisö myös tykkää, kyllä Miklikin nimeä maalin jälkeen huudetaan aina pari desibeliä kovempaa kuin muiden.
   
 6. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Akatemia,Bruins
  Se mikä tänään kiinnitti mun huomion, oli rttä Miklik puolusti myös todella hyvin, eli luisteli kiokonmenetyksen jälkeen hyökkääjän kiinni. On todella iso osa JYPin tämän kevään snaiper osastoa, tästä jätkästä on meille vielä paljon iloa!
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Lieneeköhän vain suuntana ehkä KHL takaisin näiden näyttöjen jälkeen. Toki ikääkin alkaa olemaan että ehkä haluaa jossain kohti asettua enemmän paikoilleen, varmaan jonkin verran kerennyt myös rahastaa jo. Verojen takia kyllä isoista rahoista puhutaan jos jatkosopimusta suoraan tehdään, mutta kaikkihan on varmaan mahdollista. Isoin kysymys varmaan on vain että kuinka isoon tarjoukseen on varaa kun tilaa pelaajabudjetista ei välttämättä hirveästi vapaudu ja huhuttu myös paria paluumuuttaajaa. Toki Akatemian mahdollisen alasajon jälkeen saattaa hieman pelaajabudjettiin vapautua lisää tilaa.
   
 8. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JYP-Akatemia
  Miklikin haastatteluista on saanut sellaisen kuvan, että mies todellakin viihtyy Jyväskylässä. Samalta se näyttää myös kentällä.

  Raha ratkaisee, mutta mahdotonta Miklikin jatko ei taatusti ole. Jos artistisopparilla otetaan, niin Miklik saa aivan taatusti pelata kotimaassaan alkusyksyn ajan.
   
 9. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
 10. vetoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Bolts
  Miklik liittyy Slovakian MM-leiritykseen tällä viikolla. Hän sanoo slovakkimediassa, että toivoo jatkavansa Jyväskylässä, mutta ei osaa sanoa, onko JYP:n budjetissa tilaa. Kehuu seuraa ja kertoo viihtyneensä erinomaisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 24.04.2017 klo 21.52
 11. Pottakameli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Voisi voittaa lotossa, niin tekisin budjettiin vähän tilaa.
   
 12. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Artistina vaan kehiin ensi kaudella. Alkukauden vois pelata vaikka Slovakiassa niin saa olla lähellä perhettään.
   
 13. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, San Jose Sharks
  Samassa jutussa oli mainintaa, että Miklík menee ilmeisesti tänään vielä jonkinlaiseen lääkärin tutkimukseen tms joka ilmeisesti juontaa edelleen juurensa siihen Finleyn taklaukseen. Mistään vakavasta ei tuon jutun mukaan ole kyse, mutta herättää ajatuksen että olikohan myös playoffeissa pientä vaivaa Miklíkillä. Hyvin yleistähän tuo toki muutenkin on että pleijareissa pelaajat pelaa vaikka toinen jalka haudassa.
   
 14. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JYP-Akatemia
  Lainaus:
  Kun aivotärähdyksestä puhutaan, niin pelaajia ei kyllä kentälle päästetä, ellei kunto tunnu sataprosenttiselta. Jos on raajoissa jotain vammoja, niin niiden kanssa voidaan kyllä väkisin pelata.

  Todennäköisesti kyse on ihan tavallisesta jälkitarkastuksesta, joka kuuluu aina asiaan näissä tapauksissa.
   
 15. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Tai sitten tuo vamman kärsinyt olkapää ei ole liikeratojen osalta täysin parantunut koska rasitetta sille jääkiekkoilija antaa paljon. Se voi olla että se ole riittävästi parantunut jolloin sen pelikuntoa pitää vielä arvioida.
   
 16. Rostislav Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ainakin HPK-sarjassa Miklík näytti kuin olisi pelannut yhtäkkiä eripituisella mailalla kun suti useammin ohi kiekosta kuin sai kunnon osumaa siihen. Olisiko vamma vaivannut ja/tai ollut jokin voimakkaampi tuki tai side käytössä joka hankaloitti ylävartalon liikkumista.

  Pronssipelissä mitalin ratkaissut veto lähtikin jo sitten enemmän Finleyn taklausta edeltäneeseen tyyliin!