Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Michael Keränen Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana flintstone, 28.04.2016 klo 09.43.

 1. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Haha, lopputuloksena meillä on siis Keräsessä pelaaja jonka liike, pää ja fyysisyys ei riitä KHLlään :D
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kiitos ja näkemiin.

  Ketjua lukkoon.
   
 3. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Sinne men. Adjö.
   
 4. faro Jäsen

  Jes!

  Ei tule ikävä.
   
 5. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, Jää-Ahmat, Jokerit, Pulu, STL
  Paras ratkaisu kaikille osapuolille.
   
 6. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toivottavasti toimii esimerkkinä jatkossa siitä minkälaisia pelaajia ei tulisi haalia Jokereihin. Kamppailuvoimaton, jalkanopeudeltaan hidas neppailija.
   
 7. Gemondo Jäsen

  Mielenkiintoisin aspekti tässä tapahtumassa on se että kuka tulee tilalle? Varmaan joku Lukas Kaspar tyylinen toinen alkukauden floppi.
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Keränen ei jatka Jokereissa | Jokerit.com

  Toimisto paikkasi virheensä. Näki sen edellisessä MK pelaamassa pelissä, että kehityskeskustelua oli käyty, kun yritys oli monta luokkaa kovempaa kuin aikaisemmin. Ratkaisu on oikea ja tuli aika myöhään.

  Nyt on yksi paikka auki ja sentteriä huutaa.
   
 9. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Tähän mennessä huonoin hankinta Jokereiden KHL-aikakaudella. Kiitos ja näkemiin, ei tule ikävä.
   
 10. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos ei ollut ihan nappihankinta niin yhtälailla peluutuksella vietiin itseluottamus ja sen jälkeen esitykset oli mitä oli. Hyvän pelin jälkeen katsomossa ja minuutit pieniä. Ei päässyt missään vaiheessa kunnolla ytimeen.
   
 11. faro Jäsen

  Lainaus:
  Pelasiko Keränen jossain vaiheessa hyvän pelin? Itse en muista yhtään. Ja hyvällä tarkoitan oikeasti alkuodotuksiin nähden hyvää peliä, enkä mitään flopanneen pelaajan ok-esitystä.
   
 12. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, monta Liigasta ja pari änäristä
  Lainaus:
  Kyllä niitä tilaisuuksia annettiin ja se on pelaajan tehtävä ansaita itselleen niitä minuutteja. Hankala kuvitella että erilaisella peluutuksella ja isommilla minuuteilla olisi päästy parempaan lopputulokseen.

  Harmi kun ei onnistunut, mutta peukkuja jatkoon.
   
 13. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ainakin omasta mielestään pelasi jonkun hyvänkin ottelun ja oli saanut siitä selvästi boostia. Seuraavassa pelissä ei kuitenkaan päässyt pelaamaan. En ole tällä kaudella kovinkaan paljon pelejä nähnyt, mutta pelaajien kanssa jutellut. Vaikea sanoa, olisiko homma lähtenyt liikkeelle, mutta Raipen peluutuksella ei ainakaan.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tavallaan posari ketjun kamaa mutta tietysti onhan tässä se inhimillinen puoli. Ikävä päivä Keräselle. Onnea jatkoon missä sitten jatkaakaan...!
   
 15. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Jotenkin tästä tulee Jesse "Uuno" Niinimäki mieleen, ei vaan voi mitään. Nyt Ipan lisäksi jo Jokeritkin yhdistää näitä hessuja. Taiteilijoita, joita pelaaminen kiinnostaa silloin, kun...noh, se sattuu kiinnostamaan. Nyt olisi Patrik Juhlin re-unionin paikka!
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Viimeiseksi jääneessä pelissä näytti kiinnostavan, yritystä oli oikein tosissaan. Ei vaan riitä tähän sarjaan.
   
 17. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hello and goodbye. Ei ollut niin kiva että kävit mutta sitäkin kivempi että lähdit. Toivottavasti saadaan jääkiekkopelaaja tilalle.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pelaaja vai pellaaja? Heh...

  Se täytyy kyllä todeta, että aina ikäviä juttuja kenen tahansa epäonnistuminen mutta olihan se nähtävissä ihan ensimmäisistä peleistä alkaen että vauhti, voima ja fyysisyys ei vaan millään tule riittämään KHL liigassa.

  Ylivoimalla muutama väläytys mutta pahimpana se viimeisen minuutin kiekonmenetys vieraspelissä.

  Kaikesta huolimatta parempaa loppukautta!
   
 19. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  No eihän se putkeen mennyt, mutta näitä sattuu. Montrealissakin aikoinaan keskusteltiin ihan tosissaan onko Pricesta ykkösmaalivahdiksi ja treidispekulaatiot kävi kuumina. Joten pää pystyyn vaan, parempi huominen odottaa varmaan sinuakin. Oletpahan taas yhtä kokemusta rikkaampi ja se mikä ei tapa, se vahvistaa. Tsemppiä jatkoon ja kaikkea hyvää.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mä näkisin Keräsellä tulevaisuutta liigassa, mutta ulkomaanrahat voi unohtaa. Ellei sitten joku Ranskan sarja kiinnosta.
   
 21. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Toivottavasti IFK ei ainakaan ole kiinnostunut tästä pelaajasta. Jäi jostain syystä vähän valju maku edellisestä visiitistä (kirjaimellisesti). Ei oikeen saanut tehoja aikaan.
   
  Viimeksi muokattu: 25.11.2016 klo 13.56
 22. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Johan jullit naarasi Aaltosen eli narrijämän. Näyttää vetävän siellä lippu korkealla. Kyllä tuohon kyytiin Keränen mahtuu. Ja nybönde pääsisi kyykyttämään faneja. Pelkkä win-win seuran kannalta.
   
 23. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Vaikka vähän vastenmielisen oloinen pelaaja Aaltonen onkin, niin mielellään otin ne pelitaidot vastaan. Kyllä tehoja tulee kunhan terveenä pysyy. Mutta Keräsellä ei nyt kyllä tehdä yhtään mitään. Vahvistusta tarvitaan muualle, mutta se ei varmasti kuulu tähän ketjuun :) Se on moi!
   
 24. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Miten meni noin niinku omasta mielestä ja muittakin tyhmiä kuluneita fraaseja. Eipä mitään. Hyvä homma, että Jokerit ja pelaaja purkivat sopimuksen. Pitäisin kuitenkin potkuina, vaikkei niin ulospäin kerrotakaan.

  Tavoitellaanko korvaajaa vai panostetaanko sekin raha ensi kauteen? Se on toisen ketjun aihe.
   
 25. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oikea ratkaisu, hyvä. Nyt Jokereilla on rosterissa tilaa hankkia vahvistus (jos laatujätkä löytyy ja massia on vielä kukkarossa) ja Keränen voi etsiä itselleen pelipaikan taidoilleen sopivammasta sarjasta. Kiitos ja näkemiin.