Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Mestis-veikkaus 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Everton, 09.09.2016 klo 22.36.

 1. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Turkuun tuli kaksoisvoitto. Kiitokset Evertonille.
   
 2. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat, tappelut, JoKP ja Solmu Salminen
  Vaikeahko kausi ennakoida, joten voittajan suoritus oli upea, onnittelut. Ja perään kiitos Evertonille tämän järjestämisestä jälleen kerran.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Tein hieman tutkivaa journalismia ja huomasin, että veikkaamalla TUTOa niissä kohteissa, joissa TUTO oli vaihtoehtona sai oikein 6/6. Siinä on TUTO-faneille äänestyksessä etumatkaa muihin nähden. Olen ollut jo yhteydessä MOT-ohjelman tekijöihin tämän paljastuksen tiimoilta. Näin vääryys menestyy maailmassa ;). Onnittelut kuitenkin voittajille ja kiitos Evertonille jaksamisesta näiden kisojen järjestelyistä.
   
 4. Toveri-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo Hockey
  Ohhoh! Olin jo melkein unohtanut tämän. Nöyränä vastaanotan tittelin ja kiitän onnitteluista. :) Tosiaan kiitokset myös täältä @Everton ille. Loistavaa työtä! Toivottavasti jaksat jatkossakin järjestää näitä kisoja. Linnankundia pitää sen verran kompata, että totta tosiaan, aika sinipunavalkoisin värilasein tuli kisaan osallistuttua ja tällä kertaa sillä pääsi pitkälle. Mielenkiintoinen kevät tulossa sekä pleijareiden että karsintojen suhteen. Saisikohan Everton niihinkin jonkin kilpailun järjestettyä?
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Sija 19 debyytissä! Täytyy olla tyytyväinen ja tavoitteet ensi kaudeksi kympin sakkiin. Kiitos tekijälle!
   
 6. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kiitoksia kisasta minunkin puolesta. Sija tipahti viimekaudesta, mutta tämä olikin nyt hieman yllätyksellinen. Mitään ei pois kuitenkaan menestyneitä.
   
 7. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Ja meikä bodiumille. Paras sijoitus, mutta vielä on vara parantaa.
   
 8. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Iso kiitos taas Evertonille hienoa, että jaksat näitä tehdä! Oli vasta toinen kerta kun osallistuin ja täytyy ilmeisesti lotota jatkossa enemmän.
   
 9. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Huikeeta duunia @Everton ja suurkiitokset!