Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Mestis 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Eesau_65, 17.05.2016 klo 08.44.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Ma ei tieta. Mutta viime vuonna SaPKo järjesti itse reissun kun ei rekisteröityä faniporukkaa ole. Kysyin äskettäin niin näillänäkymin sama kuvio tänä vuonna ja arveli parin kympin luokkaa olevan koko reissun. Sitä en tiedä mistä se maksu koostuu, eikä kiinnostakaan kun se menee joko A) järjestämiseen tai b) seuralle. Kumpikin hyviä osoitteita.
   
 2. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Turusta järkätään matka Espooseen pe 18.11. Hinta näkyy olevan 10/15, joten jotain sponssia on varmaan sisällä, kun tappiolla tuskin reissua tehdään.
   
 3. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  En lähtijöiden määrää osaa arvioida, mutta jos näillä reissuilla on oikeasti ilmaiset sisäänpääsyt, tuo 10€ per naama saattaa kyllä riittää aika hyvään siivuun bussin hinnasta.
   
 4. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Liitto tai veikkaus ei tue revanssin kuljetuksia koska viralliset faniryhmät pääsevät kauden aikana ilmaiseksi vieraspeleihin. Hallilla kuultu joten sataprosenttisen varma ei tieto ole.
  K-Vantaan fanit Ruutanat ovat facebook päivityksen mukaan järjestämässä reissua Turkuun lauantaina 19.11. Hintaa ei tosin ollut vielä ilmoitettu.
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  Alkukaudesta mentiin Espooseen, niin oli 20/25€
   
 6. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Ok. Olikohan silloin tuo ilmainen pääsylippu -sopimus vielä olemassa?

  Ja jos lähtijöitä on joku 20-30 niin ei sillä bussia vielä maksa, mutta jos oli yli 50 lähtijää, tuo kymppikin oletettavasti riittäisi bussin kuluihin.
   
 7. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Ruutanat?! Aivan loistava nimi! Mulla ei ole tähän ketjuun muuta sanottavaa kuin, että fanitan Ruutanoita ja kannatan EU:ta.
   
 8. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Haha, kaikkea sitä oppii kun liigasta tippuu :D Hinta tonne Turkuun taitaa olla jäseniltä 15 e ja muilta 25. Ihan ookoo hinnat, suurin osa lähtijöistä kuitenkin kuuluu faniryhmään.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kane's Weekend luvassa, onhan se hyvä että sponsorit antaa rahaa nimestä, mutta oikeesti? :) näköjänä vielä kaikenmailman välilohkoja löytyy. Onkohan näissä peleissä jotain exrapinnoja luvassa kuten viimekaudella vai onko nää vai normi matseja? :)
   
 10. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Lainaus:
  Se on vähän pakko olla kun paritonta määrä ei parilliseksi voi muodostaa. Siitä sitten onko nämä tärkeitä, voi olla montaa mieltä. Nyt on ainakin sellainen tilanne SaPKon ja Jokipoikien välillä että kyllä nuo pelit normaalin marraskuun väännön voittaa. Sillä ei ole sinällään mitään väliä mikä nimi noille peleille annetaan. En usko että mitään lisäpistesysteemiä olisi, koska eiköhän se viime talvena tullut aika monesta suunnasta ihan kaikille selväksi mitä mieltä siitä oltiin.
   
 11. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo jotenkinhan ottelut pitää jakaa, lähinnä tuo nimi hymyilyttää, ei yhtään helpompaa muistettavaa nimeä ole, ihmetteleehän siinä kaveritkin jos sanoo että lähdempä tästä Kane's weekindiä katsomaan ihmettelevät varmaan mitkä festarit on menossa.
   
 12. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Sijat 1-4 10 pisteen sisällä, mutta sijat 4-13 myös 10 pisteen sisällä. Jos mitään ihmeellistä ei tapahdu, niin ainakin TUTO ja SaPKo aika vahvoilla kotietuihin, ja Jokipojat myös suht todennäköinen. Kaikki muu onkin sitten runkosarjan osalta täysin auki. Oliko nyt niin, että jumbo putoaa suoraan?
   
 13. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Ei putoa kukaan suoraan. Kolme viimeistä kohtaa Suomi-sarjaan kaksi parasta ja karsintasarjan kaksi parasta saa seuraavaksi kaudeksi oikeuden hakea paikkaa Mestikseen. Yksi vähemmän ensikaudella kuitenkin.
   
 14. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Lainaus:
  No tuohan on pirun hyvä systeemi. Jokohan se Imatra saataisiin sieltä ylös...
   
 15. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Nyt on oikeesti hyvä systeemi, on vähän panosta mestisjoukkueilla kun Imatra pyrkii tosissaan ylös
   
 16. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Onko tällä kaudella ollut jotenkin normaalia enemmän ottelusiirtoja halliongelmien (Hokki, Peliitat, TUTO) takia kuin ennen?