Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Mestiksen yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Pelicans81, 15.09.2011 klo 00.08.

 1. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tämäpä, IPKn peliinkin saa parhaimmillaan lipun ennakkoon 7,5e ja sama ovelta 10e. Kyllä minä tuon ensimmäisen valitsisin mikäli ei kausikorttia olisi.
   
 2. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Kesän sekoilut, junnujen kusettaminen, lipunmyynti sotkut...... Kuka edes jaksaa ihmetellä Unitedin katsoja määriä? Kunhan seuran "kuolema" varmistuu junioreiden hylättyä tämän monilajiseura niin viimeisetkin Espoolaisen kiekon kannattajat toivottavasti jättävät Jussin rakentamaan yhteisöllisyyttä yksinään.
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ei kukaan sinällään varmaan ihmetele, mutta kyllä mä uskoisin silti että muutama sataa katsojaa menettiin ihan sillä ettei lippuja ollut myynissä matsiin kun vasta alle vuorokausi pelin alusta lähtien ja ilmeisesti kaikilla ei tuo järjestelmä toiminut edes lippuja ostettaessa. Lisäksi näkisin että kun ei tiedetty etukäteen paljonko väkeä on tulossa niin mitään viimehetken suunitelmaa ei ollut houkutella väkeä, pakka ihan sekaisin vielä ottelupäivänä. Jokatapauksessa sillä aina menetetään katsojia kun ei voi satunnaisesti lippuja ostaa silloin kun on rahaa tai tekee mieli ostaa. Olkoon sitten 5, 50, 500 lippua mitä sillä menetään mutta pitäisi silti mestistasolla olla ennakkoon lippuja myynissä. Nytkin kesti monta päivä ottelun jälkeen saada seuraavaan peliin liput myyntiin. Kulut kuitenkin pyörii nettijärjestelmästä kun ne sivut on olemassa vaikka liput ei olisikaan myynissä.
   
 4. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Ihan kuin olisin törmännyt jossain kirjoitukseen ettei ilmaislippuja junioreille ole jaettu kuten viime kaudelle. Nämä juniorithan muodostivat varmasti suuren osan viime kauden katsoja määristä. Tuskin kovinkaan suurta osaa katsojakadosta näyttelee tuo lippusekoilu.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Rovaniemi ja Imatra ovat olleet positiiviset yllätykset ekoissa kotipeleissä, toivottavasti väkeä riittää samalla tavalla koko kauden!

  Savonlinnassa mestaruuskrapulaa myös katsomossa? Turku on perinteisesti petrannut kauden edetessä ja nyky-Mestis alkaa siellä varmasti tympiä pahasti, mutta petrata pitäisi, jos haluaa ottaa sen valtiaan paikan mikä olisi tarjolla. Espoo kyykännyt tosiaan ihan kunnolla, mutta eipä yllätys.

  Joensuun, Kokkolan, Heinolan ja Iisalmen lukemat vaikuttavat aika normaaleilta alkukauteen.

  Farmijengien osalta yleisömäärät ovatkin sitten aika lailla toisarvoinen juttu.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokerit, Tamminen, henkinen periaatepäätös
  Lainaus:
  Savonlinnassa elinkautisvankeja on noin 500. Kaksi kotiottelua takana ja ka on tallä hetkellä sen 893, mutta veikkaan tuon tippuvan huomenna, koska lentopallopeli alkaa klo 16 OKL-hallilla ja gloryhunterit eivät tykkää kahden kotiottelun nollasta pisteestä ja yhdestä tehdystä maalista. Verrattuna viime kauteen kahden ekan kotiottelun ka oli 836, joten ei tuo kovin kauhea "pudotus" ole ollut.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Jokipojat - Hermes

  698.

  Nyt ollaan joensuussa jo sellaisissa lukemissa, että vaikea kuvitella ainakaan ilmoitettavan enää (paljoa) vähemmän. Kausareita kuitenkin on ilmeisesti myyty satoja. Kuitenkin sen verran väljää alkaa olla, että pian voidaan pelit siirtää harkkahallin puolelle.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  KeuPa- Hermes 1023

  Ihan ok lukelma oli KeuPalla Jyväskylässä matsissa, ei edes loppupeleissä juurikaan matsia ole ainakaan Jyväskylän suunalla mainostettu tai sanotaan, että enemmänkin olisi voinut olla esillä. Ehkä enemmänkin olisi ollut mahdollista saada paikalle. Harmillisesti myös esim. Tuokkola kerkesi lähteä jo pois, olisi ollut yksi seurattava pelaaja enemmän täältä suunalta.
   
 9. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lähinnä edellisen viestin pointti oli että ei varmaan KeuPan ja sarjan kohdalla huono asia olisi jos KeuPan poikkeuslupaa pelata hallissaan jatketaan ja muutama peli pelattaisiin kaudessa Jyväskylässä. Onhan tuo katsojakeskiarvokin nyt lopulta sarjan keskitasoa ja esim. kahta pääkaupunkiseudun joukkuetta parempi.