Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Mestiksen tuomaritoiminta

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 17.12.2011.

 1. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT
  Lainaus:
  LeKin tiedottajalle kahden ottelun toimitsijakielto ja seuralle 1000euron sakko kyseisestä Facebook-kirjoittelusta.

  Mestis - Kurinpitopäätös: LeKi
   
 2. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Jees. Klipistä mä puhuinkin, en kirjoituksesta. Vaikka täyttä asiaahan se kaikessa tyylittömyydessäänkin oli.

  Eipä näemmä ole kyseistä tuomaria nimetty illaksi mihinkään halliin sekoilemaan. En ihmettele.
   
 3. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Alkukaudesta tuli valitettua tuomareista paljon, no sitten se hieman parantui, nyt taas kaksi peliä aivan kuutamallo olleet tuomarit.

  Tänään taas jäi päivän selkeät kampitukset viheltämättä ja kaikki mahdolliset. En ymmärrä, miten noita kampituksia ei vihelletä, sehän on helppo marja tuomarille? Mutta tänään melkein jokainen jäähy, oli huutojäähy. Tilanne tapahtuu, ja käsi nousee viiden sekunnin jälkeen ilmaan, kun siitä on protestoitu tarpeeksi. En ole koskaan nähnyt vastaavaa, siis että noin monta huutojäähyä. Ts. Janne Sinkkonen huusi tänään kaksi jäähyä (siis ihan oikeasti, menkää vaikka katsomaan uusintana), Antti Kangasniemi huusi yhden paitsion IPKlle, ja oli vielä yksi. Onhan tämä Mestiksen tuomareiden taso aika surullista, mutta tänään oli tietyllä tavalla jo pohjanoteeraus.
   
 4. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Lukko, Toverit, VG-62, KaaPo
  Nyt oksettaa. Vuohtoniemi-Räsänen...Lantta huitaisee TuTo peluria mailalla naamaan, ei rangaistusta. Minuuttia myöhemmin Levo boksiin aiheesta, samalla todetaan että hei, Lanttakin sinne poksiin.

  Jatko ajalla Frimanilla törkeä virveli kainalossa, ei mitään. Hetkeä myöhemmin Keni kopauttaa mailalla takapuoleen, rangaistus huitomisesta. Perusteluna ranteille osunut isku. Ja kyllä, perustelut kuului TuTo aition takana olevalle alimmalle riville selkeästi.

  Miten tälläinen kaksikko saa viheltää tätä sarjaa?
   
 5. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  No niin, nyt kun on itse kukin nukkunut yön yli, niin pistetääs oma arvio parjatuista tuomareista...

  Vuohtoniemi/Räsänen sai eilisestä kohtuuttoman paljon kuraa niskaansa. Itse asiassa pari puhalsi koko illan erittäin hyvin, selkeistä virheistä jäi miekkosilta näkemättä vain Valtolan suuhun osunut maila ja Frimanin kaataminen jatkoajalla.

  Kyllähän yleisö yhdestä sun toisesta tilanteesta möykkäsi, samoin kotijoukkueen vaihtopenkki Kiprua myöden. Mutta kun ainoa tilanne jossa oli ihan oikeasti aihetta, oli se Frimanin kippaaminen jatkoajalla.

  Joku jossain kohtaa kirjoitti, olisikohan ollut toveri Murkula, että merkillistä kaatumatautia eilen esiintyi. Kyllähän siellä oli näyttäviä kaatumisia ja jopa loikkia a’la Pohjanoksa, mutta kun ei ne vaan olleet jäähyn arvoisia juttuja. Ei kaukanakaan, mutta kuitenkin. Linja oli ihan selvä, kevyistä ei puhallettu.

  Oikein meni tuomiot niin Salmisen rumasta polviniitistä, Levon huitomisista kuin Keinäsen huitaisustakin. Perkele, oikein meni jopa SapKon pelaajan ”korkea maila”, kun otti kiekon vastaan kolmannen erän lopun YV:llä. Helvetisti siitäkin yleisö ja TUTOn vaihtopenkki huusi, mutta kun se vaan ei korkea maila ollut. Lähellä toki, vaan ei se riitä.

  Toki siitä Frimanin tapauksesta ikävä maku jäi, mutta aika paksua on suolata tuomareita alimpaan helvettiin jos/kun se on pitkän illan ainoa virhe.

  Kaikki meikäläisen havainnot perustuu omin silmin livenä nähtyyn, mutta käsittääkseni kun noita Fanseatin matseja pystyy tilaajat katsomaan jälkikäteenkin, niin siitä vaan katsomaan jos on kanssani täysin eri mieltä. Ja saa tulla kertomaan virheet jotka minulta jäi näkemättä, jos jäi.
   
 6. TIKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Törkein tuomarivirhe oli kenin "huitominen" jatkoajalla. Hitto että tulee vieläkin paha olo kun ajattelee sitä. Salmisen polvitaklaus oli ruma, suoraan polveen kolahti ja tuomio oikea. Onneksi vauhtia ei ollut enempää. Toivottavasti ei tullu pahaa loukkia SaPKon pelaajalle.
   
 7. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  En kyllä ymmärrä valittamista Keinäsen kakkosesta. Kaveri on maalintekotilanteessa ja kahdella kähdellä napauttaa käsien seutuville. Fanseatin kuvasta on paha nähdä mihin osui. Kova se ei ollut, mutta selvä huitominen. On noiste vihelletty rankkareitakin, AInakin liigassa.
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Ei siinä mitään järkeä olekaan. Kuten olen ainakin itse todennut ja @1080p tuossa edellä komppaa niin se oli niin oikein vihelletty kun voi. Rankkaria ei siksi että siinä jäi "kohtuullinen" maalintekotilanne.
  Tuollaisen viheltämättä jättämisen perustelu ei voi olla sen osuminen jatkoajalle eikä myöskään aikaisemman virheen korjaaminen.

  Tossa edellä kyllä on kirjoitettu eilisestä pelistä aikalailla sama mikä omakin näkemys eiliseltä oli. Ei läheskään huonointa mitä on tälläkin kaudella Mestiksessä nähty. Mm. Tuo uskomaton ulvonta korkealla mailalla otetusta kiekosta. Kun se vaan ei ollut korkea maila niin ri se huutamallakaan sellaiseksi muutu ja siinä tuomarit pitivät hyvin kylmästi päänsä. Se on tuomarin hyvyyttä ja huutoon meneminen huonoutta.
   
 9. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Sen takia, että tuomarit olivat linjassa valinneet jatkoajalla ja edes ottelun selkeintä rikettä ei vihelletty ennen tilannetta. Siihen ei voi sanoa, että tuomarit eivät nähneet tilannetta vaan olivat linjan valinneet. Se koski tosin vain toista joukkuetta jatkoajalla.

  E: Ja kyllä se hyvin näkyy, että maila ei osu käsiin vaan housun punttiin.