Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Mestiksen tuomaritoiminta

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 17.12.2011 klo 20.13.

 1. rasperi75 Jäsen

  Laskeskelin eilen Kokkolassa että n. Joka kolmas aloitus uusittiin.
   
 2. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Rollossa ihan samaa, pojathan tekee varmaan niinkuin sanotaan mutta ohan tuo uskomatonta roskaa.
   
 3. Linnankundi Jäsen

  Oiskohan tässä aloituksessa sama kuin kaupassa varastamisesta, aikaisemmin sai varastaa pari kaljaa, kunhan ei vienyt koko koria. Nyt vedetään sitä linjaa, että kahden pullonkin varastaminen on liikaa. Toisaalta jos aloitussäännöt on selvät, niin eikö niitä kannata noudattaa, jottei tule pahimmassa tapauksessa jäähyä. Hyödyn hakeminen väärin keinoin aloituksessa on kuitenkin merkittävää pelin kannalta. Pelaajatkin voisivat yrittää noudattaa sääntöjä, vähenisi uudet aloitukset.
   
 4. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Vanhassa mallissa kukaan ei tiennyt miten paljon saa varastaa ennenkuin aloitus uusitaan. Nyt linja on selkeä. Pitää olla viivan takana kunnes kiekko putoaa jäähän. Luulisi sen olevan helpompi ja selkeämpi pelaajille. Hetken se varmaan ottaa ennenkuin menee jakeluun, mutta kun asia on opittu, pitäisi uusimisten vähentyä jopa aiempaa vähemmäksi.
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko! SaPKo, Tappara ja NY Rangers
  Talvisalossa edellisessä pelissä monta aloitusta uusittiin kaarella olevien pelaajien vuoksi, ei aloittavien pelaajien virheistä. Ainakin näin väitän kun Heikkinen niitä uusi ja parhaillaan pelattiin 4 sekuntia ennen uusintaa.
   
 6. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Ne kaarella olevat pelaajat on varsinkin B-pistealoituksissa melko merkittävässä roolissa. Jos sieltä hyökkäävän joukkeen pelaaja varastaa, niin puolustavan joukkueen pelaajan on pakko peesata. Muuten tulee hyvin herkästi maalipaikka vaikka aloitus menisi suunnilleen tasan. Se on tuomareille myös aika helppo paikka katsoa onko jalat millä puolella viivaa kun aloitus tapahtuu. Eikä sen luulisi pelaajillekaan olevan mahdoton tehtävä odottaa kiekon putoamista. Ennenhän sieltä viivalta sai metrin verran liukua sisään ilman uusimista.