Ilmoitukset

Nimimerkki nummenkallio huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 4 ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Mestiksen tuomaritoiminta

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Musta Nuoli, 17.12.2011 klo 20.13.

 1. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Minua jaksaa rasittaa tuomarien linja tai paremminkin linjattomuus ja varsinkin poikittaisen mailan käyttöön. Käsittääkseni mailalla pitäisi pelata kiekkoa eikä vastustajaa, Yleisemminkin ainakin tuntuu että mitään yhtenäisen linjan tapaistakaan ei tuomareilla ole.
   
 2. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Muutama erikoisuus tuomarilinjassa oli eilen Kokkolassa. Hermekseltä hylättiin kaksi maalia, joista eka oli kyllä oikea tuomio selkeän potkun takia, mutta jälkimmäinen hylky ei käynyt ihan enää täysin järkeen. Lisäksi loppuhetkillä IPK sai rankkarin Nico Lehdon siirrettyä maalia sille annettuna syynä. Saattoi siirtääkin, mutta avauserässä IPK:n maalivahti tökkäsi kahdesti maalin "vahingossa" paikaltaan, eikä kummastakaan kiekkoa viety keskelle. Pisteet kuitenkin tuomareista ex-Hermes JP Koistiselle siitä, kun muistaakseni viimeiseksi jääneen alivoimansa aikana IPK-laiset pitivät aloituksen ohessa jotain ihme showta ja kentälle jäädessä vain kolme pelaajaa, neljäs meinasi vielä mennä vaihtoon, jolle JP tokaisi tiukasti että takaisin siitä. Sanotaan vielä irrallisena asiana, että kertaalleen jäi päivänselvä väärä vaihto IPK:lta tuomitsematta. Koko raitapaitanelikko nukkui huolella, sillä vierailla oli tilanteessa kuudes kenttäpelaaja jäällä melkein 10 sekuntia.
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:

  Omasta mielestä hylätyt meni toisinpäin. Ilmeisesti Kangas osu kiekkoon vasta kiekon ylitettyä maaliviivan. Eli ei maalia jos noin, maalintakaa näytti vaan siltä että osu ennen viivaa. Toinen taas meni suoraan luistimen kautta, huomas kun ei Lehtokaan edes tuulettanu.

  Rankkari ihmetytti kyllä, ihme vihellys. Onneks Ede otti kiinni, tärkee torjunta parin helposti menneen jälkeen.

  Tuo viiminen vaihto hässäkkä IPK alivoimalla ilmeisesti oli sekoilua. Tais IPKlla olla 3 pakkia ja yritti saada hyökkääjää sinne tilalle mutta kukaan hyökkääjä ei halunnu mennä jäälle, tämän takia ilmeisesti siellä Vaarasuo ja oliko Auvinen(?) kävi pariin otteeseen aitiossa. Toki saatto olla ihan taktiikkaki.
   
 4. Siniharmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Konkurssissa
  Lainaus:
  Muuhun en ota kantaa kun en peliä ole nähnyt, mutta maalin tahallisesta siirtämisestä varsinaisen peliajan kahden viimeisen minuutin tai jatkoajan aikana tuomitaan aina rangaistuslaukaus, muulloin siitä tuomitaan vain kahden minuutin rangaistus.
   
 5. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
 6. Hanssonni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Kärpät, ja Jokerit
  Lainaus:
  Kuvan ottajalla ei ole mitään tekemistä jutun sisällön kanssa.