Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Mestiksen televisionti

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Tuusa, 01.05.2012.

 1. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Taitaa olla niin, että tämä ensimmäinen cup mennään vähän harjoittelumoodilla läpi. Hieman kiire tuli homman käynnistymisessä
  jne. Jos cup todetaan toimivaksi, niin ensi vuonna tulee isompaa
  Panostusta.
   
 2. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Lainaus:
  Joo sellainen kuva tästä tulikin. Suljettu sarja ja se negatiivinen pöhinä kaikkine farmi-läppineen mestiksen ympärillä tuskin avittaa yhtään tätä Suomen Cupin markkinointiakaan, vaikka sillä juuri yritetään luoda henkeä sarjatasoille liigasta alaspäin. KooKoon, Jukureiden ja Sportin lähtö liigaan on osoittautunut paljon kovemmaksi iskuksi Mestikselle kuin mitä se on ollut hyöty liigalle. Näin se vaan menee. Ketä ne divarin "isot" nyt ovat? TuTo?
   
 3. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  No SapKo, Jokipojat, ja EU kai ne isot tällä hetkellä. Takana tulee sitten ainakin muutama muu (Hermes ja sen jälkeen varmaan myöhemmin Ketterä). K-Vantaa on myös yksi, mutta nyt sen ja Jokereiden yhteys on kysymysmerkki. Muiden kohdalla saattaa liian suuri yhteys liigaseuraan estää nousemista isojen joukkoon.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Käyttäisivät edes tuota YLE Areenaa muutamassa ottelussa hyödyksi, Fanseatin näkyvyys on toistaiseksi sen verran pientä että joka muu lähde auttaisi näkyvyyden suhteen, olkoon sitten veikkaus tv, iltapäivälehdet tai mikä tahansa. Ei sillä ei viimekauden ylenkään pelit sinällään mitään kansanryntäystä mestiksen pariin varmasti saanut, mutta jonkinlaista näkyvyyttä sponsoreille ja ihmisten tietoudesta lajia pitää. Jonkinlainen kuukauden matsi pitäisi pystyä säilyttämään tv puolella vaikka väkisin. Varsinkin kun nyt edes jonkinlaista puhetta ollut sarjojen avaamisesta niin ei anneta niiden heti alkuun laantua.
   
 5. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Yksi perustavaa laatua oleva kriteeri Mestiksen "isoihin" kuulumisesta on se, onko seuralla farmisopimus tai siihen verrattava liigaseurojen (tai Jokerien) kanssa. Muutamaa yksittäistä pelaajasiirtoa tai koko kauden kestäviä diilejä en laske farmitoiminnaksi.

  TuTolla ei ole, SaPKolla ei ole, Jokipojilla ei ole. Siinä ne sitten taitavat ollakin. Ei taida olla EU:llakaan, mutta en laske yhden kauden pystyssä ollutta ja jatkuvasti talousasioiden takia otsikoissa olevaa EU:ta Mestiksen "isoihin", en ainakaan niin kauan kuin sekava tilanne pysyy yllä ja Salonojan lievästi sanottuna vaihteleva toiminta on täysin arvaamatonta.

  Sinänsähän Mestis on nykyisin lähes täysin kuollut sarja, eikä yhdelläkään näistä "isoista" ole mitään mahdollisuuksia enää päästä SM-liigatasolle. Ei sellaista mahdollisuutta anneta urheilullisesti, eikä seuroillakaan ole resursseja sellaista ottaa muilla kuin pelillisin keinoin (lue: saatanallinen rahasäkki rahaa josta ammennetaan isommille herroille oma osuus saunailloissa). EU on ainoa jolla on rahallisesti mahdollisuuksia jos Salonoja päättäisi rahojaan kaataa seuraan, mutta ei hän taida niin tehdä, koska Espoossa ei ole sellaista seura- ja paikallisidentiteettiä tällä hetkellä, että toiminta mitenkään kannattaisi. Ei ainakaan pystymetsästä repäistyn EU-logon alla.

  Mestiksen profiilia olisi voitu edes yrittää kohottaa mm. tämän Suomen Cupin avulla vaikkapa sitten amatöörisarjojen mestaruus-cupina, mutta eipä koko Cupista mitään ole juuri kuulunut medioissa eikä edes sen finaalia saada esim. Areenaan tai muuallekaan.
   
 6. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  YLE2 näyttää 5 runkosarjapeliä ja 4. pv, 5. ve ja finaalit neljännestä ottelusta alkaen.

  * = Infossa jäi huomioimatta kauden avaus
  Lainaus:
  Runkosarjapelit:
  SaPKo - Ketterä Pe 27.10
  EU - Roki Pe 3.11
  SaPKo - KiVa La 4.11*
  Hermes - Peliitat Pe 17.11
  KiVa - KeuPa HT Pe 29.12
  TuTo - KiVa Pe 12.1
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2017
 7. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  Omien laskujen mukaan LeKi ei näy ollenkaan, mikä ei toki ketään varmasti haittaa.
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Sehän on kivaa kuinka paljon IPKlle on järjestettu ruutuaikaa! Kiekko-Vantaalla vaan kolme peliä, mikä häpeä!
   
 9. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Nuo on siis telkkarissa näytettävät ja minulla on kutina, että Areenan puolelle saadaan pelejä noiden lisäksi. IPK, Jokipojat ja LeKi jäävät ilman TVnäkyvyyttä elleivät palyoffeissa pääse tvruudun ääreen, mutta onhan tuo hieman syvältä, kun kaikki eivät ole samalla viivalla. SaPKo - KiVa peli tosiaan ei ollut infotilaisuuden listauksessa, joten KiVa ei välttämättä saa kolmea TV-peliä. Mutta kuten linkkasin, siitä on jo aiemmin uutisoitu ja ennenkuin toisin ilmoitetaan, se kuuluu YLEn näyttämiin otteluihin, kuten listasin.
   
 10. -Jonne- Jäsen

  Lainaus:
  Jokipojille ei ruutuaikaa nyt sitten 2 vuoteen, kun ei sitä tullut viime kaudellakaan. Eli Joensuussa hyöty tästä Yle:n televisioinista on nolla.

  Jokipojat kuitenkin meriiteiltään aika uniikki divarissa, mutta vittuakos sitä hyödyntämään.
   
 11. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Viime kaudella 2.12 pelattu Hermes - Jokipojat näytettiin TV 2:sella. Mutta tosiaan aika perseestä, että perinteikäs Jokipojat jätetään nyt kokonaan ilman ruutuaikaa. Kiekko-Vantaata sen sijaan näytetään kolmen matsin edestä. Reilua.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2017
 12. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  joo ja kaksi matsia areenasta, mutta oman näkemyksen mukaan jos mestiksessä jotain matseja kannattaa näyttää niin näiden perinteisempien Tuto ja Jokipojat on se jolla kannattaa mestistä markkinoida. Eikä muutenkaan jos pelataan 6 matsia telkkarissa niin olisi ihan mahdotonta saada jokaista seuraa kuvaruutuun. Johan tuo varmasti seurojen yhteistyökumppaneiden hankkintaa varmasti kummasti auttaa jos seura pääsee tv muutamaksi tunniksi sen sijaan että pelataan 200 ihmiselle hallilla. Toivottavasti niitä pelejä vielä Areenastakin tulee, kyllähän Areena + veikkaus tv yhdistelmä antaa reilusti enemmän kuitenkin katsojia kun fanseatilla.
   
 13. Miksi tuon Ketterän selostajan pitää huutaa koko ajan? Hyvin muuten vetää mutta tuo jatkuva huutaminen raivostuttaa.
   
 14. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Se on kato nykyään muotia. Moni kohtalainen selostaja pilaa selostuksen sortumalla huutamaan. Rasittavaa kuultavaa sellainen.
   
 15. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Katon tallenteena tuota eilistä Ketterän ja Jokipoikien peliä. Miten tuolla on tuo kamera jalustassa kiinni? Kuva heiluu kun hullun mulukku mielipuolen perseessä.