Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Mestiksen seuraikonit – vähenevä luonnonvara?

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana PikkuKasi, 04.04.2012 klo 08.32.

 1. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Eikös Antti Virtasellekin tuli 300 divariottelua täyteen ihan taannoin? Oliko se viimeisessä Sport-ottelussa 20.2?
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2014 klo 11.06
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Iivo Hokkasella (Jukurit) on tänään runkosarjan peli numero 356, jos oikein laskin.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Juu, löytyyhän näitä 300 tai 400 divarimatsia pelanneita enemmänkin. Minun listassani vaan oli laskettu eniten samassa seurassa pelanneita, kuten viestiketjun avaajakin oli kaksi vuotta sitten tehnyt. Eli mukana on playoffit, Suomi-sarjamatsit ym. mutta ei muissa joukkueissa pelattuja Mestis-pelejä.
   
 4. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Eliteprospectsilla laskin Sportin pelaajista Heikkiselle 300 ja Uitolle 305 peliä kotkapaidassa. Keväiden -11 ja -12 karsinnat tosin puuttuvat.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tuukka Pulliainen lopettaa uransa pelaten viimeisen pronssiottelunsa. Mestiksen historian eniten syöttöpisteitä saalistanut pelaaja. On sääli, ettei mies koskaan päässyt pelaamaan edes Mestis finaaleita. Sen verran hienosta pelaajasta ja ikonista kyse.