Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Mestiksen seuraikonit – vähenevä luonnonvara?

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana PikkuKasi, 04.04.2012 klo 08.32.

 1. Toveri -82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, HPK, ManU & #42 Antti Virtanen
  Lainaus:
  Eikös Antti Virtasellekin tuli 300 divariottelua täyteen ihan taannoin? Oliko se viimeisessä Sport-ottelussa 20.2?
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2014 klo 11.06
 2. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Iivo Hokkasella (Jukurit) on tänään runkosarjan peli numero 356, jos oikein laskin.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Juu, löytyyhän näitä 300 tai 400 divarimatsia pelanneita enemmänkin. Minun listassani vaan oli laskettu eniten samassa seurassa pelanneita, kuten viestiketjun avaajakin oli kaksi vuotta sitten tehnyt. Eli mukana on playoffit, Suomi-sarjamatsit ym. mutta ei muissa joukkueissa pelattuja Mestis-pelejä.
   
 4. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Eliteprospectsilla laskin Sportin pelaajista Heikkiselle 300 ja Uitolle 305 peliä kotkapaidassa. Keväiden -11 ja -12 karsinnat tosin puuttuvat.
   
 5. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Tuukka Pulliainen lopettaa uransa pelaten viimeisen pronssiottelunsa. Mestiksen historian eniten syöttöpisteitä saalistanut pelaaja. On sääli, ettei mies koskaan päässyt pelaamaan edes Mestis finaaleita. Sen verran hienosta pelaajasta ja ikonista kyse.