Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Marjamäelle kenkää!

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Sörsseli, 28.04.2017.

 1. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Monoa vaan. Vetäkööt vaikka palkkalistoilla oleva Tapola Tanskassa Kunlun try out-leirin Päävalmentajan tontilta. Huonommin se ei menisi. Laten rekordi kisoissa 1/10 oikeita joukkueita vastaan. Suksikoot vittuun jo hyvien merkkiensä ja jälkiensä kera.

  Ei Suomen materiaali ole niin surkea että voiton todennäköisyys olisi kerran kymmenestä. Oikeasti.
   
 2. Rannelaukaus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  [​IMG]

  Näistä kommenteista huokuu nuoren valmentajalupauksen epävarmuus, kun epäonnistumista ei vain voi julkisesti myöntää. Ei ole ihme, jos kisoihin ei ole änäristä tunkua.
   

  Liitetyt tiedostot:

 3. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Tekeepä minunkin mieleni sanoa sanaseni tästä hommelista. Ensinnäkin, näistä kisoista olen nähnyt vain yhden matsin ruotsia vastaan (luojan kiitos), mutta ei voi kuin todeta, että valmennus veti siinä niin taktisesti päin vittua koko pelin, ettei kiinnostusta enempään kärsimykseen syntynyt. Minä ihmettelin kv - kiekon ymmärryksen puutetta, miten on mahdollista? Kun vertaa Virtasen taktiikoita CH- peleissä, on koko tää liigan tiku taku osasto aivan kuutamolla kuinka pelata pitäs. Syy konttaamiseen nimittäin on tasan siinä, että nämä liigan parhaat koutsit ei ole kertakaikkiaan kartalla siitä, kuinka hyvää kiekkoa muuallakin pelataan, eivätkä ymmärrä lainkaan, kuinka siinä taktisesti voisi pärjätä. Liitolle tuntuu riittävän, että puikoissa heiluu joku "kestomenestyjän valmentaja" akselilta Tampere - Oulu - Helsinki, jolla on meriittejä materiaalieduilla voitetuista mestaruuksista liigassa ja sitten kun mennään niihin koviin matseihin ollaan sormi suussa ottamassa hanuriin jokaiselta, joka luistimet jalassa kykenee vastaan horjumaan. Ylimielistä ja väsynyttä liitolta.

  Tottakai, Marjamäen potkujen ilmoitus olisi pitänyt tulla viimeistään minuutti tappion jälkeen, koska luokattomuus on jatkunut turnauksesta toiseen. Tämä toisaalta vaatisi liitolta jämäkkyyttä ja rehellisyyttä, jotta noinkohan löytyy ja toisaalta, mitä se muuttaisi, hyvä veli kerho nimeäisi vaan toisen "liigamenestyjän" yhtä mitättömillä kv - näytöillä ja samalla tulemalla.

  Minusta vähän tuntuu, että oikeastaan suomessa ei ole ketään muuta valmentajaa, jolla on ymmärrys, kuinka noita kv - tason pelejä pitää vetää, kuin JYPin Virtanen. Koska olen varma, että tälläkin palstalla on armeija ajatusta vastaan inttäjiä, niin kaivakaapa ja verratkaapa, mikä ero pelitaktisesti oli Virtasen JYPillä CHL - finaalissa ja miten peluuttivat liigaträppääjät ruotsia vastaan näissä kisoissa. Molemmat matsit varmaan saa jostain juutuubin uumenista kaivettua, jotta ei minun sanojeni varassa asiaa tarvitse pohtia. Mikäli junnaus pysähtyy mutkun yks matsi vaan tasolle, kaivakaa samalla JYPin pelit tsekkijoukkueita vastaan. Huomaatte, kuinka Virtasen sapluuna elää vastustajan mukaan. Huomaan olevani yllättynyt kirjoittamastani, mutta kun tarkemmin ajattelen, niin noinhan se on. Virtanen on koko ajan( ei siis pelkästään tällä kaudella) korostanut CHL:n merkitystä pelillisenä oppiprosessina valmennuksessa haastatteluissa ja tuloksen puolesta näkyy kyenneen analysoimaan oikein ja vielä siirtämään sen käytäntöön.

  No, Virtanen on varmaan liian hapokas suurimmalle osalle, mutta kaksi asiaa on totta: Marjamäki pitää kenkiä asap ja suomesta ei löydy muuta riittävän modernia koutsia vastaamaan kv - tason haasteisiin, joten ainoa vaihtoehto on joku ulkomainen keikkamies skodaan. Tämä toki edellyttäisi liittoa, jolla on munaa, eli ei tule tapahtumaan.
   
 4. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En tiedä, miksi osassa mediaa pidetään leijonien tämän päivän peliä ainakin osittain hyvänä. Tuo pelityyli tuotti todella vähän hyviä maalipaikkoja, eikä nollille jääminen ollut vääryys. Nollalla ei voi voittaa. Kanadalla ei ollut parempaa joukkuetta paperilla, Suomen olisi pitänyt kyetä pelaamaan parempaa hyökkäyspeliä. Sitä ei kuitenkaan Late saanut missään vaiheessa kohdilleen.
   
 5. Imuuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Kuten sanoin jo otteleseurantaketjussa; turkulainen-suomela-puustinen kisoihin, maailman paras 3. kenttä
   
 6. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Enää yhdet kisat lusittavana. Sen jälkeen tämä seppä siirtyy venäjälle ja Suomi saa oikean valmentajan. Toivottavasti.
   
 7. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Oikeastaan, mää väitän, että pelaajat joukkueessa oli parempia kuin tulos. Oikealla taktisella sapluunalla olisi pitänyt kyetä raapimaan ainakin joku väsynyt ronssi, kyllä Suomen materiaali siihen olisi riittänyt kevyesti.

  Mitä tulee pelaajavalintoihin, ainoa, jota Ruotsi ottelun kärsimyksessä jotenkin tonne kaipasin lisää, oli Immonen ja sekin vain siksi, että Suomi oli niin totaalipaska aloituksissa, että rupesi vituttamaan sitä katsellessa. Toki Immosen rutiinilla se olisi jonkun paikan hitaudestaan huolimatta ehtinyt järjestämään, enkä usko, että ihan turisti olisi ollut toisen yv:n pyörittäjänäkään. Tuossa kyseisessä pelissä myös lävähti kauhistuttava oivallus valmennuksen ala arvoisuudesta, kun tajusin, että ne tosissaan laitteli alta parikymppiselle märkäkorvalle tuloksenteon vastuun, kun sen olisi pitänyt olla se ekstra, jolla kääntää pelejä. Eihän Tolvanen riittänyt edes alkuun, kun nämä jääkiekkoa enemmän pelanneet joukkueet tuli vastaan, vai onko joku eri mieltä?

  No, jos vertailla pitää, olisi Suomela varmaan ollut peliälykkäämpi vaihtoehto noille Koskirannoille ja muille kisaturisteille, mutta valkut halus kaverit messiin tason kustannuksella.

  Mistä edelleenkin ei voi olla nauramatta, että Turkulainen pudotettiin nuorten kisoista ja sitten sai seurailla peliälytöntä ja tuloksetonta puskemista miettien, että luoja sentään, mistä nämä lätkäEinsteinit oikeen tulee ja joukkueet valitsee.

  Mutta edelleen, Minusta valmennus ei saanut esim. Junttilasta ynnä muista kärkiroolin pelaajista irti sitä osaamista, mikä heillä on ja siihen on syynä osaamaton taktinen ymmärrys, joka vei pelaajilta mahdollisuuden toteuttaa omilla vahvuuksillaan peliä, eli lopulta ei pelaajista jäänyt kiinni vaan valmennuksesta.
   
 8. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Sellaisen olen pannut merkille, että Marjamäen joukkueet pelaavat ihan hyvin tappioasemassa. Kanadaa vastaan myös peli alkoi näyttää ihan hyvältä kun Kanada pääsi johtoon. Ilmeisesti kun vastustaja pääsee johtoon unohtuu se pelitapa vouhottaminen ja pelaajat alkavat pelata enemmän omilla vaistoillaan.
   
 9. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Oli kyllä niin surkeaa ja mielikuvituksetonta touhua tänään, että vaadin päätä vadille heti!

  Ei tota vaan jaksa enää katsoa peliäkään. Kevään MM-kisoja ei ole enää varaa vetää vituiksi, joten joku muu ratkaisu tähän täytyy nyt löytyä.

  Joku uusi äijä nyt sisään HETI. Ei kiinnosta vaikka vetäisi vain yhdet kisat. HERÄTYS on saatava NYT !!!
   
 10. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Tämä on mielestäni aivan normaalia. Kun vastustajan johto alkaa näyttää turvalliselta tai peli alkaa lähestyä loppua, vastustaja ottaa jalkaa pois kaasulta, ei paineista enää yhtä kovaa, ja alkaa aktiivisen hyökkäyspelin sijaan puolustaa johtoa ja jäädyttää Suomen peliä, jolloin tappioasemassa oleva joukkue pääsee vapaammin pelaamaan omaa peliään. Sama voisi selittää, miksi Marjamäen valmennuksessa Suomi on sulanut niin monta kertaa monen maalin johtoasemassa. Passivoidutaan liikaa ja vastustaja alkaa paineistaa entistä aggressiivisemmin ja riskialttiimmin, jolloin ollaan koko ajan helisemässä omassa päässä. Kova paineistus on ollut jatkuvasti myrkkyä Marjamäen Leijonille.
   
 11. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Marjamäen peleissä tämä ero pelaamisessa etenkin takaa-ajana on minusta poikkeuksellisen suuri. Toki olet myös aivan oikeassa mitä sanoit. Pelejä leimaa poikkeuksetta epätasaisuus ja yhtä parempaa erää kohden tulee melkein aina vähintään kaksi huonompaa.
   
 12. Imuuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  En jaksanu lainata koko viestiä, mutta olet niin oikeassa. Mun mielestä tossa enlund-tero(senab i bunten) koskiranta - savinainen (?) olis voinu ihan hyvin olla jypin puustinen-suomela-turkulainen, en oikeesti ymmärrä miksi siellä heilu enlundin ja senabit.

  Ihan vammasta että kaikki maalinteko-vastuu laitettiin kahen junnun (jotka veti tosi hyvin) ja ???? ei kenenkään muun perään
   
 13. Krug#47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins
  Suomi puolusti eilen hyvin päästäen yhden maalin ja loi riittävän määrän maalipaikkoja... laten ois tietysti pitänyt laittaa jostain sisään
   
 14. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  No eihän luonut. Riittävä määrä maalipaikkoja on sitten kun peli on niin hallussa, että voidaan oikeasti miettiä miksi pelaajat eivät saa sisään. Nyt niitä mestoja oli muutama hassu, eihän Suomi päässyt millään kunnon paikoille.

  Surkea turnaus valmennukselta, tämäkin.
   
 15. Spitfire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SJS
  Lainaus:
  Tero Koskiranta ei ole käsittääkseni koskaan pukenut Suomen maajoukkueen paitaa päälleen. SKA:ssa pelaava Teron veli Jarno pelasi Suomen joukkueessa.
  Itse en ylipäätään lähtisi hakemaan yksittäisistä pelaajista syypäitä. Marjamäen peli voi toimia runkosarjassa, jossa voit ottaa kuokkaan sen 10-15 peliä alkukaudesta ja hioa pelitapaa pitkällä tähtäimellä hyväksi, mutta lyhyessä turnauksessa näyttäisi ettei kerkeä saamaan joukkuetta pelaamaan kunnolla.

  Lainaus:
  Omasta mielestäni on aika typerää verrata seurajoukkueen valmentamista (vaikkakin kansainvälisessä turnauksessa) maajoukkueen valmentamiseen. Seurajoukkueessa Virtasella on ollut kaikki aika ja mahdollisuudet kokeilla peleissä ketjukemioita ja rakentaa joukkueelle toimiva pelitapa/pelitapoja. Maajoukkueessa valmentajalla on muutama peli aikaa saada homma toimimaan ja jokaiselle pelaajalle sopiva rooli ja ketju.
   
 16. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Chicago
  Lainaus:
  Niin... matkalla minne..??? Hei Late, 4 vuoden törkein turnaus loppu jo!

  Valmentakoon vielä kevään ja valitkoon koko entisen kärppälauman joukkueeseen, mutta Jääkiekkoliitto saisi kieltää haastattelujen antamisen. Kaveri elää jossain ihan omassa kuplassaan.
   
 17. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Koska viimeksi on Suomessa säännöllisesti joka kisojen jälkeen selitelty materiaalilla sitä ettei oikeita maita vastaan pärjätä?

  Erkan kaudet - Ei
  Kojo - Ei
  JJalonen - Ei
  Shedden - Ei
  Ara - Ei
  Curre - Ei
  Aika kaukaa pitää vastaavaa siis hakea.

  Saatana eihän tätä edes fööni-matikaisen aikana jatkuvasti valitettu. Sekin vei jengin jolla ei pitänyt voittaa edes Länsi-Saksaa parikin eri kertaa mitaleille. Miksi Liitto-Lauri on ansainnut tämän sumuverhon, nimeltään ”riittämätön materiaali”, levittämisen aina kisojen jälkeen?

  Mä olen hajuttomia treenipelejä myöten sen +30 vuotta ala-aste ikäisestä alkaen seurannut huuhkajien ja leijonien matseja aina kun se on ollut mahdollista joko paikanpäällä, televisiosta tai jopa radiosta. Marjamäki on saanut lopettamaan leijonien aktiivisen seurannan. Saman teki huuhkajien puolella Mixu jossa ei koskaan ollut vikaa. Yhteinen nimittäjä ja syy miksi näin reagoin oli se ettei herrojen joukkueista koskaan välittynyt se että joka jätkä olisi jättänyt kaiken kentälle. Tunne puuttui. Ilman tunnetta ja taisteluilmettä Suomi ei voi menestyä missään palloilulajeissa. Hyviä esimerkkejä asenteesta ja joukkueen taistelemaan virittämisestä ovat viime vuosina olleet koris-ja lentopallojoukkueet. Hengetön suorittaminen on pahempi asia kuin se ettet ennalta altavastaajana voitakaan. Ei voi voittaa jos ei saada joka jätkää antamaan kaikkeaan joukkueen eteen kentällä. Sitä ei saanut aikaan Mixu, eikä siinä ole onnistunut Marjamäki. Huuhkajien suhteen palasin ”arkeen” kun Paatelaiselle näytettiin ovea. Tiedän että uudelleen aktivoidun leijonien seuraajana kun Marjamäen pesti on ohi. Tällaisiin virhevalintoihin ei vaan Suomessa olisi lajiliittopampuilla varaa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2018
 18. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  En keksi mitään syytä miksi Marjamäen pitäisi antaa jatkaa MM-kisat.
   
 19. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Tilastot kertovat karua kieltä Lauri Marjamäen kaudesta Leijonissa – näin päävalmentaja kommentoi - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

  Laten mukaan Suomi hävisi, koska ei saatu änäristä apuja:
  World Cup oli kahden vuoden projekti. Ajattelin, että World Cupin ryhmä on parhaimmillaan täällä (olympialaisissa), ja se motivoi minua. Kun nyt katsoo NHL:n kärkipelaajia, niitä nuoria jätkiä, jotka ovat siellä nyt kymmenen parasta pistemiestä, niin harmittavasti he eivät olleet täällä. He olisivat nyt olleet parhaimmillaan.
   
 20. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo United
  Lainaus:
  Tuossa on aika hyvä syy kyllä antaa kenkää. Mieshän myöntää ettei ollut motivaatiota kisoihin ja dissaa samalla pelaajiaan. Kyllä valmentajan pitäisi tehdä parhaansa niillä pelimerkeillä mitä on.
   
 21. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara ja Ilves
  Lainaus:
  Niin, kun World Cup oli ihan fiasko, sitä ajatteli, että jos se nyt saisi kuitenkin MM-kisoista mitalin kairattua - no ei saanut. Sitten ajatteli, että no, ehkä Olympialaisista saa, kun tavallaan laski kuitenkin sen ettei NHL-miehet ole siellä olevan Suomen etu - no ei saanut. Niin millä perusteella nyt pitäisi vielä uskoa, että tulevista MM-kisoista saisi? Se iso kuva taitaa kuitenkin olla, että Suomi ei ole tainnut aikoihin jäädä maajoukkueturnauksissa näin monta kertaa peräkkäin ilman mitalia. Ei se nyt kai kuitenkaan mikään ikuisten uusien mahdollisuuksien jakopaikka tuo maajoukkue ole?

  Veikkaan, että jos Marjamäen pestin päätös ei olisi muutoin jo selvä, niin potkut olisi melkein annettu nyt. Ehkä se ainoa ongelma on, että kenet siihen nyt nopealla hälyytyksellä sitten tilalle ottaisi? Mutta tuossa olisi esim. nyt hyvä mahdollisuus kokeilla ihan viilinä korttina turnauksen verran jotain Pohjois-Amerikklaista valmentajaa, jos heitä nyt ketään vapaana sattuisi olemaan ja nähdä, että minkälaista peliä sellainen näillä palikoilla aikaan saa ja eritoten millaisen lopputuloksen. Se antaisi vähän käryä myös siitä, että onko aika hieman tuulettaa tuota meidän peli -ideologiaakin tässä kohtaa. Jos siitä nyt mitään on koskaan jäälle asti siirtynyt Marjamäen komennossa.
   
 22. teppana Jäsen

  Mielenkiinnolla odottelen tuleeko änäristä kevväämmällä taas joukolla kieltäytyjiä.
   
 23. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Totta osin. Vertailu kuitenkin tulee sitä kautta, että onhan siellä Marjamäkikin harjoitellu pari vuotta, eikä tuo suosikki sakki valinnoissa ole siitä mihinkään juuri muuttunut. Menipä turneet kuinka persiilleen tahansa. Siinä missä arvon Marjamäen tekeminen samaa paskaa ilman kehitystä, samassa ajassa Virtanen on kuitenkin ottanut oppiakseen millä taktiikoilla joukkue kannattaa valmistaa kv - tason peleihin, ihan tuloksella.

  Minä en usko alkuunkaan kuitenkaan sitä, että majun valkulla on niin ylivoimainen vastus luoda kilpalukykyistä taktiikkaa valitsemalleen joukkueelle, että kädet on nostettava pystyyn. Tosiasiassa tuo kuulostaa paskalta selittelyltä ja tekosyyn keksimiseltä sille, että ammattitaito on vajavainen tehtävän vaatimuksiin nähden.

  Mutta jos sulla on siis kiinnostusta katsella niiden taktisten sapluunoiden eroa, niin katso oikeasti mistä on kysymys, keksimättä latteita tekosyitä liiton kyvylle ymmärtää tilanne ja valmentajan kädettömyydelle verrokkien seurassa, tuolla ei vedellä liigaträppejä, eikä niillä pärjää.
   
 24. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvokisoissa sulavat ja minun verorahat
  Lainaus:
  Pisin putki ennen tätä taitaa olla Salt Lake Cityn olympialaisista 2002 kevään 2004 MM-kisoihin, eli neljät arvokisat tuossa putkeen, sitten kakkostila World Cupissa syksyllä 2004 ja taas ilman mitalia MM-kisat 2005. World Cupistahan nyt ei varsinaisesti mitalia jaettu eikä sitä missään virallisissa tilastoissa pidetä minään "hopeana", muualla kuin ehkä Suomen mediassa. Toki kakkostila on kakkostila, mutta en nyt tiedä miten tuo World Cup virallisesti lasketaan arvokisojen joukkon, vai onko se enemmänkin ns. kutsuturnaus.

  Tuona aikahan oli peräti kolme eri päävalmentajaa, eli 2002-03 Aravirta, sitten 2004 MM-kisat ja World Cupin Summasen Rami ja 2005 Erkka Westerlund. Ja itse asiassa silloin päästiin ylipäätään mitalipeleihin ainoastaan kerran (jos nyt sitä World Cupia ei lasketa), eli 2002 MM-kisoissa kun Suomi hävisi pronssipelin Ruotsille. Kyllä tuohon aikaan oltiin tuloksellisesti kyllä aikalailla yhtä kusisessa jamassa kuin nyt, jos tuota pientä valonpilkahdusta eli World Cupin kakkostilaa ei lasketa.
   
 25. Lätkä Jäsen

  Kyllähän Marjamäen turmioputki on aivan omaa luokkaansa, jos katsellaan Marjamäen aikakauden tilastoja. Maajoukkueella hänen aikakautenaan ainoastaan muutama yksittäinen voitto ja muutamia tehtyjä maaleja!