Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Marjamäelle kenkää!

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Sörsseli, 28.04.2017.

 1. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  Totta, mutta näin ei tule tapahtumaan. Luuletko, että tässä vaiheessa enää ruvetaan vaihtamaan päävalmentajaa MM-kisoihin? Vastaan, että: ei tulla vaihtamaan. Vaihdon olisi pitänyt tapahtua jo ennen näitä olympialaisia. Sama se nyt on tässä vaiheessa mennä loppuun asti Marjamäellä.
   
 2. NiXu89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves Ry
  Toivotaan ettei keväällä tule taas massiivista aaltoa NHL-pelaajien kieltäytymisiä, muuten voi Jalosen ensimmäinen vuosi mennä nostaessa maajoukkuetta takaisin a-tasolle.

  Nahilan äijät osaavat henkilökohtaisella taidollaan pitää meidät ylimmällä tasolla, ellei heistäkin kuohita hyviä träpissä seisojia.
   
 3. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Miksi turhaan? Yhdet MM-kisat jäljellä, niitä nyt riittää joka ikinen vuosi. Ensi kaudella sitten uudelleen ja heti kohta 4 vuoden päästä taas olympialaisissa!

  Olisi mielenkiintoista nähdä Petri Matikaisen kaltainen tunnevalmentaja päävalmentajana maajoukkueessa joskus. Tolla apuvalmentajakaudellaan tulikin mm-kultaa, mutta kun Petua on niin kovasti dissattu (ja juuri Marjamäen ansioita samaan aikaan Blegissä hehkutettu), olisi hauska saada kunnon vertailua miesten välille.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2018
 4. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kenkää. Heti.
   
 5. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  No ei riitä jos Marjamäki jatkaa ja pudotaan B-sarjaan.
  Marjamäen suurin saavutus on edelleen se kun onnistui Bluesin kanssa voittamaan KalPan 4-3 puolivälieräsarjassa jota KalPa johti jo 0-3. Jos tuo sarja olisi mennyt Bluesille suoraan 4-0, niin se olisi ollut urheilullisesti kovempi näyttö Marjamäeltä, mutta järjetön Laten hypetys ja hehkutus olisi jäänyt vähemmälle.
   
 6. Keltainen Jaffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, NHL:n ja KHL:n suomalaiset, Jokerit
  Peruspositiivisena henkilönä ja kykeneväisenä katsomaan tuloksen taakse en ole ikinä aiemmin tämmöiseen ketjuun lähtenyt mukaan, mutta nyt on Marjamäki lyönyt semmoiset näytöt tiskiin kolmen eri turnauksen osalta, että ei kun potkuja vain perseeseen. Ei kyllä pysty keksimään mitään syytä, miksi Marjamäen kannattaisi MM-kisoihin jatkaa. Toivottavasti Jokereissa homma toimisi paremmin. Vaikka Tapola tai joku lukuisista takavuosien valmentajista tai apuvalmentajista hätäratkaisuksi MM-kisoihin.
   
 7. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvokisoissa sulavat ja minun verorahat
  Jengi oikeasti pelkää täällä putoamista B-sarjaan? Hohhoijaa. Voin ottaa vetojakin vastaan asiasta. Ei putoa B-sarjaan Suomi Marjamäen aikana, eikä myöskään seuraajansa aikana.
   
 8. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Ei nyt potkuja Latelle. On paljon kiinnostavampaa seurata Leijonien peliä kun ei koskaan voi tietää, mille joukkueelle se seuraavaksi häviää. Ja mitkä olivatkaan häviön syyt tällä kertaa. Turha nöyryyttää Latea enemmän: hänen nimityksensä oli melkeinpä kiekkoväen yksimielinen tahto. Nautitaan nyt Laten analyyseistä vielä keväällä. Jalosen myrtynyttä naamaa ehtii katsella myöhemminkin. Sitä paitsi divari voi olla uudenlainen haaste Suomelle.
   
 9. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Tämä Marjamäen kommentti kertoo kyllä aika täysin sen, ettei miehellä ole mitään käsitystä turnausvalmentamisesta:

  – Olemme hyvillä jäljillä tuon pelin kanssa. Olemme löytäneet peliin oikeita asioita ja saaneet niitä toteen. Ruotsi- ja Kanada-peleissä emme pystyneet hyödyntämään maalipaikkoja. Tänään oli yksi aloitus ja se oli siinä, Marjamäki harmitteli.

  Jäljillä tuon pelin kanssa? Ymmärtääkö se, että joukkue on todennäköisesti taas aivan uusi kevään MM-kisoissa, tulevista vuosista puhumattakaan - ellei tietysti kaikki NHL-pelaajat kieltäydy kutsusta kuten viime vuonna Marjamäen ladottua sellaiset näytöt World Cupissa pöytään, ettei änärijanareista kovin moni halunnut enää mukaan.
   
 10. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Kyllähän Marjamäen aikana on saanut jännittää pelejä heikkojakin maita vastaan, ja näillä näytöillä olisi korkea aika jo vaihtaa valmentajaa. Late on ollut jo 2 vuotta maajoukkueen peräsimessä, eikä peli näytä vieläkään minkäänlaisia parantumisen merkkejä. Seuraavat kaksi seikkaa ovat kuitenkin varmoja:

  1. Late jatkaa valmentajana kevään MM-kisoissa.
  2. Suomi ei putoa B-sarjaan. Vaikka peli onkin ollut sekavaa ja surkeaa helppojakin maita vastaan, ei niitä vastaan ole hävitty kuin yksi peli, Ranskaa vastaan.

  Mietityttää silti, mistä saadaan pelaajat kevään kisoihin. NHL:stä ei taida olla tunkua Laten joukkueeseen, ja perinteisesti hyvin harva olympiajoukkueen pelaaja on lähtenyt parin kuukauden päästä uudelleen MM-kisoihin. Jälkimmäisen saivat kokea niin Jukka Jalonen (2010) kuin Erkka Westerlund (2014), kun Suomi pelasi olympiakevään jälkeiset MM-kisat hyvin kevyellä materiaalilla.
   
 11. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tästä porukasta 90% pelaa kevään Skoda cupissa. Pihlström ja pari vaihtoa ja sillä mennään.
   
 12. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No mutta hei:

  Joukkueen ilmapiiriä ja pelaajien arvostusta toisiaan kohtaan päävalmentaja piti poikkeuksellisena. Kapteeni Lasse Kukkonen oli pitänyt puheenvuoron pelin jälkeen joukkueelle.

  - Leijonissa on hyvä olla tällä hetkellä, Marjamäki sanoi.

  Late tietää, että Leijonissa on hyvä olla tällä hetkellä.
   
 13. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Lainaus:
  Kliffaa hei, että kaikilla on kivaa. Tuloksella ei niin väliä. Keväällä vaikka Nieminen tuonne MM-kisoihin, niin jotain muutosta voisi näkyä...
   
 14. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  En ota tosta mutta voisin lyödä vetoa että Latea ei eroteta eikä se eroa kesken sopimuskauden. Maksaisin mielelläni vaikka pari kybää siitä ilosta että Lauri-Marjaana saisi kenkää.
   
 15. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Harmittavaa Marjajäen ja koko joukkueen puolesta. Joskus homma ei vaan toimi. Tulee mieleen Alpo Suhosen maajoukkueet kun viimeksi on tällä tavalla kontattu. Silloin syynä taisi olla myös ulkourheilulliset seikat.

  Tuskin valmentajalle kenkää annetaan tässä vaiheessa, kun soppari on muutenkin loppumassa. No ei pitäisi ainakaan olla paineita mm-kisoissa. Kukaan ei varmasti odota yhtään mitään.
   
 16. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Ville Nieminen olisi ratkaisu, kun ei tosta Nuori Suomi -kiekosta tule yhtään mitään. Näin illan mittaan vitutus vain syventynyt ja asettunut sinne mielen pohjalle tukevasti. Hyvillä jäljillä my ass.
   
 17. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Onneksi en katsonut olympialätkää peliäkään.

  Niin ja Marjamäelle olisi pitänyt antaa kenkää jo World Cupin jälkeen. Nyt viimeistään.
   
 18. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Mistä tämä juttu on muuten tullut, että NHL-pelaajat eivät tulisi maajoukkueeseen, jos Marjamäki valmentaa kisoissa? Osa vaatii täällä potkuja senkin vuoksi. Et ole maajoukkueen arvoinen pelaaja, jos kieltäydyt kisoista. Oli turnaus mikä tahansa.
   
 19. Hiihtofani Jäsen

  Suomi kaatui liian nuoreen ja kokemattomaan valmentajaan - nuorsuomalais ideologiseen valmentajaan.
   
 20. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvokisoissa sulavat ja minun verorahat
  Lainaus:
  Näitä ei oikein voi tämän vuoden tilanteeseen verrata sen vuoksi mitenkään, että vuosina 2010 ja 2014 olympiajoukkueen runko rakentui NHL-pelaajien varaan. Ihan perstuntumalla sanoisin että kyllä europelaajat on kohtalaisen usein tulleet mahdollisesta olympiaedustuksesta huolimatta MM-kisoihin.
   
 21. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Lainaus:
  Mielipidejuttuja. Änäripelaajilla takana raskas kausi ja harjoitusottelut ml. jotain 90 peliä. Kyllä varmasti jokainen miettii mitkä ovat menestymismahdollisuudet ja mikä oma rooli, ennen kuin lähtevät mukaan. Valmentajalla ja hänen maineellaan varmasti iso rooli, mikä on mielestäni täysin ymmärrettävää.
   
 22. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  NHL-pelaajien pienempään esiintymistiheyteen MM-skaboissa olympiavuosina vaikuttanee sekin että NHL-kausi on pidentynyt keväällä hiukan Olympia-tauon vuoksi?
   
 23. Havushka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp Flyers
  Rekordi huippumaita vastaan on niin umpisurkea, että eihän muuta vaihtoehtoa ole kuin mono. Kannatan kyllä pitkäjänteisyyttä ja kärsivällisyyttä, mutta niin kannattaa Marjamäkikin ja näissä turnausmeiningeissä ei näytä oikein toimivan.
  Projekti-tyyppisesti pitäisi kokeilla Matikaista puikkoihin mm-kisoihin ja vetää ne ihan alkuasukasmeinigillä moottorisahat laulaen ja harmaatakin harmaammat Koskiranta, Hietanen, Kemppainen, Pyörälä yms kumppanit rannalle.
  Tällä nykyisellä konseptilla jos/kun lähdetään kevään kisoihin niin sehän menee pelkäämiseksi heti ja tulee joku harmaatakin harmaampi vitos-sija.
   
 24. Cannibal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Olipahan farssi taas. Ikävää on tällä hetkellä katsella Suomen pelaamista. Ape sanoi kerrankin hyvin sen että tunneköyhää on peli. Kyllä tuo maallikonkin silmään vaikuttaa siltä, että ylianalysointia on ollut ja tunne jäänyt vähiin. TODELLA hitaalta ja epävarmalta vaikuttaa Suomen peli aivan liian usein. Se hitaus on kyllä suorastaan käsinkosketeltavaa ja on näkynyt jo useamman vuoden.

  En löisi rahojani likoon Suomen tippumisesta B-sarjaan MM-kisoista, MUTTA sen voi kyllä sanoa, että jos ja kun lähes kaikki vähänkään ok-tason NHL- ja KHL-pelaajat jälleen kieltäytyvät tuntemattomista syistä kisoihin tulemisesta ja Suomen runko koostuu liigapelaajista jotka toteuttavat tätä Marjamäen tunteetonta hidasta pelitapaa niin kyllähän siinä on katastrofin ainekset ilmassa. En näe että siinä on mitään älytöntä materiaalietua pienempiinkään maihin nähden ja sitten kun nähdään miten kusessa ollaan kun vastustaja antaa painetta (ja sitähän kaikki tällä hetkellä tekevät) niin ei tarvita montaa heikkoa peliä kisoissa enää ja paniikki on valmis. Voi myös vain kuvitella miten paska itseluottamus Latella ja suurella osalla joukkuetta on tällaisten jälkeen.

  Itsekin haluaisin nähdä penkin päässä Matikaisen tyylisen koutsin - esim Karri Kiven, joka voisi tuoda sitä tunnetta ja taistelua kehiin. Jalonen sopii kyllä ihan hyvin, ei siinä mitään. Näytöt on kovat. Marjamäki sopinee paremmin kakkoskoutsin rooliin...ykkösenä joku joka osaa vetää hyviä Braveheart-puheita.
   
 25. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arvokisoissa sulavat ja minun verorahat
  Lainaus:
  Ei se kausi varsinaisesti keväällä pidentynyt, mutta pelitahti oli tiiviimpi joten varmasti se osittain vaikutti. Siinä vähän ennen huhtikuun puoliväliä se NHL:n runkosarja päättyy ihan kaudesta riippumatta. Tällä kaudella runkosarja päättyy huhtikuun 8. päivä, kun taas esim. 2014 se päättyi 13. huhtikuuta ja 2010 se päättyi 10. huhtikuuta. Olympiatauko oli sen pari viikkoa joka tapauksessa, vaikka 2010 olympialaiset pelattiin NHL-pelaajien kannalta suotuisasti Vancouverissa.