Ilmoitukset

 • Nimimerkit Pervert ja Winger huilaavat viikon keskinäisestä nokittelustaan Sport-osiossa.
 • Nimimerkkien Frank McKee ja Zinetula kahden sanan-viestit "Juurikin näin" Kärpät-osiossa ovat turhuuksia ilman omaa asiaa, ja ne palkitaan viikon pelikiellolla sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkin Elkku viestien taso osoittautui viime aikoina sen verran heikoksi, että päätimme poistaa hänen kirjoitusoikeutensa.

Marjamäelle kenkää!

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana Sörsseli, 28.04.2017 klo 16.05.

 1. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Tämän tyylinen ketju löytyy jokaisen Liigajoukkueen osiosta, mutta saanko kunnian olla ensimmäinen, joka avaa tällaisen maajoukkuekoutsille?

  Peli on ollut ihan täyttä paskaa jo vuoden verran, kehitystä ei ole nähty eikä sitä ole näkyvissä tulevaisuudessakaan. Pelaajat ei tykkää, fanit ei tykkää, tulostaulu ei tykkää. Kuka tykkää? Kysyn vaan... Marjamäki koutsaa Liiga metodein, mutta kun enää vastassa ei ole puukäsijoukkeuita ja tuomaritkin viheltävät suunnilleen sääntökirjan mukaan, niin ympäritstö on sanalla sanoen vaativampi.

  Noh, pitäiskö antaa Marjamäelle kenkää jo ennen kisoja? Vai vasta jälkeen? Mun mielestä ennen, jotta Olympiakisoja koutsaava valmentaja saisi yhden turhnauksen alle ennen pääkisoja.

  Liiton johto on sanoi U20 jälkipyykissä, että tulevaisuudessakin, he tarvittaessa kyllä reagoivat, siis antavat koutsille potkut. Mutta eihän se ole mitään reagoimista jos koutsille annetaan kenkää vuoden tarkkailujakson ja kahden paskan turnauksen jälkeen? Se on vain pyristelyä kun paskat on jo housuissa. Kaikki ennusmerkit flopille on ilmassa, mutta liiton johto ei taaskaan uskalla reagoisa, lampaita peeveli.

  Ai niin, loppuun vielä isot tsempit Leijonille! Toivotaan, että olen väärässä ja Leijonat saa pidettyä jäällä hauskaa ja että hauskan pito näkyy katsomoon ja ruudulle asti!! Niin ja tulostaululla tiätty!
   
 2. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei sitä joukkuetta enää uudelleen voi alusta asti koota. Tämä on Marjamäen joukkue, joten Marjamäki kantakoon vastuun ja kunnian. Näillä mennään.
   
 3. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tässä olisikin sitä reagointia. Annetaan koutsille kenkää jo ennen turnausta, kun kaikki tietää, että vituiksi menee. Katsotaan nyt se turnaus ensin ja mahdolliset potkut sitten tuloksen pohjalta.
   
 4. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Näin.

  Toisaalta taas mikäli Marjamäen alaisuudessa tulisi vaikka tuurilla joku odotettua parempi huippusuoritus tai suurin piirtein melkein mestaruus tai aivan jopa se nk. Poikakin kotiin niin kukaan tuskin sen jälkeen taaskaan muistaisi näitä ongelmia mitä miehellä on ollut tai mitä kohtaan on luotu ongelmia.

  Voisi tietysti vielä miettiä, että saiko Marjamäki muutenkin maajoukkueluotsin tehtävät hieman liian aikaisin?

  Ehkä vielä muutama muu vuosi muissa piireissä tai joukkueissa olisi luonut paremmat puitteet valmistautumiselle. Tai sitten ehkä vielä vuosi tai kaksi odottelua ennen kuin sai paikan eli joskus suurin piirtein vuonna 2019 olisi voinut valmentaa alun perin aivan viimeistään mielestäni tuolloisen odottelun mukaan.

  Jotenkin tuntuu myös tulleen kuva siitä, että mies olisi vähän turhan innokas tai jotenkin haluaisi luoda juuri sillä ihan täysin omalla tavallaan mikä sitten luo paineita muille pelaajille tai tällaisille oheishenkilöille. Ja se sitten on heijastunut ennen pitkää näinä ongelmina kuin mitä on jo nähty joskin niitä tavallaan tuntui olevan jo vähän ennen valintaakin Leijonien peräsimeen.

  Maajoukkuekieltäytymisiin en ota tässä ketjussa kantaa vaikka onhan nekin asiat aina harmittavia niin pelaajatkin ovat kuitenkin ihmisiä ja pelimäärät muutenkin kausilla ovat nousseet vanhemmista ajoista saatikka sitten Sisu Teamin tai Yhdistelmämaajoukkueen eli Sisu-Leijonien peliajoista joten nämä Taminkin sanailut sikäli huvittavat vaikkakin kyllä se melko lähellä sitä 110 peliä taitaisi olla jos olisi aivan kaikki mahdolliset muutkin ottelut mukana mitä ei tilastoihin tullut tai luettu, mutta ei taida silti tulla sen vertaa kuitenkaan.

  Ja silloinkin aika harvoin nämä ihan tähtipelaajat pelasivat myös koko ajan muka yhtä aikaa Leijonissa tai Sisu Teamin Perusmiehistössä samalla kertaa samanlaisella harjoittelumäärällä ja kokoonpanosuunnitelmassa.
   
 5. EmeraldSapphire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Pittsburgh Penguins
  Katsotaan ensin, miten MM-kisat lähtevät käyntiin. Jos alkusarjassa hävitään vähintään 3 peleistä Valko-Venäjää, Ranskaa, Sloveniaa, Norjaa ja Sveitsiä vastaan, sitten voi olla aika reagoida. Aikaisemmin ei kannata hätiköidä, hävisihän Suomi 2 ensimmäistä peliä vuoden 2014 MM-kisoissa, ja jatkopaikka vaati muiden apua. Silti hopealle päästiin aivan luokattoman huonolla rosterilla.

  Suurin ongelma Marjamäen kiekossa on, että pelitapa ei toiminut World Cupissa, eikä se ole osoittanut merkittäviä valonpilkahduksia sen jälkeenkään, edes EHT:llä kauden edetessä (huonon EHT-suorittamisen takia Marjamäelle haluttiin tällä palstalla kenkää jo loppusyksystä). Suurimmat valonpilkahdukset tulivat Unkaria ja Tanskaa vastaan, ja kertoo joko pelitavasta tai pelaajien motivaatiosta, jos Tanskaa ja Slovakiaa vastaan pelatuista kaksoismatseista voitetaan 2 ja hävitään 2, t.s. voittoprosentti on 50% selvästi heikompia maita vastaan.
   
 6. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Tässähän kestikin kauan. Mikä järki olisi kenkiä Marjamäki tässä vaiheessa ulos? World Cupista ei kukaan vähänkään jääkiekkoa ymmärtävä odottaa Suomelta oikeastaan mitään. Olihan jo materiaaliero sitä luokkaa, että ison kaukalon taktisten hienouksien puuttuessa ei Suomen pelaajistolla yksinkertaisesti ole mitään sanottavaa pelaajistoltaan kovemmille. Tällä kaudella Marjamäki on vaihtanut lähes joka turnaukseen suurimman osan joukkueesta, ja pelit ovat olleet aika lailla pelaajamateriaalia kartoittavia, joten eihän noilla tuloksilla ole käytännössä mitään merkitystä. Pelissä on toki merkittäviä ongelmia, mutta kunhan joukkue pelaa samalla kokoonpanolla edes viisi ottelua, niin sitten varmaankin voi olla aika tehdä jotain johtopäätöksiä. Puolivälieriin asti Suomi tulee pääsemään joka tapauksessa, joten niiden alkuun asti on ihan hyvin aikaa hioa peliä kuntoon. Siinä sitten varmaankin ainakin suurimman osan mielestä punnitaan onnistuiko Marjamäki vai ei.
   
 7. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Niin siis nämä menneet mitä 20-30? matsia eivät kerro mitään, mutta puolivälieräottelusta nähdään onko Marjamäki onnistunut vai ei? Marjamäen esimiehiltä ei taideta vaatia kovinkaan kummoista asiantuntemusta :D

  Noh, mun mielestä toivottavasti jo tässä vaiheessa Marjamäen esimiehet on reagoinut sillä tavalla, että johtavia pelaajia on kuultu asian tiimoilta. Eli mikä on se pelaajien usko tähän valmennukseen. Jos pelaajilla on uskoa, Marjamäen pitäisi saada vetää kisat läpi vaikka pelit onkin mennyt päin persettä, mutta jos pelaajilla on tunne, että nyt mennään metsään, niin peli pitäisi viheltää poikki jo ennen turnausta...
   
 8. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Totta, mutta toisaalta ovathan herrat Aravirta, Summanen, Westerlund (2x) ja J. Jalonen olleet samassa tilanteessa. Hekin ovat valmentaneet parhaat vs. parhaat turnauksessa Suomea heikommalla pelaajamateriaalilla, mutta silti on kolmen parhaan joukkoon kivuttu (näistä kolme tosin isossa kaukalossa). Nämä neljä herraa onnistuivat parhaat vs. parhaat turnauksessa ainakin sen verran, ettei tarvittu juhlia ainoastaan yhtä maalia. Suomelta ei odotettu juuri mitään, eikä mitään saatu. Muissa turnauksissa ei mitään odotettu, mutta kuitenkin saatiin jotain.

  Minä olen ollut koko ajan sitä mieltä, että katsotaan MM-kisat ja sitten vasta katsellaan mitä tehdään. Ei tämä Marjamäen kausi ole millään tasolla hyvältä näyttänyt.
   
 9. CaliforniaNuts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Avs
  Tässä vaiheessa ei ole mitään järkeä antaa kenkää. Potkut olisi pitänyt antaa syksyllä jos ne ennen kisoja annettaisiin. Kisojen jälkeen kenkää sitten jos menee perseelleen. Tai jos kisojen aikana tuntuu, että on kitkaa valmennuksen ja pelaajien kanssa nii kesken kisojen sitten ja haetaan siitä ylimäärästä boostia.
   
 10. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Tiedä vielä Marjamäen osalta tai muutenkaan, mutta...

  Kyllä tulee olemaan murheen päivä sille valmentajalle joka jonakin päivänä joskus vaikka edes yhtenä tilastotappionakin ei saisi Suomea edes Puolivälieriin saakka. Oli se sitten Marjamäki tai hänen kaukaisen kaukainen seuraajansa Leijonissa tulevaisuudessa.

  Tilanteesta ja menestyksestä riippuen muutenkin pitäisi vielä kyllä ainakin yrittää katsoa Marjamäen yritystä ainakin nämä kisat ja ehkä vielä seuraavat ja myös Talviolympialaiset ellei nyt sitten ihan vain kerta kaikkiaan näissä kisoissa floppaisi jo kun kerran vähän etuajassa muutenkin pääsi valmentamaan Leijonia.

  Tässä vaiheessa potkut nyt ennen kisoja olisivat melkein katastrofi ja vaikka sen juuri ja juuri ehkä voisi perustella näillä ongelmilla kulissien takana niin kuka sitten tulisi Leijonien peräsimeen nyt heti välittömästi sellaisena jollakin tapaa kaikkia miellyttävänä valmentajana?

  Kisojen jälkeen tai sitten ensi vuoden puolella ne potkut olisivat perustellummat kun olisi ollut se viimeinen tilaisuus oikeasti saada muutoin pelikauteen ja joukkueeseen eloa ilman kokoaikaista painostusta tai muuta taustaongelmaa. Tähän asti kun aina on myös tullut jotain ongelmaa tai pelitapa ei vain sovi siihen nähden mitä on pelattu.

  Unkari nyt oli mitä oli pelaajatavallisesti, mutta Punaisten/Valkoisten Leijonien eli Tanskan kykyjen nousu pitäisi pikkuhiljaa vain alkaa tunnustaa.

  Itse pitäisin esimerkiksi Tanskan tippumista lohkoseiskaksi asti melkein katastrofina kun itse pidän viitospaikkaa lohkosta ja jopa Puolivälieriä jo melko todennäköisenäkin edistymisen merkin osoituksena.

  Lisäksi ensi vuonnahan Tanskassa pidetään MM-kisatkin ja samalla se ei voi myöskään muuten pudota mikäli tapahtuisi vuoden 1997 B-sarjan tyylinen täysfloppi Tanskalle tänä vuonna mitä en kerta kaikkiaan suostu edes pahimmassa tapauksessakaan suostu uskomaan sen nykyiselläkään, huonoimmallakaan pelaajaolemuksella.
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017 klo 17.16
 11. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
 12. adolf Jäsen

  Jalosen Jukkako takaisin? Sitä minä vaan että jos Marjamäki potkittaisiin pois, niin kukas otetaan tilalle? Niitä pelaajia pitäisi pystyä johtamaankin ja Suomesta ei luultavasti kovin montaa semmoista koutsia löydy jotka saa NHL-pelaajat kiinnostumaan. Tai kertokaa nyt ihmeessä jos on jotain parempaa tietoa.
   
 13. Snacilep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
 14. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Törmänen... Suomen maajoukkue on täynnä fuksuja ja nöyriä pelaajia. Törmänen muokkaa heidän kanssa yhdessä sopivan pelitavan. Siitä sitä kaikki on tärkeitä tyyppistä johtamista, ei tuolla tarvita mitään megajohtajaa...

  Muutenkin kummastuttaa Suomalaisten pelaajien väheksyminen... Monet tuntuu uskovan, että me tarvitaan joku hokkus pokkus pelitapa, että me voidaan voittaa tällaisessa turnauksessa kovia maita. Saakeli pudotuspelitkin pelataan kerrasta poikki taktiikalla.
   
 15. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  No voehan pylly, en saanut tästäkään siis kunniaa. @Moderaattorit voivat varmaan yhdistellä nämä kirjoitukset tuohon aiempaan ketjuun.
   
 16. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Toki ne varmaan jotain kertovat, mutta kuten mainitsin, niin joukkuehan on muuttunut esimerkiksi noihin kaikkiin EHT-höntsiin lähes täysin, joten eipä siellä pelaajistonkaan osalta ole ollut mitään jatkuvuutta helpottamassa hommaa. Tämä on toki vain oma mielipide, mutta minun mielestäni millään muilla peleillä ei ole tuloksen kannalta merkitystä kuin MM-kisoilla, Olympialaisilla tai World Cupilla.

  Marjamäelle annan myös erityisesti armoa siksi, että hän on selvästikin tunnistanut ne ongelmat, joista suomalaiset pelaajat ovat kärsineet, eli heikohko luistelu, viimeistely ja maalineduspelaaminen olennaisimmat mainitakseni. Hän peluuttaa joukkuetta tavalla, jossa nämä heikkoudet kenties korostuvat. Jokuhan voisi kysyä, että miksi ihmeessä hän sitten niin tekee. Mielestäni on kuitenkin hyvä, että hän pyrkii peluuttamaan Suomen maajoukuetta niin kuin sen on tulevaisuudessa pelattava, jos se aikoo joskus kamppailla tosissaan jonkun parhaat vastaan parhaat -turnauksen voitosta, jahka sellaisia enää edes järjestetään. Tulos voi olla heikkoa ja se voi päättyä Marjamäen potkuihin, mutta ehkäpä suomikiekossa havahdutaan siihen missä esimerkiksi Kanada menee. Se olisi Marjamäen isoin palvelus suomikiekolle. On pelattu ihan kivoja kisoja ja haettu hopeaa ja kultaakin MM-kisoista ja pronssiakin olympialaisista, mutta mielestäni ainakaan 2010 ja 2014 olympialaisissa sekä 2016 World Cupissa oltiin kuitenkin melko kaukana voitosta.

  Tuosta olen samaa mieltä, että pelaajien ja valmennuksen on luotettava toisiinsa. Jos niin ei ole, niin viallinen osa, eli käytännössä valmentaja on vaihdettava.

  Lainaus:
  Väittäisin myös, että esimerkiksi 2006, 2010 ja 2014 on ollut huomattavasti kovempi materiaali kuin Marjamäellä, vaikka toki heikompi kuin ennakkosuosikeilla. Etenkin puolustus oli Marjamäen World Cup -joukkueessa todella kokematon ja yksinkertaisesti aivan liian heikko tasoltaan.
   
 17. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Jostain syystä en nyt pysty muokkaamaan viestiä, joten tehdään lisäys uuteen viestiin. Tiivistäen tarkoitan siis sitä, että itselle on aivan se ja sama vaikka Suomi ottaisi seuraavat neljä vuotta kaikissa peleissä turpaan, jos tajutaan, että Meidän pelillä ei tulla maailman parhaaksi jääkiekkomaaksi ja keskitytään olennaisiin asioihin. Ja Marjamäkeä puolustan, koska hän on tämän mielestäni sisäistänyt.
   
 18. CaliforniaNuts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Avs
  Lainaus:
  Millä pelillä Suomesta tulee maailman paras jääkiekkomaa? Itse väittäisin, että tuskin millään. Meidän pelillä on kuitenkin saatu tuloksia.
   
 19. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  no suurimmalla osalla suomalaisista änäripelaajista on kuitenkin asenne kohdallaan, joten en usko ongelmia olevan lopulta kuin yksittäisten pelaajien kohdalla. Kiukuttelijoita ei tarvita muutenkaan joukkuehenkeä pilaamaan.
   
 20. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Hyviä perusteluja, vaikken nyt ihan kaikkea allekirjoitakaan. Tulevaisuuden mestaruudet eivät tule meidän pelillä, mutta ei ne kyllä sen enempää tule Marjamäkilätkälläkään. Niin kuin aiemmin sanoinkin, en usko mestaruuksiin vaadittavan mitään hokkus pokkus pelitapaa. Ihan samoilla aseilla Leijonat voi tällaisissa turnauksissa pärjätä, kuun kovemmatkin maat. Luotetaan niihin yksilöihin! Vaikka perus Leijonan näyttävät ominaisuudet saattavat hävitä kilpakumppaneilleen, on Leijonalla vähemmän räikeitä hyviä ominaisuuksia ja ennen kaikkea laumassa on voimaa.

  Suomessa on liitto ja koutsit jo pitkään ylimyynyt ajatusta, me ollaan liian huonoja pärjätäksemme ilman hokkus pokkus valmentajaa. Ei se ihmekään, kun ratkaisuhetkillä on itseluottamus hakusessa.
   
 21. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Jos jollain pelitavalla Suomi joskus olympiakullan tai World Cupin voittaa, niin kiekkokontrolliin perustuvalla Meidän pelillä. Tuo pelitapa on tuonut Suomelle 2010-luvulla aikuisten MM-kullan, kaksi alle 20-vuotiaiden MM-kultaa ja alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Toivottavasti myös liitossa on hoksattu tämä ja seuraava A-maajoukkueen päävalmentaja on myös tämän kyseisen koulukunnan edustaja.

  Mitä tulee itse ketjun aiheeseen, niin potkut ennen kisoja olisi liitolta todellista idiotismia ja näin ei onneksi tule tapahtumaan. Kunhan Marjamäki puolivälieriin onnistuu Leijonat viemään, niin hän välttyy potkuilta. Ja eiköhän hän myös niin tee. Itse uskon, että läheskään parasta Marjamäen kiekkoa ei vielä olla nähty.

  Tällainen löytyi. Marjamäki kertoo Meidän pelistä: MTV Katsomo (linkki vie MTV Katsomo-palveluun)
   
  Viimeksi muokattu: 28.04.2017 klo 19.11
 22. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Ei välttämättä millään, mutta mielestäni huippu-urheilun parissa työskentelevä ihminen on väärässä paikassa, jossei tähtää olemaan maailman paras. Ei varmaan suurin osa tähtääkään, mutta olen myös satavarma, ettei maailman parhaaksi myöskään vahingossa tulla, vaan sitä pitää haluta ja sen pitää olla tavoitteena. Siinä mielessä esimerkiksi Patrik Laine on todella virkistävä tapaus, kun sen perinteisen keskitytään seuraavan vaihtoon ja leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä -paskan sijaan ilmoitetaan ihan rehellisesti, että haluan olla paras. Näkisin, että Marjamäki ymmärtää tämän, ja sen vuoksi korostaakin yksilöiden merkitystä.

  Mutta jos nyt jotain konkreettista esimerkkiä haluaa, niin kyllähän vuoden 2015 Kanada pisti Prahan keväässä sellaisen klinikan pystyyn ettei paremmasta väliä. Pittsburgh pelaa saman tyyppistä vauhdikasta lätkää NHL:ssä ja Pohjois-Amerikan juniorit pyyhkivät sillä tavoin Suomella lattiaa World Cupissa. Eiköhän tuo ole se tapa, jolla jo nyt ja etenkin tulevaisuudessa voitetaan. Se on tietysti asia erikseen, onko Suomella ikinä riittävän hyvää pelaajamateriaalia moisen vauhtikiekon toteuttamiseen. Tällä hetkellä ainakaan ei ole.

  Lainaus:
  Taisin siis ilmaista itseäni hiukan huonosti, sillä olen kanssasi tismalleen samaa mieltä. En ole erityisesti Marjamäen pelikirjan puolustaja tai vastustaja, vaan olen hänen kanssaan samaa mieltä nimen omaan tuosta yksilöihin liittyvästä ajattelusta. Linkin takana olevassa YLE:n haastattelussa hän sanoo mielestäni asiasta kaiken oleellisen:

  Marjamäki rujosta tuloksesta: "Rima pitää vetää sinne, missä maailman huippu menee" | Yle Urheilu | yle.fi

  "- Se nopeus, taitavuus ja tempo. Ja se minkä tyylisiä huippupelaajia maailmalla on. Uskon, että meidän nuoret, jotka alkavat pelata NHL:ää vain motivoituvat heistä entistä enemmän, Leijona-luotsi näki."

  "- Pidän pohjoisamerikkalaisesta tavasta, jossa nostetaan yksilöt esiin. Olemme jääneet Suomessa valmentajakeskeiseen ja taktiseen ajatteluun, Marjamäki totesi."


  Pelitapoja on varmaan monia, eikä Marjamäen oma ole välttämättä se paras kaikista, mutta ainakin hän näyttää ymmärtävän, että paremmat yksilöt johtavat parempaan lopputulokseen silloin, kun muut osa-alueet kuten esimerkiksi valmennus, ovat tasoissa.
   
 23. Hangon keksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
  Lainaus:
  Lisää listalle myös Pentti Matikainen joka valmensi kanssa Suomen kolmen parhaan joukkoon heikolla materiaalilla parhaat vs. parhaat turnauksessa. Ja vieläpä pienessä kaukalossa.
   
 24. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Näin juuri ja Matikaista vielä aika paljon savustettiin kun jotenkin tuntui aina niin kovin ulkopuoliselta olemaan silloisilla mittakaavoilla se kaikkien haluama valmentaja. Ainakin näin kulissien takana jos ei sitten ihan suoraan. Erikoista kieltämättä oli tuo vuoden 1994 sopimus johon asti olisi pitänyt jatkaa ja joka aikoinaan soviteltiin taas sellaisena ylimääräisenä sopimuksena jo monen muun alkuperäisen vuoden jälkeen ja jolloin aina piti Matikaisen saada kenkää kun oli mennyt odotukset aina pieleen. Ja kun tuolloin jo muutenkin sellaista tiettyä lopun alkua ja ongelmaa oli jo nähtävissä tuon ylimääräisen vuoden sopimishetkelläkin.
   
 25. CaliforniaNuts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Avs
  Lainaus:
  Mielestäni Suomella on aika epärealistiset mahdollisuudet tulla maailman parhaaksi jääkiekkomaaksi ja sen takia maajoukkueen pitäisi tähdätä voittamiseen mihin meillä on kuitenkin paljon paremmat mahdollisuudet. Toki jos tähtäämällä maailman parhaaksi saadaan pelaajien yleistä tasoa nostettua ja sitä kautta voittamista helpotettua niin mikäs siinä, itse olen ehkä turhan negatiivinen tässä asiassa.