Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Maksim Matushkin patapaitaan

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jäässä, 01.02.2017 klo 18.18.

 1. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ai sinä alat tämän vänkäämisesi ja jankuttamisesi taas? :D

  No mikäs siinä, sinun mielestäsi voi olla näin, mutta jonkun muun mielestä asia määritellään ehkä toisin. Mikset tarkistanut mitä tarkoitin, ennen kuin aloit viisastelemaan? :)

  Sanotaan nyt vielä asiaan liittyen että Tommila oli männä kaudella itselleni jopa positiivinen yllätys. Hän ehkä voisikin jollain tasolla hoitaa viivamiehen hommaa. Jos vaikka kehittyisi tekijäksi siinä asiassa.
   
 2. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sinä kuvailit Ässien puolustusta puukätiseksi, joten katse sinne peiliin vain. Matushkinilla on Ässien paras veto, mutta se ei tee Tommilasta, Seppälästä ja Peltolasta puukätisiä. Esimerkiksi Peltola on kiekollisena taitavampi kuin Matushkin, hänen pelikäsityksensä on taas paljon heikompi.
   
 3. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Seppälä ja Peltola eivät ole kovinkaan kummoisia viivapelaajia yyveessä, eikä Tommilakaan ainakaan vielä ole sellainen. Matushkin on puolustajista ainoa jolta voidaan lähtökohtaisesti odottaa jotain antia ylivoimapelissä, vaikka toki asiat voivat muuttua parempaan suuntaan muiden pelaajien osalta. Mielestäni esim. Peltolaa ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa kiekollisesti taitavaksi puolustajaksi, joten katsetta peiliin vaan :)
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Puhut nyt Matushkinin ylivoimaosaamisesta, hän on ilman muuta paras vaihtoehto viivalle. Tämä ei tee Ässien puolustusta kuitenkaan totaalisen kädettömäksi.

  Lainaus:
  Nyt ilmeisesti pitää määritellä mitä kiekollisesti taitava tarkoittaa, meillä taitaa olla aikamoinen käsitysero tässä. Minä käsitän kiekollisesti taitavalla pelaajalla sellaista pelaajaa, joka pystyy pitämään kiekkoa ahtaassa tilassa, hän pystyy hallitsemaan kiekkoa ja luistelemaan samaan aikaan, tarvittaessa pystyy harhauttamaan vastustajan, antamaan hyvän syötön ja ampumaan laadukkaasti. Peltola, Seppälä ja Tommila omaavat nämä taidot, laukaisun laatua lukuun ottamatta.
   
 5. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Samaa mieltä, Peltola on hyvinkin kiekollinen pelaaja, vielä kun saisi vetonsa kohdilleen, niin hän pelaisi KHL:ssä.
   
 6. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kädellisempi ja jalkavampi puolustus kuin mestaruuskaudella. En usko että Seppälä Tommila Peltola tuosta ainakaan taantuvat.
   
 7. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Voisi jopa sanoa, ettei hirveästi tarvitse edes kehittyä ja silti mennään eteenpäin joukkueena. Tämä kausi oli uuden rungon rakentamista pakistossa ja meni siihen nähden erittäin hyvin. Ensi kaudella homma on napsun verran tutumpaa ja vaihtuvuus vähäistä. Blood ainoana uutena, ainakin tällä hetkellä, mukana ja hän tuokin vain sitä kovuutta pakistoon ihan hyvillä kiekonkäsittely taidoilla ja v-mäisyyttä oman maalin eteen. Josko sitten on mikään varsinainen liideri, jota itse toivoin täälläkin, mutta pelaa tunteella ja voimalla. 28v jannu ja pakiksi siellä parhaassa iässä saada vielä se yksi napsu lisää tekemiseensä.
   
 8. sami1975 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onko tuosta Matushkinin jatkosta tullut mitään virallista vahvistusta? Ässien sivuilta ei löytynyt asiasta mitään tietoa. Jatkoajan uutinen asiasta oli "tietojen mukaan" jatko olisi tehty.
  Toivottavasti Matushkinille olisi sorvatu sopimus.
   
 9. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Niin, minähän siis kirjoitin näin:
  Lainaus:
  Eli kirjotin viestiini nimenomaan sen mitä ajoin takaa: viivamiehestä oli puhe. Sitten kun halusit taas vaihteeksi haastaa riitaa kanssani (olen selvästikin traumatisoinut sinut aiemmissa väittelyissämme, olen pahoillani) ja ymmärtää tahallisesti viestini väärin, minä vielä korjasin ja selvensin seuraavasti:
  Lainaus:
  Luulisi olevan tyhmemmällekin selvää? Mutta ei, sinun piti päästä (tapasi mukaan) jankuttamaan ja vänkäämään. Ja kun huomautin sinua taipumuksestasi, sinun piti vielä alkaa valehtelemaankin:
  Lainaus:
  Jos tässä nyt kerran jankataan ja pilkkua viilataan, niin kerrohan sitten minulle koska olen haukkunut Ässäpakkeja "puukätisiksi"? Näytä väitteesi toteen, tai pidä suusi, valehtelija! :)

  Olen nähtävästi ajanut sinut kierteeseen, jossa luet jokaista viestiäni kuin piru raamattua ja yrität päästä parhaasi mukaan jollain tavalla "voittamaan" minut väittelyssä. Mielestäni moinen on lapsellista ja pyydänkin että lopettaisit tuon ristiretkesi ja keskittyisit oleellisempiin asioihin. Toki voimme väitellä tässä vaikka maailman tappiin asti, tämä on ihan hauskaa, mutta tämä saattaa käydä muille palstalaisille hieman raskaaksi seurata. Tosin, siitähän sinulla lienee kokemusta roppakaupalla enemmän kuin minulla :)
   
 10. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 11. Myrvold Jäsen

  Ainoa vaihtoehto juuri tuo, että Maksim on kesän Ässien mukana. Syksyllä sitten nähdään kaverin todellinen taso, toivottavasti meillä on siinä ylivoiman moottori.
   
 12. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Onkohan tuo kesäharjoittelu ehdotus/vaatimus tullut Ässiltä vai pelaajalta itseltään? Hyvä juttu tietenkin. Ei tällaista usein tapahdu.
   
 13. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaan vahvasti, että Ässiltä.
   
 14. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Ei Matushkinille ole mahdollisuutta antaa omatoimikesää tähän väliin. Kun ne selvät puutteet on nimenomaan harjoiteltavissa pois, pelistähän kaverilla on käsitystä kyllä.

  Ruotsiinkin täältä pääsee kyllä, ei olla ihan niin kaukana.