Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Maksim Matushkin – patapakiston kapellimestari

Viestiketju osiossa 'Ässät' , aloittajana Jäässä, 01.02.2017 klo 18.18.

 1. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Ai sinä alat tämän vänkäämisesi ja jankuttamisesi taas? :D

  No mikäs siinä, sinun mielestäsi voi olla näin, mutta jonkun muun mielestä asia määritellään ehkä toisin. Mikset tarkistanut mitä tarkoitin, ennen kuin aloit viisastelemaan? :)

  Sanotaan nyt vielä asiaan liittyen että Tommila oli männä kaudella itselleni jopa positiivinen yllätys. Hän ehkä voisikin jollain tasolla hoitaa viivamiehen hommaa. Jos vaikka kehittyisi tekijäksi siinä asiassa.
   
 2. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Sinä kuvailit Ässien puolustusta puukätiseksi, joten katse sinne peiliin vain. Matushkinilla on Ässien paras veto, mutta se ei tee Tommilasta, Seppälästä ja Peltolasta puukätisiä. Esimerkiksi Peltola on kiekollisena taitavampi kuin Matushkin, hänen pelikäsityksensä on taas paljon heikompi.
   
 3. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Seppälä ja Peltola eivät ole kovinkaan kummoisia viivapelaajia yyveessä, eikä Tommilakaan ainakaan vielä ole sellainen. Matushkin on puolustajista ainoa jolta voidaan lähtökohtaisesti odottaa jotain antia ylivoimapelissä, vaikka toki asiat voivat muuttua parempaan suuntaan muiden pelaajien osalta. Mielestäni esim. Peltolaa ei voi hyvällä tahdollakaan sanoa kiekollisesti taitavaksi puolustajaksi, joten katsetta peiliin vaan :)
   
 4. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Puhut nyt Matushkinin ylivoimaosaamisesta, hän on ilman muuta paras vaihtoehto viivalle. Tämä ei tee Ässien puolustusta kuitenkaan totaalisen kädettömäksi.

  Lainaus:
  Nyt ilmeisesti pitää määritellä mitä kiekollisesti taitava tarkoittaa, meillä taitaa olla aikamoinen käsitysero tässä. Minä käsitän kiekollisesti taitavalla pelaajalla sellaista pelaajaa, joka pystyy pitämään kiekkoa ahtaassa tilassa, hän pystyy hallitsemaan kiekkoa ja luistelemaan samaan aikaan, tarvittaessa pystyy harhauttamaan vastustajan, antamaan hyvän syötön ja ampumaan laadukkaasti. Peltola, Seppälä ja Tommila omaavat nämä taidot, laukaisun laatua lukuun ottamatta.
   
 5. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Samaa mieltä, Peltola on hyvinkin kiekollinen pelaaja, vielä kun saisi vetonsa kohdilleen, niin hän pelaisi KHL:ssä.
   
 6. Padas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Kädellisempi ja jalkavampi puolustus kuin mestaruuskaudella. En usko että Seppälä Tommila Peltola tuosta ainakaan taantuvat.
   
 7. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Voisi jopa sanoa, ettei hirveästi tarvitse edes kehittyä ja silti mennään eteenpäin joukkueena. Tämä kausi oli uuden rungon rakentamista pakistossa ja meni siihen nähden erittäin hyvin. Ensi kaudella homma on napsun verran tutumpaa ja vaihtuvuus vähäistä. Blood ainoana uutena, ainakin tällä hetkellä, mukana ja hän tuokin vain sitä kovuutta pakistoon ihan hyvillä kiekonkäsittely taidoilla ja v-mäisyyttä oman maalin eteen. Josko sitten on mikään varsinainen liideri, jota itse toivoin täälläkin, mutta pelaa tunteella ja voimalla. 28v jannu ja pakiksi siellä parhaassa iässä saada vielä se yksi napsu lisää tekemiseensä.
   
 8. sami1975 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Onko tuosta Matushkinin jatkosta tullut mitään virallista vahvistusta? Ässien sivuilta ei löytynyt asiasta mitään tietoa. Jatkoajan uutinen asiasta oli "tietojen mukaan" jatko olisi tehty.
  Toivottavasti Matushkinille olisi sorvatu sopimus.
   
 9. Naurava Sika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Niin, minähän siis kirjoitin näin:
  Lainaus:
  Eli kirjotin viestiini nimenomaan sen mitä ajoin takaa: viivamiehestä oli puhe. Sitten kun halusit taas vaihteeksi haastaa riitaa kanssani (olen selvästikin traumatisoinut sinut aiemmissa väittelyissämme, olen pahoillani) ja ymmärtää tahallisesti viestini väärin, minä vielä korjasin ja selvensin seuraavasti:
  Lainaus:
  Luulisi olevan tyhmemmällekin selvää? Mutta ei, sinun piti päästä (tapasi mukaan) jankuttamaan ja vänkäämään. Ja kun huomautin sinua taipumuksestasi, sinun piti vielä alkaa valehtelemaankin:
  Lainaus:
  Jos tässä nyt kerran jankataan ja pilkkua viilataan, niin kerrohan sitten minulle koska olen haukkunut Ässäpakkeja "puukätisiksi"? Näytä väitteesi toteen, tai pidä suusi, valehtelija! :)

  Olen nähtävästi ajanut sinut kierteeseen, jossa luet jokaista viestiäni kuin piru raamattua ja yrität päästä parhaasi mukaan jollain tavalla "voittamaan" minut väittelyssä. Mielestäni moinen on lapsellista ja pyydänkin että lopettaisit tuon ristiretkesi ja keskittyisit oleellisempiin asioihin. Toki voimme väitellä tässä vaikka maailman tappiin asti, tämä on ihan hauskaa, mutta tämä saattaa käydä muille palstalaisille hieman raskaaksi seurata. Tosin, siitähän sinulla lienee kokemusta roppakaupalla enemmän kuin minulla :)
   
 10. Oto Hascak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
 11. Myrvold Jäsen

  Ainoa vaihtoehto juuri tuo, että Maksim on kesän Ässien mukana. Syksyllä sitten nähdään kaverin todellinen taso, toivottavasti meillä on siinä ylivoiman moottori.
   
 12. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Onkohan tuo kesäharjoittelu ehdotus/vaatimus tullut Ässiltä vai pelaajalta itseltään? Hyvä juttu tietenkin. Ei tällaista usein tapahdu.
   
 13. Myrvold Jäsen

  Lainaus:
  Veikkaan vahvasti, että Ässiltä.
   
 14. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Ei Matushkinille ole mahdollisuutta antaa omatoimikesää tähän väliin. Kun ne selvät puutteet on nimenomaan harjoiteltavissa pois, pelistähän kaverilla on käsitystä kyllä.

  Ruotsiinkin täältä pääsee kyllä, ei olla ihan niin kaukana.
   
 15. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 16. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Tulee kyllä niin Esa Lindell mieleen noista Matushkinin viiva heitoista. Ei sen tarvii olla kova, kun on tarkka pelaajaruuhka ohittaen. Toisilla vaan on tuo taito ja toisilla ei. Luulen, ettei ollut Matukan viimeinen tällä kaudella...
   
 17. Olkku Jäsen

  Onko kenelläkään tietoa, kenen scouttaus herra on? Avausviestissä mielipiteen kertoo Jari Korpisalo. Onko siis Korpin löytö, vai onko mies tarjonnut itseään Ässille? Jollakin voi olla aihetta paukutella henskeleitä.
   
 18. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Lainaus:
  Olisiko Kari Takon kautta. Dallasin scoutti Rickard Öquist toimi Dallasin ohella myös Västeråsin scouttina kaudella 15-16 kun Matushkin pelasi Västeråsissa. Olisikohan tuota kautta kulkeneet suositukset?
   
 19. TwistedKites Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ainakin Ville Korhonen taisi toimia konsulttina, koska pelasivat Västeråsissa samaan aikaan,
   
 20. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  On kyllä todella mielenkiintoista nähdä, mitä tuleman pitää Matukan tämän kauden suhteen, ensimmäiset merkit ovat kiistatta sen verran hyvät. Mies on kuin jokin myöhäisherännäinen "esalindell". En tiedä mitä se edes kertoo nykypäivän liigan kehityssuunnasta, jos tänne tulee pakki jollain Allsvenskan ja Slovakia taustalla dominoimaan sarjaa *hymiö*

  Mutta hyvä näin, ilmassa on sen verran hyvät merkit, että nautitaan nyt vain..
   
 21. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Viime harjoituskaudella Peltola oli Ässien tehokkain pakki (10G, 1+5=6). Matulla on jo nyt tehot 1+2=3, neljään peliin!
   
 22. Valkoinen Intiaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ja Arttu Ruotsalaisella viime kaudella yhteen reenipeliin 2+2. Koko kauden tehot sitten hiukan vaatimattomammat 1+0 ja ainoa maalikin oli vahinko. Ihan vaan sitä siis, että harkkamatsien onnistumiset eivät ainakaan itseäni hetkauta suuntaan eikä toiseen, kausi sen sitten näyttää miten kukakin on kehittynyt. Treenistä tukkoisten pelaajien keskellä kuka tahansa voi näyttää jumalalta, jos on ottanut harjoittelun vähän löysemmin.

  Ja tämä siis ei varsinaisesti liittynyt Matushkiniin, hyvä jos kaverilla kulkee. Toivottavasti kulkee liigapeleissäkin.
   
 23. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠
  Lainaus:
  Tosiaan tämä ketju on ruotsalaisen, ei Ruotsalaisen. Matukka heitti jo viime kaudella 3+4 13 peliin eli voitti Artun heittämällä. Nyt selvästi parantunut liike antaa luvan odottaa varsinkin yv tehoja. Uskoisin, että 10 maalia menee kaudella rikki ja se on jo hyvin ässäpakille...
   
 24. MadSpade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Winnipeg Jets
  Tämä kaveri taistelee pakkien pistepörssin voitosta ensi kaudella. Ei ole vähään aikaan ollut tuon tason kapellimestaria viivassa. Lindell oli kova, mutta ei aivan noin taitava ja liukas kuin Matushkin.
   
 25. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Nyt lähtee kyllä keulimaan... Tällä perusteella Matushkin pelaa ensi keväänä MM-kisoja Ruotsin paidassa. Liikkeessä ja taidossa on vielä suuri ero Lindellin eduksi.