Ilmoitukset

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Nimimerkit 1963_Neveragain ja Väsyneet Kädet ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Lorenzo on seuraavan viikon pelikiellossa ja vuoden ketjunavauskiellossa johtuen luokattomasta ketjunavauksestaan.

Nimimerkki coyote86 huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n, 6§:n ja 7§:n perusteella.

Nimimerkki Kaukosäädin huilaa seuraavat kolme kuukautta sääntöjen 7§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Maalivahti on turvamme ja linnamme sekä auttajamme hädän hetkellä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana dali, 29.12.2009 klo 00.05.

 1. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Siirrän keskustelun tänne. Mitä huumoria siinä on jos runkosarjan parhaalle maalivahdille jaetaan siihen oikeuttava pysti? Ymmärrän jos 3-4 vuoden otannalla mietitään kuka on oikeasti NHL:n kovin maalivahti, mutta palkinnot kuuluvat sillä kaudella parhaan esityksen tehneelle pelaajalle (/valmentajalle).

  Pitäisikö Art Ross, Richard Trophy tai Hart Trophy jakaa myös 3-4 vuoden otannalla?
   
 2. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  UJ
  Lainaus:
  Huumori on siinä, ettei palkinnon saajia valittaessa nähdä tilastojen taakse. Maalivahdin tilastot ovat joukkueen tilastoja. Jos valittaisiin oikeasti runkosarjan parasta maalivahtia, niin pysti ei olisi Lunkan ja Pricen vitriinien ulkopuolista elämää viime vuosina juuri nähnyt. Muttei valita parasta maalivahtia, vaan valitaan maalivahti, jolla/jonka joukkueella on parhaat tilastot.

  Samaten Jack Adamsia on perinteisesti lykätty nuorelle joukkueelle, pudotuspeleihin pitkästä aikaa yltäneelle seuralle. Tai siis sellaisen valmentajalle. Valmentajan panos on ollut pieni tai suuri, mutta aika surkeita nimiä Jack Adamsin saaneiden valmentajien listassa on. Siis surkeita valmentajana.

  edit: tämä keskustelu lähti siis Bobrovskystä. En ole Pensin ja Jacketsin välisiä pelejä katsonut, mutta koosteiden perusteella Bob on imenyt etukulmista sen verran kiekkoa häkkiin, ettei ole eliittimaalivahdin työskentelyä. Ei millään. Ehkä loukkaantunut tai jotain, mutta jos nyt vertaa Canadiens - Rangers -sarjan maalivahtityöskentelyyn, niin ei ole samalla tasolla eikä edes paria askelta jäljessä, vaan vähintään kerrosta alempaa katsoo.
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2017 klo 10.56
 3. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Kyllähän juurikin tuosta Jack Adamsista kertoo kaiken olennaisen se, että viime vuoden voittajaa Trotzia lukuun ottamatta kaikki kaudesta 2010-2011 eteenpäin Jack Adamsin voittaneet ovat saanet potkut. Jos Toronto vielä onnistuisi teilaamaan Capsin, niin olisiko Trotz seuraavana jonon jatkona? Ja kyllähän tuossa Vezinassakin, kuten mainitsit, ovat nuo voittajat poikkeuksetta kärkipään porukoista. Toisaalta viimeisen viiden vuoden voittajat (Price, Lunkka, Bob, Holtby ja Rask) ovat kaikki mielestäni sen verran kovia kavereita, että ihan oikeaan osoitteeseen on pysti mennyt.

  Tuo on kyllä sinänsä ihan mielenkiintoinen ajatus, että noita palkintoja jaettaisiin vaikka viiden vuoden välein. Jäisi pahimmat suonenvedot huomiotta, mutta toisaalta kaikenlainen yllätyksellisyys tekee jääkiekosta ja urheilusta ylipäätään niin hienoa kuin se on.
   
 4. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  En toki ala sinun havaintojasi kyseenalaistamaan, varsinkaan kun en itse ole ehtinyt niin montaa peliä näissä karkeiloissa vielä edes seuraamaan, mutta hiukan tuntuu kummalliselta jos tuo havaintosi pitää puhtaasti paikkaansa? Nimittäin johtotilanteissa ei kyllä mielellään anneta vastustajalle suoria hyökkäyspään aloituksia silloin kun niitä pystytään riskittömästi välttämään. Mutta voi toki olla, että olet havaintojesi kanssa oikeassakin.

  Samoin rauhallinen torjuntatyyli ei (mielestäni) suoraan korreloi sen kanssa, kuinka paljon molari pyrkii sulkemaan kiekon versus ohjaamaan sen omille tai ainakin kulmiin. Voi niitä ohjauksia tehdä hiukan maltillisemmalla tyylilläkin (ja yleensä tehdäänkin..). Jos viittaat Bobrovskyyn tuolla sätkyukolla, niin kyse taisi enemmän olla puhtaasti siitä, että mies oli kuin varjo entisestään tuossa sarjassa pinguja vastaan. Kun on kiire, niin silloin on kiire :-)
   
 5. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iso Holset ja vitusti soppaa.