Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Maajoukkueen noloimmat tappiot 2000-luvulla

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana sekolust, 09.05.2010 klo 02.29.

 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Pietarin 2000 välierätappio Slovakialle. Taustalla Nagano, sekä kaksien mm-kisojen riemusaattue finaaliin.

  Toki, Slovakian nipusta löyty Chara, Sekeras, Vishnovsky, Suchy, Satan, Handzus, Petrovicky, Bartecko...mutta koska Suomi oli ennakkosuosikki, Slovakia ei ollut saavuttanut itsenäisenä valtiona vielä mitään ja Mertaranta meuhkasi jättiyllätystä niin perkeleesti, niin sillä hetkellä tuntu melko nololta.

  Ei ehkä nyt jälkikäteen rostereita kattellessa, tai luettuaan juttuja Suomen toilailuista Pietarissa noin muutoin.
   
 2. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Voisimme joskus muistella myös niitä kaikkein makeimpia voittoja, koska niitäkin on aikojen saatossa aika lailla. Mutta toki suomalaiseen tapaan tykkäämme piehtaroida tappioissa:-)
   
 3. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP ja Tammisen pelikirjan hienous.
  5-6 ei kyllä koskaan unohdu verkkokalvoiltani. Muistan vieläkin hyvin tarkkaan, että missä silloin olin. Erään neitokaisen kanssa olin hyvin tuoreessa parisuhteessa ja oltiin juuri muutettu meidän ensimmäiseen yhteiseen "kämppään". Eroonhan tuo suhde toki päättyi, mutta ei kuitenkaan tuon ottelun takia. Mutta joo, ärsyttävin ja noloin tappio tuo on.
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tuo 4-1 tappio Tanskalle oli kyllä aika jäätävä. Samoin tämä Ranska tappio on suhteellisen nöyryyttävä, mutta 2010 Olympiavälierä oli kyllä se kaikista kaamein. 2003 hommassa sitten tiivistyi Aravirran aika.