Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Maajoukkueen noloimmat tappiot 2000-luvulla

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana sekolust, 09.05.2010.

 1. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Wild. Rantanen/Aho. Crucible. KaMa.
  Pietarin 2000 välierätappio Slovakialle. Taustalla Nagano, sekä kaksien mm-kisojen riemusaattue finaaliin.

  Toki, Slovakian nipusta löyty Chara, Sekeras, Vishnovsky, Suchy, Satan, Handzus, Petrovicky, Bartecko...mutta koska Suomi oli ennakkosuosikki, Slovakia ei ollut saavuttanut itsenäisenä valtiona vielä mitään ja Mertaranta meuhkasi jättiyllätystä niin perkeleesti, niin sillä hetkellä tuntu melko nololta.

  Ei ehkä nyt jälkikäteen rostereita kattellessa, tai luettuaan juttuja Suomen toilailuista Pietarissa noin muutoin.
   
 2. Viltsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Voisimme joskus muistella myös niitä kaikkein makeimpia voittoja, koska niitäkin on aikojen saatossa aika lailla. Mutta toki suomalaiseen tapaan tykkäämme piehtaroida tappioissa:-)
   
 3. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  5-6 ei kyllä koskaan unohdu verkkokalvoiltani. Muistan vieläkin hyvin tarkkaan, että missä silloin olin. Erään neitokaisen kanssa olin hyvin tuoreessa parisuhteessa ja oltiin juuri muutettu meidän ensimmäiseen yhteiseen "kämppään". Eroonhan tuo suhde toki päättyi, mutta ei kuitenkaan tuon ottelun takia. Mutta joo, ärsyttävin ja noloin tappio tuo on.
   
 4. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tuo 4-1 tappio Tanskalle oli kyllä aika jäätävä. Samoin tämä Ranska tappio on suhteellisen nöyryyttävä, mutta 2010 Olympiavälierä oli kyllä se kaikista kaamein. 2003 hommassa sitten tiivistyi Aravirran aika.