Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Ma 25.9.2017 Jokerit - HK Vitjaz

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 25.09.2017 klo 10.06.

 1. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Nimenomaan kieli poskella. Ei kai tässä mitään vastakkainasettelua vaan mehustellaan "omaa poikaa". Mielestäni omassa asenteessa on jotain korjattavaa jos ei osaa ottaa tätä huumorilla.

  Who the Fuck is Alice? - YouTube

  Tästä tsäntti-ideaa Eteläpäätyyn. "Laine? Laine? Kuka vitun Laine?" *hymiö
   
 2. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä tiedostan tämän, mutta matsin jälkeen jäi kieltämättä pienet wtf fiilikset......Niin tai näin niin kaksi todellista tähteä on syttynyt!
   
 3. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Itsehän nautin juuri tuollaisesta chanttailystä. Pate Laine on pelimies siitä ei ole epäilystä mutta median ällöttävä ylihype, miehen oma suht flegu olemus jään ulkopuolella ja MM-kisaperseily on aiheuttanut huomattavia antipatioita. Jopa niin suuria että toivon miehen kakkoskauden menevän totaalisen päin vittua että jalat palautuvat maan tasalle niin miehellä itsellään kuin medialla.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En usko, että monellakaan on varsinaisia Laine-antipatioita. Itse näkisin tämän ennemmin Eelin nostamisena vielä monta astetta korkammalle tasolle.

  Ja ihan läppähän tuo on ja se on ihan höpö joka leikistä suuttuu.
   
 5. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Näinhän se varmasti on. Itselle jäi ehkä vähän liian tunnesiteiset ajatukset tuosta chantista, kun samlla pohjalla on täysin tunnevihaisiakin chantteja heitetty Kärpistä ja IFK:sta aikanaan. "Mikä viiiitun Oulun Kärpät, meee teiitä vihataan" jne. Noi oli aikanaan hyvinkin provosoivia chantteja, mutta tässä kontekstissa ei kyse missään nimessä ollut siitä.