Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Ma 25.9.2017 Jokerit - HK Vitjaz

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana powerplaymaker, 25.09.2017.

 1. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Nimenomaan kieli poskella. Ei kai tässä mitään vastakkainasettelua vaan mehustellaan "omaa poikaa". Mielestäni omassa asenteessa on jotain korjattavaa jos ei osaa ottaa tätä huumorilla.

  Who the Fuck is Alice? - YouTube

  Tästä tsäntti-ideaa Eteläpäätyyn. "Laine? Laine? Kuka vitun Laine?" *hymiö
   
 2. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä tiedostan tämän, mutta matsin jälkeen jäi kieltämättä pienet wtf fiilikset......Niin tai näin niin kaksi todellista tähteä on syttynyt!
   
 3. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Lainaus:
  Itsehän nautin juuri tuollaisesta chanttailystä. Pate Laine on pelimies siitä ei ole epäilystä mutta median ällöttävä ylihype, miehen oma suht flegu olemus jään ulkopuolella ja MM-kisaperseily on aiheuttanut huomattavia antipatioita. Jopa niin suuria että toivon miehen kakkoskauden menevän totaalisen päin vittua että jalat palautuvat maan tasalle niin miehellä itsellään kuin medialla.
   
 4. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En usko, että monellakaan on varsinaisia Laine-antipatioita. Itse näkisin tämän ennemmin Eelin nostamisena vielä monta astetta korkammalle tasolle.

  Ja ihan läppähän tuo on ja se on ihan höpö joka leikistä suuttuu.
   
 5. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Näinhän se varmasti on. Itselle jäi ehkä vähän liian tunnesiteiset ajatukset tuosta chantista, kun samlla pohjalla on täysin tunnevihaisiakin chantteja heitetty Kärpistä ja IFK:sta aikanaan. "Mikä viiiitun Oulun Kärpät, meee teiitä vihataan" jne. Noi oli aikanaan hyvinkin provosoivia chantteja, mutta tässä kontekstissa ei kyse missään nimessä ollut siitä.