Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Ma 11.9.2017 Amur Habarovsk - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana YamahaGPR, 11.09.2017 klo 11.00.

 1. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hyvä vieraspeli. Ekassa erässä oltiin purjeessa, mutta tasoihin kammettiin itsemme kuitenkin erätauolle. Toka erä olikin sitten näytöstä, varmaan paras erä koko kautena. Tilanne olisi hyvin voinut olla 6-2. 4-2 kuitenkin. Kolmannessa erässä ei montaa pahaa paikkaa ollut ja aika helposti voitto loppujen lopuksi tuli.

  Ykkösessä Jensen on edelleen vireessä ja kantaa ketjua. Regin ja Huhtala aika pihalla. Kakkonen sai onnistumisia. O'Neill-Tolvanen toimii jatkuvasti, mutta kolmatta ei siihen ole vielä löytynyt. Kolmosessa Norman pelaa loistavasti ja Joensuu on myös hyvässä iskussa. Ikonen oli ihan ok, ekaksi peliksi. Nelonen on ykkönen. Joka jätkä uskomattomassa vireessä.

  Puolustuksessa erityismaininta Kivistölle. Loistavaa peliä pelistä toiseen. Jalka riittää loistavasti. Mielestäni upgradeaus vs. Kulda.
   
 2. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Luennoilla tuli tsekkailtua peliä sivusilmällä ja täytyy kyllä sanoa, että on Jokereiden peli kyllä huikeessa formussa. Vieraspeli, jaloissa varmasti painaa raskas kiertue ja kotijoukkueella avauskotipelin tuoma lataus päällä ja siitä huolimatta Jokerit pystyy tuollaiseen tylyyn suoritukseen. Okei ekassa erässä oltiin jaloissa, osin varmaan kaukalon koon, väsymyksen sekä juurikin kotijoukkueen latauksen takia, mutta toisesta erästä eteenpäin ei ollu mitään epäselvyyttä, kumpi ottelun tulee viemään. Ja se on mielestäni todella kova suoritus kaukana idässä. Jos vielä jaksaisivat kairata Admiralin nurin niin ei voi muuta kuin hymyillä. Admiral taitaa olla näistä kolmesta kaukojengistä se heikoin tällä kaudella, ainakin alun perusteella. Tänäänkin olivat tiukoilla Slovanin kanssa. Jos Jokerit pystyy edes lähelle tämänpäiväiseen suoritukseen niin kolme pistettä on pommin varma.

  7 peliä ja 15 pistettä. Vierassaldona tuo on aivan mykistävän kova. Plussana vielä se, että mahdollisuuksia on ollut jopa 19 pisteeseen, joka olisi ollut jo jumalainen veto tähän alkuun. Ei mennä asioiden edelle, mutta jos Jokerit voittaa ylihuomella ja saa 18 pistettä 8 pelistä on se sellainen alku johon tuskin kukaan osasi uskoa harjoituspelien jälkeen. Aivan mykistävää.

  Vertailua viime kauden vierasrundin jälkeen. Silloin 7 matsin otanta toi Jokereille 12 pistettä, joka oli silloin selvästi enemmän kuin oltaisiin ansaittu. Jos pelillisiä asioita miettii tämän kauden osalta niin Jokerit olisi ansainnut Dinamo pelistä voiton, joka olisi tuonut 2 pistettä lisää. Eli pistesaldoa kun vertaa pelillisiin suorituksiin, on tämä 15 pistettä jopa hieman alakanttiin.