Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Ma 11.12.2017 Metallurg Magnitogorsk - Jokerit

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana YamahaGPR, 11.12.2017 klo 15.55.

 1. Perusjäbä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Näitä voisi harjoitella enemmänkin.
   
 2. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei kyllä kummosempia yritykdiä ollu rankkarit
   
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Yllättävää, että Jokereiden yritykset Jenseniä lukuunottamatta suht väsyneitä. Mikä vika on suorassa laukauksessa?
   
 4. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Turhia pisteitä ilmeisesti?
   
 5. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vittu miten munattomia rankkareita Jensenin yritystä lukuun ottamatta :D

  Ei varsinaisesti yllätä, jos rankkarikisoja hävitään jatkossakin. Vaikka Rämö hyvä olikin.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Rämö Ok.

  Ainut tehty maali oli se varmin tapa tehdä maali = veto riittävän kovasta vauhdista KOHTI maalia.

  Simple as that.
   
 7. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Sai ainakin helpot rahat livevedosta, kun löi kotijoukkueen voitolle ja yksitellen Jokeri vetäjien epäonnistumisille.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ihmetyttää jengistä riippumatta että aina pitää yrittää harhauttaa kun veto on aina varmin tapa tehdä maali.

  Usein noissa veiveissä/harhautuksissa kiekko ei lopulta mene edes maalia päin (esim Jensen tänään).
   
 9. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Oishan peli pitänyt voittaa jo 60 min aikana. Kolmas erä erinomainen Jokereilta, mutta se osa hävittiin. Jatkoaika hyvä ja viimeiset 40 sek aivan loistava, mutta ei maalia. Rankkareista en viitsi sanoa mitään. Parempi joukkue hävisi ja häviää jatkossakin, ellei maalitilanteita hyödynnetä paremmin. Varsinkin Tolvasella mennyt liian ennalta arvattavaksi vedot, josta seuraa jonkinlainen ns. mailan puristaminen. Rennommin, peli on täysin hallussa.
   
 10. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Jalonen voisi seuraavaan lottoarvontaskabaan laittaa vaikka puukätisimmät pakit laukomaan, niin nähtäisiin niitä suoria laukauksia. Tomekillahan oli tapana laittaa pakkeja laukomaan pilkuissa ja yllättävän hyvällä menestyksellä niitä klaarattiin.
   
 11. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Miljoona paikkaa eikä niitä käytetä. Siten täysin ansaittu tappio. Pelissä sinänsä mitään vikaa, mutta tehot puuttuu. Miksi noissa rankuissa käytetään noita samoja vetäjiä. Regin, Leppä ja Gillroy varmaan saisivat paremmin aikaan suoraviivaisemman ratkaisun. Eihän noissa harhautuksissa ole mitään järkeä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2017 klo 18.59
 12. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Kolmea pistettä tarjottiin, mutta on se vain niin vaikea pistää kiekkoa verkkoon. Paremmalla viimeistelyllä olisi peli päättynyt selvään vierasvoittoon, mutta noilla tuhrituilla paikoilla pistekin oli hyvä suoritus. Sinänsä kuitenkin hyvä, että edes paikoille päästiin; jossain vaiheessa ne pomput menevät väkisinkin sisään noista paikoista. Huolestuttavampaa olisi, jos edes tekopaikkoja ei saataisi luotua.

  Ponnettomat rankkarit. Siellä ovat pojat katelleet jotain highlighteja Datsjukin ja kumppanien rankkareista, opetelleet pari kikkaa ulkojäillä ja nyt soveltaneet. Samoin noita laukojia voisi ihan oikeasti miettiä, siellä jäi taitavaa kaveria vaihtoaitioon kun Joensuun johdolla lähdettiin kilpailemaan lisäpisteestä.
   
 13. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Samaa mieltä vetäjistä, mitä ylläkin pohdittiin.
  Miksi sinne pitää laittaa joensuut, palolat ja jormakat ampumaan, kun esim. Lepistö, Norman ja miksei toki Regin tai Gilroykin olisi varmasti saanut paremmat yritykset aikaan? Onkohan Ikonen paljon rankkareita vedellyt aikoinaan tuolla rapakon takana?

  Herää oikeasti kysymys, että treenataanko noita rankkareita ollenkaan tai katsotaanko siellä yhtään millainen veskari siellä seisoo vastassa? Ei ole mitään järkeä lähteä harhauttamaan kaksimetristä maalivahtia, ainakaan nähdyllä tavalla. Jensenin yritys toki ihan ok, mutta muissa veskarin ei juuri tarvinnut edes sivuttaisliikkeeseen taipua, kun kiekko joko syötettiin suoraan syliin tai heitettiin ohi maalin). Eipä varmaan yllättänyt edes Kurikassa, että rankkareiden voittomaali syntyi vedolla harhautuksen sijaan.
  Vai onkohan siellä Jokeri-vetäjät liikkeellä "tää kikka uppoaa Zapolle, niin miksei muillekin" -mentaliteetilla?

  Positiviisinta tässä kaikessa lienee kuitenkin se tosiasia, että pudotuspeleissä pelit ratkaistaan tasatilanteessa pelaamalla.
   
 14. Ruutu8 Jäsen

  Luokattomat pilkut Jenseniä lukuunottamatta. Seuraavaksi vaikka Mäki, Lauridsen, Marjamäki, Wirtanen ja Rissanen kokeilemaan, ei taatusti ole ainakaan huonompia yrityksiä kuin tänään.
   
 15. Tartu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, KHL
  Vuoden 2012 Talviklassikosta voi katsoa Wirtasen tyylinäytteet rankkarikisasta, jos on päässyt unohtumaan.
   
 16. Gemondo Jäsen

  Rankkarikisat Erkan aikana: 6 voittoa & 6 tappiota.
  Rankkarikisat Jalosen aikana: 3 voittoa & 8 tappiota.
   
 17. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Joensuun, Palolan ja Jormakan yhteenlaskettu tulos Jokereissa rankkeja ampuessa: 2/15=13,3%

  Lainaus:
  Lepistön, Normanin, Reginin ja Gilroyn vastaava saldo: 1/7=14,3% (Norman ja Gilroy 0 yritystä)
   
 18. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  KHL-aikakaudella Jokereissa rankkeja on muuten päässyt ampumaan vain kolme pakkia; Larsen 1/3, Jensen 0/1 ja Lepistö 0/1.
   
 19. Ikuri Jäsen

  Vastustaja asetti laukojat sellaiseen järjestykseen, että kätisyydet vaihtelivat jatkuvasti (R, L, R, L). Jalosen Jokerit laukoi tänään pilkut näin (L, L, L, R, R).
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viihdyttävä peli. Narrit hyötyi tuomareista vähän, niillä oli huono päivä ja eivät saa bonuksia...

  Aivan mahdottoman tehotonta on meidän tekeminen.