Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Lukkokasvatit ja entiset lukkolaiset maailmalla

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Roku, 11.09.2005.

 1. Mr. Torspo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Janne Siivonenkin käyny pelaamassa 4-divaria. Saldona 2-9 tappio, 0+1 sekä 5+10+20.
   
 2. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Näkyy Oskari Setänen tehneen Tepsin kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen.

  Hetken aikaa elättelin toiveita että Setänen palaisi ensi kaudeksi Lukkoon mutta ainakin vuodella tuon toteutuminen nyt siirtyy.
   
 3. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Ei se kuitenkaan Lukossa mitään kiinni sais, että sikäli voit olla hyvillä mielin. Ja tähän se hymiö.
   
 4. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
 5. BIGKING24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja Montreal
 6. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En ole koskaan pitänyt Tommi Kovasesta, koska hän on varsin itsekäs ihminen. Liigassa on monia loukkaantuneita pelaajia, harva sitä pitää jatkuvasti pinnalla. Ja Jypin kapteenin lehtien harvointi on jäänyt mieleen historiallisena liikkeenä.
   
 7. BIGKING24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja Montreal
  No eihän sinun hänestä pitää tarvitsekkaan, se on sinun oikeutesi. No kovin montaa hänen tavallaan uransa lopettamaan joutunutta pelaajaa en nyt saa päähäni, mutta jos niitä paljon enemmänkin on niin ehkä heidän olisi hieman syytä pitää itsestään ja tapahtuneista asioista ääntä. Koska ei hän ihan typeriä asioita suustaan päästele, kun puhuu kanssa pelaajien kunnioituksen puutteesta.
   
 8. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Onhan se itsekästä pitää pinnalla aihetta, joka voi joskus tappaa jonkun. Kovasen pitäisi piiloutua johonkin Mikkeliin ja olla hiljaa. Päävammoista ja pelaajien kunnioituksesta ei saisi puhua missään. Asiasta pitäisi olla hiljaa ja odottaa vain seuraavia ja seuraavia vastaavia tapauksia. Onhan se itsekästä kerätä rahaa jonkun joustokaukalon hankintaan. Haluaa vain nostaa itseään esille kohtalollaan.
   
 9. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Kritisoit jotakuta itsensä pinnalla pitämisestä kommentilla, jolla ei ole muuta merkitystä kuin pitää pinnalla omia ajatuksiaan. Normaalisti pitäisin tätä hyvänä huumorina, mutta sinun kohdalla se tuskin on sitä.
   
 10. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Ilmaisin itseäni huonosti, en siis arvosta Kovasta, koska hän on ollut ennen loukkaantumistaan itsekäs. Hänellä kävi huono tuuri, tuollaista loukkaantumista en toivoisi kenellekään. Mutta en ole pystynyt ottamaan hänen puheitaan tosissaan sen jälkeen, kun hän jätti Jypin ollessaan joukkueen kapteeni. Kommentoin aihetta aikanaan ja sain tuolloin tietoa tapahtumasta sisäpiiristä, Kovanen oli yksinkertaisesti itsekäs paskiainen. Tästä syystä en osaa ottaa hänen jeesusteluitaan tosissaan.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 11. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Ex-Lukot tänään Liigassa :
  3+2 -12
  Teemu Nurmi 2+0
  Markus Nordlund 1+0
  Teemu Aalto 0+1
  Jerry Ahtola 0+1
   
 12. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Meitä kiinnostaa aivan helvetisti, ketä sinä arvostat ja ketä et. Kovanen saattaa olla itsekäs paskiainen, mutta mitä sitten? Ei se ainakaan kaukalossa näkynyt samalla tavalla kuin sillä Ilveksen kasvatilla, joka päätti Kovasen uran.
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Keitä "meitä"?
   
 14. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Kaikkia Lukon kannattajia. Kukaan ei ole kiinnostunut sun sanomisista tai kirjoittamisista. Uskon ettei moni Ässien puolellakaan.
   
 15. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Tämän palstan lukijoita. Kun kysymys koskee ajankohtaista asiaa, johon entinen jääkiekkoilija kertoo kantansa, on se sinun tulkintasi mukaan itsensä pinnalla pitämistä. Eiköhän se ole ollut MTV:n toimittaja, joka on ottanut Kovaseen yhteyttä, joten kukakohan tässä pitää pinnalla ja ketä. Toivottavasti sinun tehtäviisi ei kuulu opettaa medialukutaitoa.
   
 16. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Liedes iski Mestiksessä ekassa pelissään maalin ja iski ensimmäisen maalinsa sitten 22.10.2016 Kärpät-Lukko pelin.
   
 17. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen näkemys. En myöskään tiedä totuutta JYP-ajasta, mutta taisi oikeus olla Kovasen puolella?

  Jos siis joku vaihtaa työpaikkaa, mistä koituisi työpaikalle mahdollisia vaikeuksia, mutta laillisesti kuitenkin, niin tämän henkilön vammautuessa hänen kommenttinsa eivät olisi uskottavia.

  OK.
   
 18. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Puhuin arvostamisesta, en uskottavuudesta.

  Kun Kovanen päätti lähteä Jypistä kesken sopimuksen, jopa pelaaja-agentit olivat seuran puolella. Heidän mielestään järjestelmältä lähtee pohja, jos sopimuksia ei kunnioiteta. Liigajoukkueet sopivat hiljaisesti, että Kovanen ei pelaa sopimuksen aikana Liigasssa. Matikainen ei tätä sopimusta kunnioittanut, tästä syystä käytiin oikeudessa.

  Kysymys on Jypin halusta pitää kapteeni joukkueessa, mutta kapteeni ei tätä sopimusta kunnioittanut. Ymmärrän, että halutonta pelaajaa ei kannata pitää joukkueessa, mutta tässä tapauksessa Jyp halusi pitää sopimuksesta kiinni. Kovanen ei tätä sopimusta kunnioittanut, hän ajatteli vain itseään.

  Kuten jo aikaisemmin sanoin, en toivo Kovasen kohtaloa kenellekään, yksi taklaus muutti hänen elämänsä. Kommentoin turhan tiukasti eilen, olen pahoillani siitä.
   
 19. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Julius Marvakin teki ensimmäisen pisteensä Mestiksessä. Hän syötti Kasper Elon maalin.

  Lassi Lehtisen mustan hetken (2 maalia 30s) takia KeuPa hävisi 2-1.
   
 20. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lehtiselle kuitenkin 27 torjuntaa eli torjunta% 93,1...ei huano. Eikös tää ollu Lehtisen ensimmäinen peli mestiksessä.
   
 21. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Liedeksen oikea sarjataso on löytynyt!
   
 22. senilix Jäsen

  Lainaus:
  toinen
   
 23. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kolmas peli KeuPassa oli kyseessä. Ensimmäinen peli oli TuToa vastaan Lokakuussa, toinen RoKia vastaan (nollapeli) viime viikolla ja nyt tosiaan tuli kolmas peli. Torjuntaprosentti on kolmen pelin jälkeen 93,83%. Siitä se ura on lähtenyt hyvin käyntiin aikuisissakin.
   
 24. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Tuo lokakuinen peli on mennyt minulta kokonaan ohi
   
 25. Byyri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lugu
  Lainaus:
  Ei se huonosti pelannutkaan. Hänen oikea tasonsa on todella lähellä maailman huippua ikäluokassaan. Kyseisen juniorin seura on vain tällä hetkellä aivan Euroopan pohjasakkaa korkeimmalla sarjatasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017