Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Lukko kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana eriatarka, 20.11.2015 klo 19.19.

 1. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ihmetyttää kyllä todella tämä kuvio, vielä kun saataisiin selvitettyä että halusiko Vuori Saarikosken valmennustiimiin vai ängettiinkö se väkisin mukaan. Jos oikeasti apuvalmentaja heikentää päävalmentajan asemaa tai ei noudata hänen kaavaansa, niin Saarikoski olisi silloin pitänyt potkia ensimmäisenä pois, nyt tulee vähän sellainen kuva että johto halusi näyttää kovimmalla tavalla että reagoidaan, Saarikosken potkiminen olisi saattanut näyttää ulospäin siltä että tehdään nyt vain vähän jotain. Eli tässäkin suojeltiin vain omia takamuksia, eikä oikeasti ajateltu joukkueen etua.
   
 2. JZZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
  Olen edelleen sitä mieltä, että suurin virhe tehtiin jo viime kauden alkupuolella kun Dufvan sitoutumattomuus Lukkoon alkoi näkyä läpi kaikessa tekemisessä. Vuori olisi pitänyt siinä vaiheessa nostaa ykköseksi ja alkaa ajamaan pelisysteemiään sisään sekä testaamaan miten siinä joukkueessa olleet pelaajat pystyisivät sitä noudattamaan. Lisäksi Dufvalle olisi pitänyt tehdä täydellinen kielto olla missään yhteydessä Lukon joukkueeseen. Nythän hän rekrytoi ison osan pelaajista mukaansa sekä peluutti Jukurien pelaajia tätä kautta silmällä pitäen.

  Mitä tulee tuohon Saarikosken keissiin, tai apuvalmentajiin yleensä, niin on aivan käsittämätöntä jos johto määrittelee ketkä päävalmentajan apulaisina työskentelevät. Ja mikäli tuollainen pitää paikkansa, olisi Saarikosken roolia pitänyt tarkentaa "mononkuva perseellä" -osastolle huomattavasti aiemmin. Ihan käsittämätöntä, jos valmentajat eivät keskenään puhalla yhteen hiileen!
   
 3. Durden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Länsi-rannikon joukkueet
  Lainaus:
  Jälkikäteen on pakko olla samaa mieltä, naiiviutta Dufvan tekemisiin. Toisessa ketjussa puhuttiin Lukon pitkäjänteisyyden puuttuimisesta: Urama 3,5 kautta ja Dufva 4. Aika pitkäjäneistä, jos valmentajilla mitataan. Ehkä tällaisista mielikuvista eroon pääsy vaikutti myös, että Duvfalle ei uskallettu näyttää ovea?

  Lainaus:
  En näkisi että on ennenkuulumatonta. että johto määrittää apuvalmentajat, ainakin osan, olihan Vuorikin Dufvan kakkosena. Eriasia onko päävalmentajalla mandaatti potkia vastavirtaan uiva apuvalkku pois. Jos siis kismaa on ollut.
   
 4. Jaska_a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ennen Lukko, nyt kaikki muut paitsi HIFK, Pelicans
  Miksi kukaan ei kommentoi Vuoren ja Laihon pelaajapolitiikkaa: joukolle pelimiehiä ei uusita tai puretaan sopimus, tilalle lauma mestismiehiä, jotka kaikki eivät edes ole nuoria potentiaalisia kykyjä. Viime viikkojen loistava esimerkki A-junnu Lainio, jolle Ulvilan Pesä-Veikkojen manageri osoitti ovea, olisi itse mennyt siitä ovesta.
   
 5. Strongbow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko Rauma, Chelsea, Leksand
 6. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Koska se keskustelu menee jankkaamiseksi. Me emme tiedä edes ketkä ovat itse halunneet lähteä.

  Voimme myös keskustella mm Azevedosta, Zapolskista, miksei myös Vahalahden hankinnasta.
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Sivutaanhan tuotakin asiaa Länskärin jutussa, mutta ei kovinkaan paljoa. Muuten näistä Vuoren hankinnoista on täällä kyllä ihan riittävästi kauden aikana napistu.
   
 • Päivän pelit

  • Tappara
  • VS
  • KalPa
  • 11.83
  • X3.60
  • 23.90