Ilmoitukset

Nimimerkki Tifosi on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella.

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Lotto – peleistä jaloin

Viestiketju osiossa 'Vapaa keskustelu' , aloittajana Cosmo, 23.07.2003 klo 10.29.

 1. Cosmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JB & KG
  Taas tarjotaan kesähelteiden ratoksi Loton jättipottia. Kaksi edellistä rundia sai jo minutkin, satunnaislottaajan, kaivamaan Online-kupongit esille. 12 rastin haravat molemmilla kerroilla, mutta kovin laihoin tuloksin. Kahden viikon yhteissaldo 4+1.

  Mutta, tämähän oli aivan syystä, sillä tuittupäinen lottojumala (rouva fortunan äpärälapsi) on päättänyt, että mikään "about 3 000 000 € kansanpotti" ei ole arvolleni sopiva lottovoitto. Siksipä pottia on nyt paisuteltu, ja se alkaa kohta lähentelemään luovutuskelpoisuutta. Olen näiden Fortunoiden ja muiden kanssa ollut tekemisissä hieman muissa yhteyksissä ja kuullut, että nyt on kyseessä todellinen valioyksilö. Tosin samaa kuulen itsestänikin välillä sanottavan, mutta ne yhteydet, joissa sitä rouva Fortunan suusta kuulen, eivät kuulu tällaiselle koko perheen foorumille.

  Numeroista alkaa olla jo kutinaa. Eilen oli niin hyvä päivä kaiken kaikkiaan, että sieltä on hyvä ammentaa varmoja osumia. En nyt tietenkään päästä teitä kaikkia osingoille, mutta yhden varman numeron voin paljastaa kuitenkin, vähän niin kuin tiiserinä.

  Vehon miehet on tilattu duunipaikan kahvioon esitteineen täksi iltapäiväksi. Pari päivää aikaa valkata tuohon pihalle rautaa loppukesäksi. Tai en minä tiedä onko ne nyt tulossa, palvelu oli hyvää siihen asti kunnes mainitsin, että: "pottihan voi mennä jakoonkin, että katsotaan niitä jatkoaikalaisille tulevia kärryjä sitten vaikka maanantaina." Pitää varmaan johonkin palautepuhelimeen jättää maanantaina viesti, että: "eipä mennyt jakoon!"

  Ainiin, se varma numero on 38. Tuosta on hyvä lähteä rakentamaan. Pari numeroa on vielä päättämättä, saas nähdä onko tämä päivä yhtä hyvä kuin eilinen.
   
 2. Nikke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Allekirjoittaneella 2 viime viikon aikana yhteensä 24 riviä, ei edes kertaakaan 4 oikein. No, jos Cosmon kanssa jaetaan potti puoliksi niin kyllä se riittää tuo 1,8 miljuunaa per lärvi vai paljon se nyt olikaan.

  Ai 38? No joo...mun kristallipallo kertoi vain yhden varman numeron. Se on 27

  Nim. Tilaanko Porschen vai Mersun? Äh, kummatkin, ktos.
   
 3. Senior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Minä voitan Lotossa joka kierros. En nimittäin harrasta koko hommaa.
   
 4. punaiset_lasit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Ari Gold
  Lainaus:
  Samma här! Jos haluatte kuitenkin varman numeron, jolla ei voi hävitä, niin se on 6 (sex)...
   
 5. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Helkkari kun on tullut jo toista vuosikymmentä rastittua kahta vakioriviä ja kymmenisen vuotta kolmattakin, ei uskalla jättää laittamatta riviä joka viikko. Jos sitten osuisi ja ei olisi laittanut, kuolisi vitutukseen.
   
 6. Tykki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Pari, kolme kertaa vuodessa tulee harrastettua tätä onnenongintaa. Edelliskerta meni aika hyvin, yhdessä lapussa oli kaksi kertaa neljä oikein ynnä kaksi numeroa jokerista. Yhteensä voitto teki jotain 34 euroo ja rapiat päälle. Miinus lappuun pistetyt rahat tieteskin.

  Mutta yleisesti ottaen, en ymmärrä miksi ihmiset innostuvat näistä jättipoteista. Onko muka niin, että 3.6 miljoonaa on niin iso raha, että sitä "kannattaa" yrittää? Mutta yhden miljoonan vuoksi ei niinkään kannata, se kun on niin vähän?

  Veikkaus tienaa muuten ihan hillittömästi näistä jättipoteista.
   
 7. jaheka Jäsen

  Tänään kannattaa kokeilla monivetoa, viime viikonlopun jakamatta jäänyt potti (pitkälti yli 200 000€) jaetaan tänään.
   
 8. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lottosin viime viikonloppuna ekan kerran varmaan vuoteen..Heti sentään 1 oikein=).....
  Eilen päätin laittaa kenorivin ja sain 50 euron voiton.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2010 klo 23.14
 9. Aina Pata Jäsen

  Lainaus:
  Totta turiset. Onneksi itsellä ei ole kuin yksi vakiorivi, jolla näyttää saavan kerran vuodessa 4 oikein, jos tuurit on kohdallaan.
   
 10. M@rko77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LFC, Pelicans, Nopsa ja FC Lahti
  Onneksi on porukkalotto vetämässä. Ei se mitään, vaikka jättipotti jakautuisi viiteen osaan, kyllä sitä massia meikäläisellekin jää. Oman kämpän ostais nyt alkuun..:p Alkais jo muuten englannin liiga, kotimaista potkupalloa jaksa veikata..
   
 11. Cosmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JB & KG
  Ja toki puhelinumero jokeriksi. Keväällä mulla muuttui numero, joten tässä nyt on jaakobin painia käyty siitä, mennäkö uudella vain vanhalla numerolla. Hassuna pilana voisi soittaa johonkin "Jokeri-numeroon", ja kertoa, että: "jos olisit laittanut numerosi Jokerinumeroksi, olisit voittanut 1,5 M€. Ei muuta, moi!"

  Tietysti isompi potti on on aina houkuttelevampi pelattava. Jos kerran voittaa, niin parempi voittaa sillä kiekalla kun saa enemmän rahaa. Ja aina kaksi identtistä riviä sisään siltä varalta että potti menee jakoon.

  Hyviä numeroita, yksi löytyi jo ennestään "hyvä päivä"-listaltani.
   
 12. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Ainahan jatkoajassa on huhuja levitelty varmoina tietoina, mutta jo on aikoihin eletty kun nyt tiedetään jo lottonumerotkin :)

  Minä en luota yhtään nuihin huhuihin joissa ei ole mainittu lähdettä. Nimimerkki Nikke sentään paljasti, että hänen tietolähteensä oli vanha kunnon kristallipallo.

  Kuuma vihje: Numero 1
  Lähde: Ääni päässäni
  Luotettavuus: Kahden tähden huhu

  ps. Minä laitan aina kestoloton uusiessani puhelimeen muistutuksen sille viikolle kun kuponki vanhenee.
   
 13. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  On se kumma että se lottokone ei osaa arpoa oikeita numeroita. Jotka muuten löytyvät viikko toisensa jälkeen minun kupongistani.

  Pikkuvoittojenkin osalta on tämä vuosi mennyt äärimmäisen heikosti, vain kerran nimittäin on nyt heinäkuun kallistuessa lopuilleen lappuuni osunut neljä oikein. Ja minä sentään lottoan joka viikko vähintään yhden täyden lapun edestä, näin kun on normaalia suurempi potti kyhnyä jaossa panen kaksi tai jopa kolmekin klappua vetämään. Vaan tietääkö tuo sitten sitä, että kun se voitto osuu kohdalle, niin sitten se osuukin kunnolla? Kyllä se sitä tietää varmana, mutta kertyköön nyt pottiin sopiva määrä täppiä ennen kuin sen sieltä itselleni kahmaisen.

  Nuuka kun olen niin Jokeria en pelaa, en ikuna. Mutta tuota Kenoa olen myös pelannut säännöllisesti viime vuoden syyskuusta saakka. Koko vajaan vuoden on minulla ollut sama 6 numeron Keno vetämässä, ja teen sen aina 1€kun panoksella viikoksi kerrallaan eli lappu maksaa 7 €uroa. Kertaakaan en tänä vajaana vuotena ole saanut edes omiani tuolla lapulla pois, suurin voitto lienee 6 €uroa, ja sekin siis kertyi viikon ajalta. Synkin kausi oli tänä keväänä, kun meni peräti neljä peräkkäistä viikkoa eli 28 päivää niin, että en saanut euroakaan.

  On se vaikeaa.
   
 14. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Eli ensi viikonlopun varmat kuumat numerot ovat:

  1, 6, 11, 27 ja 38

  Vielä kaksi jatkoaikalaisten varmaa numeroa tarvitaan että saadaan se jättipotti ulos.
   
 15. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ne kaksi puuttuvaa numeroa ovat 19 ja 35.

  Jos tuolla rivillä - 1, 6, 11, 19, 27, 35, 38 - ei rahaa tule, niin ei sitten.
   
 16. vision Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos lottokone tiputtelee nämä numerot lauantaina putkesta, niin vitutusketjuun voi tulla aika monta samankaltaista viestiä. Pitäisikähän lyödä ihan varmuuden vuoksi tuo rivi, eihän sitä koskaan tiedä.
   
 17. Tatzka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  No itselläni on taas perinteinen porukkajärjestelmä vetämässä ja kai minäkin muutaman rivin sitten vielä laitan vetämään. Viime viikolla sain porukasta huimat 24,8 euroa, joten nyt sitten jatketaan mahtavaa putkea. Niin ja eikös se ollut niin, että jos onnea ei ole rakkaudessa niin pelissä, tämähän tukee mun lottoamista, nyt vaan suunnittelemaan rahoille käyttöä.
   
 18. Stonecold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Erittäin harvoin tulee lotottua, kun tuntuu ettei osu edes sitä neljää oikein millään.

  Vaarini sen sijaan noitui hetken jos toisenkin aikoinaan, kun ei ehtinyt palauttamaan kuponkia ajoissa kioskille. Sillä lapulla olisi napsahtanut reilut 20 vuotta sitten 1,4 miljoonaa mummoa eli täysosuma oli kyseessä. Kävi nimittäin niin, että kun hän oli lähdössä kioskireissulle, soi puhelin ja soitto tuli Kanadasta hänen serkultaan. Puhelu kesti sen verran pitkään, että kello tuli kahdeksan ja viimeinen palautusaika meni umpeen. Tuo kuponki ja oikea rivi on tallessa vanhemmillani ja sitä on tullut erään kerran jälkeenpäin katseltua.
   
 19. Jip Pii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Kannatti kyllä

  Lainaus:
  Näinhän se kannatti. Neljä euroa sisään ja 2000 ulos. Taisi tällaisilla ottelutuloksilla (1-0, 0-0, 2-2) normaalista tuleva 1000 egen voitto tuplaantua tuon lisäpotin vuoksi 2000 rahaksi. Kyllä nyt naurattaa.

  Pitää varmaankin lotota.
   
 20. Vaughan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Laitetaan nyt tähän ketjuun valitus, kun jäi aikanaan Vitutus-ketjuun laittamatta: Täytin nimittäin tänä keväänä lapun Kandan maailmanmestaruuden puolesta, mutta tyttö R-kioskilla sanoi, että ennakkotiedoissa oli virhe ja kohde olikin suljettu jo tuntia aikaisemmin! No, en olisi kuitenkaan montaa miljoonaa voittanut, mutta vei ainakin vähän pohjaa pois omilta "mä tiesin tämän" kommenteilta äitienpäivänä, kun ei voinut mitenkään todistaa...
   
 21. dude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalevan Haukat
  Kun nyt joku alkoi niitä lottojuttuja muistelemaan, niin kerrotaan tässä pari päävoittaja tarinaa. Silloin muinoin ennen onlineaikaa, oli Lotossa kerran kahdella kaikki seitsemän oikein. No siinähän ei ole mitään erikoista, mutta kun ne molemmat oikeat ruudukot olivat erään lappilaisisännän SAMASSA lapussa. Äijä oli siis rustannut kahteen kertaan samat numerot kahdelle ruudukolle..

  Toinen tapaus Keski-Suomesta. Vanhempi maalaistalon isäntä voitti lotossa seitsemän oikein. No ei siinä vielä mitään, mutta seuraavalla viikolla seitsemän oikein sattui hänen vaimonsa kontolle..
   
 22. Tykki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Minullakin oli kerran lotossa seitsemän oikein. Muut veikatut numerot eivät sitten osuneetkaan. Ehh...
   
 23. Jii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  musta & valkoinen
  Lainaus:
  Tai sitten 69 jatkoaikalaista sukulaisineen on laittanut saman rivin ja voitto-osuus olisi kaikilla muutama tuhatta euroa.

  Toisaalta se vasta vituttaisikin...
   
 24. V-man Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Ei välttämättä niinkään Jatkoaikalaisia, jotka tietäisivät, että jos tulee päävoitto niin jakajia on kymmeniä. Sen sijaan sitä levypeltiseppää Simpeleestä joka törsäisi elämänsä säästöt voittoa juhliessaan ja haistattaisi vitut pomolle, sukulaisille sekä naapureille, pistäisi vaimon kävelemään ja myisi Volvonsa kaverille kolmella kympillä saattaisi hieman kismittää kun kuulisi lauseen "7 oikein tuloksia löytyi 94 kpl".
   
 25. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tulee ihan mieleen tuo parin vuoden takainen huumorisarja Mankelin jakso, jossa retevä pariskunta voitti Lotossa päävoiton eikä antanut sen mitenkään vaikuttaa elämäänsä.

  Voittoa mentiin hakemaan komeasti tuliterällä kaaralla ja muutakin pikku sijoitusta oli jo tehty, kunnes kuulivat että kierroksella olikin ollut ennätysmäärä täysosumia, ja voitto-osuus oli noin 150 markkaa per nuppi.

  Siinä sai lasta odottava rouva aiheen kälättää miehelleen että "tästä lapsestakin tulee varmaan joku kumipää kun isä on tommonen..."
   
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Jukurit
  • 1.45
  • 4.70
  • 5.40
  Lukko - KalPa
  • 1.80
  • 4.20
  • 3.40
  Pelicans - SaiPa
  • 1.63
  • 4.50
  • 4.00
  Sport - Ässät
  • 2.13
  • 4.00
  • 2.70
  TPS - Kärpät
  • 1.88
  • 4.00
  • 3.30