Ilmoitukset

Nimimerkki Ishmael on saanut kahden viikon pelikiellon HIFK-osion henkilökohtaisista hyökkäyksistä. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Los Angeles Kings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TripleCrownLine, 01.06.2017 klo 23.27.

 1. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Kuinkahan monta vuotta sitä on huhuttu, että Dion Phaneuf kaupataan Losiin? No nyt se vihdoin toteutui.

  Kings acquire Phaneuf and Thompson from Senators for Gaborik and Shore - LA Kings Insider

  Eli Dion Phaneuf ja Nate Thompson Kaliforniaan ja Marian Gaborik ja Nick Shore Ontarioon. Kaupan parhaat asiat minusta olivat, että tehonsa menettäneestä ja haluttomasti pelaavasta Gaborikista päästiin eroon eikä Blake antanut yhtään varausvuoroa pois. Viime aikoina pirteästi pelannut Shore oli jonkin sortin menetys, mutta ilmeisesti Mike Amadio nähdään potentiaalisempana pelaajana pitemmällä tähtäimellä, ja niin Shore sai mennä. Nate Thompson on samaa sarjaa Torrey Mitchellin kanssa eli veteraani, joka ei ole seuran pitemmän aikavälin suunnitelmissa. Thompsonilla on sopimusta jäljellä tämä ja ensi kausi ja Phaneufilla kauden 2020-21 loppuun asti. Koska Ottawa maksaa 25% Dionin palkasta, niin palkkakattoa ajatellen siirrolla ei ole mitään merkittäviä vaikutuksia Losin kannalta.

  Kings-puolustuksessa on nyt "ylitarjontaa", kun ylhäällä on kahdeksan pakkia - Doughty, Muzzin, Martinez, Phaneuf, Folin, Forbort, Gravel ja LaDue. Joten eiköhän Forbort tai Gravel treidata viimeistään ensi kesän varaustilaisuudessa. Folinilla on sopimus vain täksi kaudeksi, mutta minä toivon, että ruotsalaispakin kanssa tehdään jatkosopimus. Eihän mies hyökkäyspäässä minkään sortin pelote ole, mutta ainakin hän on puolustuspäässä fyysisempi ja parempi kuin Forbort tai Gravel.

  Todennäköisesti Phaneuf-kauppa parantaa Losin puoustusta, mutta tänä vuonna puolustajien pelaamista suurempi ongelma on ollut Jonathan Quickin ailahtelevat otteet. Aikaisempinakin kausina Quickille tuli välillä huono peli tai peräkkäin jopa kaksi, mutta kehnon jakson jälkeen hän palasi hyvälle tasolle useamman pelin ajaksi. Tänä vuonna on ollut oikeastaan päinvastoin, kehnot/keskinkertaiset jaksot ovat pitkiä ja hyviä pelejä on vain yksi siellä toinen täällä. Ehkä valmennuksen olisi syytä peluuttaa Kuemperilla useampi peli peräkkäin ja antaa Quickille aikaa laittaa pelinsä kuntoon.

  Losin onneksi myös Flames, Sharks ja varsinkin Ducks ovat alisuorittaneet, joten pudotuspeliviiva on vielä saavutettavissa. En kyllä pysty ymmärtämään, miten Kings-peleissä todella hyvältä joukkueelta vaikuttava ja hyvän materiaalin omaava Anaheim pystyy pelaamaan noin uskomattoman tehottamasti. Johtajuuden puutetta sielläkin ilmeisesti.
   
 2. Bigmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata & LAK
  Lainaus:
  Hämmentynyt fiilis. Kun tuota Phaneuf-kauppaa huhuttiin, oli aina pelko, että toiseen suuntaan iso pala joukkueen tulevaisuutta. Nyt ei menetetty oikeastaan mitään, koska Carterin paluun jälkeen Shore olisi ollut nelossentteri ja keskusta on oikeastaan se Kings-poolin vahvin osa. Lisäksi päästiin vielä eroon Gaborikin sopimuksesta.
   
 3. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings
  Kyllähän tässä hetkeksi meni aamukahvit väärään kurkkuun, mutta pitempään ajateltuna eihän tässä Kuninkaat menettäneet oikeastaan mitään. Gabo on ollut jo pitemmän aikaa täysin kadoksissa, joten ihan hyvä, että päästiin eroon hänestä. Huhuja tuosta Phaneufin tulosta on jo pitemmän aikaa viljelty ja nyt hän sitten mustaharmaan nutun päällensä vetää. Mielenkiinnolla katselen, millä ilmeellä kaveri pelaa uudessa joukkueessa. Shoren poismeno kirpaisee. Vuosikausia alakenttien luottoratsu ja iso osa joukkuetta.

  Alkukauden lentokelit on enää muisto vain. Tosissaan tässä joudutaan taistelemaan paikasta pudotuspeleihin. Viime yönä Caneskin kairasi meitä kakkoseen lukemin 7-3. Kuten ylempänä mainittiin, onneksi myös Hait ja Ankat alisuorittaa. Se voi olla iso apu meidän matkalla playoffeihin.

  Quickin täytyisi jostain nyt kaivaa se kevään 2012 jumalmoodi -ehkä vähempikin riittäisi- tai ainakin tasaisempaa suoritusta tekemiseensä. Alkukaudesta oli mukana puheissa Vezinasta.

  Mutta kaikesta huolimatta IN QUICK WE TRUST!!! ja GO KINGS GO!!!
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Raskastekoinen on tuo Kingsin puolustus. En oikein näe mitään järkevää syytä miksi Kings meni Phaneufin hankkimaan, mutta toisaalta kun Sens pitää palkasta 25% jolloin cap hit on enää karvan verran yli 5 milj.$ ja Kings ei menettänyt käytännössä mitään niin ei kai tuo huonokaan ole.

  Mutta ne pelit mitä tällä kaudella kuninkaita olen nähnyt niin juuri tuo puolustuksen raskastekoisuus (ja puhdas hitaus) on pistänyt silmään ja siihen ei Phaneuf kyllä apua tuo vaan päinvastoin. Tosin saa kyllä vastustajan kaverit pitää päänsä ylhäällä kun tuota puolustusta vastaan pelaa...
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning
  Lainaus:
  Minä taas en näe yhtään syytä miksi tuota treidiä ei tehtäisi. Phaneuf dumattiin jo kun matkasi Ottawaan, mutta ei hän joukkueesta huonompaa tehnyt. Sen mitä taas Gaborikin otteista kuullut niin ilmeisemmin ura alkaa kyllä olla jo lähes ohi, eli käyttökelpoinen ja kallis pelaaja sen kalliin ja välillä poppareilla pyörivän pelaajan tilalle. Uskoisin kuitenkin, että Gaborikin treidaamisesta pois olisi joutunut reippaasti maksamaan.
   
 6. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Onnistuneelta näyttää Phaneufin hankinta. Tehnyt jo 3 maalia ja jengi piristynyt. Lisäksi Jeff Carterin paluu alkaa olla lähellä, joka on sitten vielä isompi asia. Tiukkaa tulee Pacificin playoff-taistossa ja eiköhän Kingsit itsensä sinne jälleen kairaa.
   
 7. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Phaneufin hankinta on auttanut puolustuksessa, samoin Thompson alemmissa ketjuissa. Suurimpina syinä voitto-otteluihin pidän kuitenkin Quickin erinomaisia otteita - eikä Kuemperkaan ollut hassumpi Jetsia vastaan - ja alempien ketjujen pelaajien yllättäviä tehoiluita. Vaikka Buffalo ja Chicago eivät ole nykykunnossaan mitään hirveän kovia tasonmittareita, niin otteluissa huippujoukkueita Tampaa ja Pittsburghia vastaan joukkue pelasi tappiosta huolimatta ihan hyvin ja olisi voinut yhtä hyvin voittaa molemmat pelit.

  Carterin lisäksi vakioäijistä sivussa on Trevor Lewis, joten jos tämä kaksikko palaa kaukaloon maaliskuun alkupuolella hyvässä pelikunnossa, niin kakkossija divisioonassa on ihan mahdollista. Mutta katotaan nyt ensin siirtoajan umpeutumishulinat, niin näkee millaisella kokoonpanolla joukkue lähtee maalis-huhtikuun loppurutistukseen.
   
 8. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Jeff Carter sai luvan liittyä mukaan joukkueen treeneihin. Ei pelaa vielä Starsia vastaan huomenna, mutta lähellä ollaan. Runkosarjan loppukirin osalta näyttää nyt hyvältä.

  Phaneuf on tosiaan tuonut aivan uutta eloa pakettiin ja varsinkin tuohon 2. ylivoimaan. En olis kyllä uskonut moista, mutta Brownin alkukauden comebackin jälkeen täytyy vaan uskoa, että kaikki on mahdollista..
   
 9. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings
 10. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:

  Täytyy kyllä ihailla Blaken toimintaa GM:n tontilla. Hyviä siirtoja menettämättä pickejä tai prospecteja. Olispa Blake pystynyt takomaan Lombardin hieman aikaisemmin järkeä. Yotes varmasti halusi parhaan saatavilla olevan backupin, koska Raannan jatko ei ole täysin varmaa. Hieno tsäänsi Darcylle, joka pelasi todella hyvin Losissa ja olisi ansainnut enemmänkin peliaikaa Quickin slumpin aikana. Nyt kun Quick on taas palaamassa tasolleen, niin näen tämän täysin järkevänä siirtona. Wedgewoodista en tiedä, mutta Campbell voisi saada mahiksen luukulla, jos tämä Woody ei hommaansa hoida. Rieder tuo nopeutta ketjuihin ja maksettu hinta hänestä on minimaalinen saksalaisen potentiaaliin nähden. Pelasko Kopitar ja Rieder jopa samassa ketjussa World Cupissa?
   
 11. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings
  Lainaus:
  Eivät muistaakseni. Kopitarin rinnalla viiletti Hossa ja olisiko toisella laidalla ollut Tomas Tatar ja jossain vaiheessa Gaborik.

  Kuemper oli hyvä silloin, kun häneltä apuja kaivattiin, Quickin slumpin aikana. Hetken aikaa oli jopa selvästi parempi. Onneksi nyt Quick pelaa omalla tasollaan. Carterin paluu taitaa olla jo ihan ovella. Toivotaan nopeaa pelikuntoon pääsemistä. Hyökkäys laajenee välittömästi hänen myötään.

  Phaneufin suhteen olin epäluuloinen. En odottanut yhtään mitään, mutta todella kova startti ollut kruunupaidoissa. Muutama peli nyt jäänyt välistä, joten kyselisin mitkä olleet pakkiparit?

  Ei se paikka aurinkoon vieläkään kirkossa kuulutettu ole, mutta usko on kova, että sinne mennään. Mutta menestystä siellä, en vielä osaa arvioida.
   
 12. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Forbort - Doughty
  Phaneuf - Martinez
  Muzzin - Folin

  yv1 Muzzin - Doughty (Brown - Kopitar - Toffoli)
  yv2 Martinez - Phaneuf (Kempe - Amadio - Pearson)

  Saa nähdä sitten miten Riederin hankinta vaikuttaa ketjuihin, mutta ensi yönähän sen näkee. Mitchell on pelannut yhdessä Kempen ja Pearsonin kanssa laiturina (tosin ottanut osan aloituksista), joten toivottavasti Riederiä kokeillaan sillä paikalla (oikeassa laidassa). Olisi koossa kerrankin oikeasti luisteluvoimainen ketju.

  Jack Cambell on kutsuttu Ontariosta ylös ja Mersch ja LaDue lähetettiin alas. Kings pelaa ensi viikon alussa Vegasia vastaan peräkkäisinä öinä, joten voi olla että Cambell saa startin jommassa kummassa pelissä. Sitä ennen - eli ennen siirtoajan umpeutumista - Kings pelaa vielä Dallasia ja Edmontonia vastaan kotona.

  Campbell recalled, LaDue and Mersch sent to Ontario - LA Kings Insider
   
 13. Bigmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pata & LAK
  Vähän jännät paikat tällä hetkellä. Sormet ja varpaat ristissä odotellaan treidi-ilmoituksia, ja samalla toivotaan, että Blake ei tee yhtään kauppaa, jossa toiseen suuntaan liikkuu merkittävä osa Kingsin potentiaalista tulevaisuutta. Niitä palasia kun ei edelleenkään ole yhtään ylimääräistä.

  Toistaiseksi kyllä sanoisin Blaken onnistuneen peliliikkeissään vähintäänkin hyvin. Gaborikin sopimuksen dumppaaminen onnistui paljon halvemmalla kuin olisin koskaan uskonut, koska vastikkeena tuli kuitenkin käyttökelpoinen pelaaja. Myös liikkuvuuden hankkiminen alaketjuihin (se, lisääntyikö tulivoima toivotusti, jää nähtäväksi) kävi yllättävän edullisesti. Kuemper ei kuitenkaan ollut mikään pitkän aikavälin ratkaisu, ja oletuksena on, että Campbell täyttää nuo saappaat aivan riittävästi.
   
 14. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings
  Carterin olisi siis tarkoitus pelata ensi yön pelissä Oilersia vastaan. Treeneissä on vedellyt Toffolin ja Pearsonin kanssa samassa kentässä. Vanha tuttu 70's Line siis kasassa.

  Iso apu joukkueelle, nyt kun tosipelit vasta alkaa.

  Carter return to Kings remains uncertain | NHL.com