Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Los Angeles Kings 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana TripleCrownLine, 01.06.2017 klo 23.27.

 1. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, L.A. Kings, Frölunda, Real Madrid
  Ei tullut Jumboa ei, mutta Cammalerrin "kotiinpaluu" pienen sopimuksen kanssa oikein hyvä asia. Itse asiassa olen jopa iloissani hänen tulosta. Miestähän voi peluuttaa myös laidalla. Muutenkin tosi hyvä pieni pöhinä nyt menossa pettymykseen päättyneiden keväiden jälkeen.
   
 2. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Toivon kaikkea hyvää Cammallerille Kingsissä ja että hän saisi ns. bounce back -kauden itselleen. Toissa kaudella hän oli loukkaantumiseensa asti todella hyvä ja piste per peli -tahdissa, mutta viime kausi oli yhtä kahdeksan (?) pelin spurttia (jolloin hän taisi tehdä 10-15 pistettä) lukuun ottamatta karmea. Jos oikein muistan, niin hän veti kauden loppuun lähemmäs 30 pelin maalittoman putken. Se on paljon maalintekijälle. Mutta toivotaan tosiaan hänelle parempaa/ehjempää kautta.
   
 3. Bourque#77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
  Lainaus:
  Eli kuulostaa juurikin samanlaiselta kun nämä Kingsin viimeisimmät fa hyökkääjä haut. Mutta mutta,soppari halpa ja toivotaan että putki kulkee ja kiekko liikkuu.
   
 4. allstar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  LA Kings
  Hieno kesä tähän asti Kingsiltä ja GM Blakelta. Toffolille ja Pearsonille todella hyvät sopimukset, jonka jälkeen loistava drafti, jossa varattiin kaksi erittäin lupaavaa kaveria Vilardin ja JAD:n muodossa ja muutama muu potentiaalinen juniori. Imama, Iafallo ja etenkin Petersen myös hyvät hankinnat tukemaan muuten ohutta prospect poolia. FA-markkinat myös mielestäni hoidettu oikein, muutama low-risk hankinta eikä ole lähdetty höntyilemään ylipalkattujen starojen kanssa. Cammallerilta voisi odottaa tason nostoa ensi kaudelle, sillä HFBoardsien Devils -fanien mukaan hänen tyttärensä sairastui viime kaudella, jonka takia Cammalleri oli hetken poissa kuvioista ja palattuaan ei päässyt enää samalle tasolle. Folin mielestäni hyvä signaus puolustuksen avuksi kätisyytensä vuoksi ja luulisin, että hän löytää itsensä kolmosparista kauden alkaessa. Edelleenkin jotain huhuja liikkuu, että Blake olisi traden kautta hankkimassa Kopitarille laituria, mutta saapa nähdä mitä tapahtuu ennen camppia.

  Mielenkiintoinen harjoitusleiri tulossa, sillä pelipaikoista tulee olemaan joka osastolla kova kamppailu. Maalivahdeista Quickin backupin roolista tulee taistelemaan hyvän kauden AHL:ssä pelannut Campbell ja uusi FA-signaus Kuemper. Petersen todennäköisesti pelaa vähintään ensi kauden Reignissä jomman kumman em. nimen parina. Zatlossin voisi mielestäni upottaa vaikka ECHL:ään. Puolustuksessa kamppailu on vieläkin kovempi, sillä ainoastaan neljä nimeä (8, 6, 27, 24) voisi sanoa varmaksi avaajaksi kauden alussa, ellei joku heistä liiku mahdollisessa treidissä. Jäljelle jäävät LaDue, Folin, Gravel, MacDermid ja Fantenberg kisaavat kahdesta viimeisestä paikasta, joista ennakkosuosikkeina näkisin kaksi ensimmäistä kätisyyksiensä vuoksi. Hyökkäyksestä löytyy myös paljon kysymysmerkkejä. Pystyvätkö herrat Kopitar ja Toffoli nousemaan takaisin omalle tasolleen? Vaikuttaako valmentajan vaihdos ja sitä myötä todennäköisesti hieman uudistettu pelitapa Gaborikiin ja Browniin positiivisesti? Pysyykö Cammalleri ehjänä ja kykeneekö hän tekemään riittävästi tulosta? Nuorista kavereista rosteriin olisi tarjolla ainakin Kempe ja Brodzinski, sekä mahdollisesti jopa hyvän Dev. Campin pelannut Iafallo ja isoja harppauksia parina viime kautena ottanut Amadio.

  Tosiaan paljon on kysymysmerkkejä rosterissa ja penkin takana. Monta palasta pitää kyllä napsahtaa kohdalleen, että tämä Kings ryhmä palaa contender -osastolle. Hankalaa tulee olemaan, sillä moni lännen joukkueista on vahvistunut tämän kesän aikana mutta toivotaan parasta!
   
 5. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Asiallista pohdiskelua. Myös täältä Blakelle iso peukku GM-uran aloituksesta. Case Thorntonista jäi pieni harmitus mieleen, sillä Jumbon hankkiminen olisi a) vahvistanut Losia ja b) heikentänyt Särkiä. Mutta Jumbo Joe selvästi halusi jäädä San Joseen ja hyvä oli, ettei Blake lähtenyt solmimaan hänen kanssaan esim. kolmen vuoden sopimusta.

  En olisi yhtään hämmästynyt vaikka kausi aloitettaisiin kahdeksalla pakilla ja ekalla neljännekselä treidattaisiin/weivattaisiin yksi pois. Ontariossa tehdyt AHL-sainaukset viittaisivat siihen suuntaan, ettei MacDermidin uskota palaavan Reigniin - tarkoitan ennen kaikkea Jamie Devanen kanssa tehtyä sopimusta. Ontarion näyttää muuttuvan paljon ensi kaudeksi, mutta se nyt on AHL-joukkueille tyypillistä. Uusi kapteeni joukkueelle on ainakin nimettävä sillä kolme viime kautta kapteenina toiminut Vincent LoVerde siirtyy Totontoon.

  Alkavalla kaudella tulee olemaan todellakin tiukkaa vääntöä pudotuspelipaikasta. Viime kauden playoffs-joukkueista pienoisella kysymysmerkkillä varustaisin St. Louisin, San Josen ja Minnesotan, mutta loput viisi (Chicago, Anaheim, Edmonton, Calgary, Nashville) näyttävät yhä vahvoilta. Dallas on paperilla konferenssin kärkijoukkue ja Winnipeg ainakin viime kauden tasolla. Ihme olisi jos yksikin kolmikosta Arizona, Vancouver Colorado kiipeisi mukaan playoffs-taistoon - jopa kahdeksankymmenen pisteen saavuttaminen on tälle triolle työn ja tuskan takana.
   
 6. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Eikö Ontarioon mahdu useampaa fyysistä kaveria samaan aikaan, vai mikä tässä on takana (en ole kovin tarkasti Ontarion asioihin perehtynyt, siksi kysyn). Ainakaan pelipaikkojensa puolesta MacDermid (D) ja Devane (LW) eivät toisiaan pois sulje.
   
 7. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  E: Boldaukset omia!
   
 8. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Lainaus:
  Niin HfBoardin hyvä Ontario-seuraaja (en ole varma nimimerkistä, olikohan regulate) oletti ja itselle sama tuli mieleen kun luin Devanen sainauksesta. Ei noita raskassarjalaisia nykyaikana oikein mahdu joukkueeseen kuin yksi, ei edes AHL:ssä. Tällä hetkellä NHL:ssä painopiste on siirtymässä yhä enemmän tuonne taito/nopeus-puolelle, joten ei edes farmiin haluta haalia liikaa duunari-osaston kavereita sen paremmin puolustukseen kuin hyökkäykseenkään. Tietenkin voihan Devane olla eläköityneen Bissonetten seuraaja ja hänet hankittiin joukkueeseen hoitamaan hanskauspuoli, jotta MacDermid voisi keskittyä entistä enemmän pelaamiseen. MacDermidin kuitenkin täytyy ensin läpäistä waiverit, jos hänet lähetetään training campiltä AHL:ään. En minä yhtään ihmettelisi vaikka joku nappaisi hänet kokeilumielessä tuolta listalta, koska hän on kuitenkin vuosi vuodelta kehittynyt kohti NHL-tasoa. Pelaajatyyppinä ei kuitenkaan ole "moderni puolustaja" vaan vanhan tyylin puolustava jyrä.

  Tuollaisia fyysisempiä kavereita ensi kauden Ontariossa ovat uusista pelaajista Bokondji Imama ja Keegan Iverson (AHL-sopimus) ja entisistä Justin Auger (RFA) ja Andrew Crescenzi (RFA). Ja fyysisellä kaverilla tarkoitan isoa vääntäjää/taklaajaa, koska en minä oikein usko, että nykyään edes AHL:ssä harrasteta enää mitään goon-hockeytä. Lisäksi varauksista puolustaja Jakob Friend valittiin OHL:n valmentajien äänestyksessä liigan kovimpien taklaajien joukkoon, joten hänkin edustaa fyysisempää osastoa. Friendillä ei ole vielä sopimusta, mutta toivottavsti saa sellaisen training campin jälkeen (ehkä AHL-soppari, jos mahdollista).

  Pistetään tuohon vielä linkki sopimus-uutiseen. Valkovenäläisen Stephan Falkovskyn kanssa solmittu sopimus:

  Stepan Falkovsky signs three-year ELC - LA Kings Insider

  Falkovsky pelasi nuorten MM-kisoissa Helsingissä. Kuten pituudesta pystyy päättelemään, niin siipiväli on hirveä, mutta jalat ja kädet oli kankeat. Pidemmän ajan projekti, mutta jollei mahdu ensi kaudella Ontarioon, niin voihan hänet aina lähettää ECHL:ään Manchesteriin.

  Lisäksi Kings on tehnyt ATO-sopimuksen kahden kehitysleirillä olleen junnun kanssa eli puolustaja Clayton Kirechenkon ja laituri Evan Weingerin kanssa. Harjoitusleiri sitten näyttää saavatko sopimusta vai ei. Molemmat WHL-pelaajia, mikä on sinänsä yllättävää, sillä LA on yleensä suosinut OHL-kavereita.

  Evan Weinger - Eliteprospects.com

  Clayton Kirichenko - Eliteprospects.com


  Kevin Gravel päätti hakea sopimusta välimiehen kautta.

  Gravel among 30 to file for arbitration - LA Kings Insider
   
 9. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, L.A. Kings, Frölunda, Real Madrid
  Andrei Loktionov lähtee tavoittelemaan pelipaikkaa tryoutin kautta. Vuoden 2008 draftin varaus on viime kaudet pelannut Lokomotiv Jaroslavlissa. Viime kaudella tehnyt ihan kelpo pisteet ja LA faneille tuttu mies entuudestaan.
   
 10. TripleCrownLine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, Järvelän Jäppärä
  Lainaus:
  Onnea yritykseen. Taisi edellisellä kerralla olla vaikeuksissa kokonsa suhteen. GM Blake onkin näemmä kaivanut vanhat kausioppaat esille. Yhtäkään kiveä ei näemmä jätetä kääntämättä, kun etsitään hyökkäystehoja bottom-six -osastoon.
   
 11. Jake MacUrister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Los Angeles Kings, TPS
  Lainaus:
  Tuli vähän sama mieleen eli tuo "vanhat kausioppaat". Ketäs vielä tulis? Frolov, Ivanans, O'donnell.. No mutta olen itse ainaki ihan tyytyväinen tähän PTO kokeiluun, vaikka se vähän "Setolta" haiskahtaa. Loktilla on potentiaalia olla hyvä 3. cena ja ihan tervettä, että sille paikalle saadaan nyt kilpailua (Shore, Dowd, Andreoff, Lokti). 27-vuotias ei ole edes mikään ikäloppu.

  Jotenkin kyllä vähän pelottaa tuleva kausi ja nämä hieman samanlaiset "Low-risk" hankinnat kuin vuosi sitten. Tuntuu että jotain pitäisi seurassa tehdä, mutta mitä edes voi tehdä, kun ei palikoita ole. Joku pakki pitäisi käytännössä laittaa lihoiksi, mutta samalla tuntuu, että eihän noista pysty luopumaan millään.

  Positiivisinta on draftin onnistuminen kärjen osalta sekä hyvät signaukset yliopistoista. Ehkä tässä tuli pari vuotta totuttua liian makeaan ja kun ne rahkeet sekä realiteetit ovat korkealla, niin kaikki toiminta tuntuu pettymykseltä. Onhan meillä vielä rungossa toivoa. Täytyy vain pelitapaa muokata. Eikä voi vielä tuomita ennen kuin näkee Cammallerin, Folinin, Kuemperin ja Loktionovin tositoimissa.

  Ja ainahan sitä voi sormet ristissä toivoa, että Gaborik tekee yli 40 maalia ja Brown pelaa palkkansa tasoista kiekkoa.. Heh.
   
 12. heikkik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, LA Kings
  Kaikkien RFA-pelaajien kanssa tehty lyhyet sopimukset pienellä palkalla, joten Jonny Brodzinski, Paul LaDue, Kevin Gravel, Justin Auger, Kurtis MacDermid, Michael Mersch, Andrew Crescenzi ja Zac Leslie pelaavat ensi kaudellakin Losissa tai Ontariossa. Jos junioreista AHL:ään tulevat nuoret ovat niin hyviä kuin odotan, niini Reignillä on hyvä porukka ensi kaudella. Syvyyttä alkaa olemaan AHL-tasolla jopa niin paljon, että osa nuorista on pakko lähettää ECHL:ään tai takaisin junioreihin yli-ikäisenä. Sainauksista päätellen Blake haluaa myös menetystä AHL:ssä, mikä on tietenkin ihan luonnollista, koska onhan hän entinen Reignin GM.

  Brodzinski, LaDue re-up; all RFAs inked - LA Kings Insider

  Gravel, Auger, Crescenzi, Leslie, Mersch MacDermid re-up for one year, $650K - LA Kings Insider