Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Liigassa toisilleen ylitsepääsemättömät vastustajat

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Pavlovin Koira, 29.10.2010.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kyllähän Jokerit alkaa olemaan aika valtava peikko Hifk:lle. Viimeisestä 15:sta ottelusta Jokerit on voittanut 14.
   
 2. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Monessako näissä on ollut Ruutu mukana? Veikkaan että aika monessa. Pienilläkin asioilla voi olla merkitystä tiukoissa kamppailuissa...
   
 3. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ehkä ongelma on enemmän se, että suurin osa otteluista ei ole ollut tiukkoja. Jalosen lähdön jälkeen Jokerit on ollut liian (peli)nopea ja hyvin organisoitu vastustaja IFK:lle ja etenkin Hartwallin matseissa tasoero on ollut käytännössä joka kerta silmiinpistävä.

  Toki IFK on ylipäätään ollut keskinkertainen joukkue pari viime kautta. Huonot jengit tuppaavat olemaan ongelmissa hyviä jengejä vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 19.10.2013
 4. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, LA Doers
  Jokerit päätti liigataipaleensa kuuteen perättäiseen vierasvoittoon Ilveksestä. Playoffit mukaan lukien viimeisestä kymmenestä ottelusta Ilveksen vieraana Jokerit voitti kahdeksan, viimeisestä viidestätoista 13 ja viimeisestä kahdestakymmenestä 16.
   
 5. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Onnea neuvostoliigaan!
   
 6. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, LA Doers
  Lainaus:
  Kiitos! Onnea tosiaan tarvitaan, koska KHL:stä Jokerit tuskin tulee löytämään Ilveksen kaltaista vieraspisteautomaattia.

  Areenallahan Ilves ei todellakaan ole ollut Jokereille mikään erityisen helppo vastus. Edellisestä viidestä keskinäisestä Areenan kohtamaisesta Ilves on voittanut kaksi ja edellisestä kymmenestä viisi.
   
 7. Ralph Jäsen

  Otanta huomattavasti pienempi kuin Jokerit-HPK- tai JYP-Ilves-pareissa, mutta mainittakoon Sport-HPK-pari. Toki Ilves voitti tämän kauden avauksessa Jyväskylässä ja HPK:kin jyräsi viimeisessä kohtaamisessa Jokerit Hartwallilla eli noissa kahdessakin parissa alla on ns. yllätysvoitot. Muta siis Sport-HPK:

  29.11.2014, Sport - HPK 0-3
  17.02.2015, Sport - HPK 0-4
  21.11.2015, Sport - HPK 0-2
  04.02.2016, Sport - HPK 2-4
  05.12.2016, Sport - HPK 1-2

  Viisi kohtaamista Vaasassa, HPK:lle viisi kolmen pisteen voittoa ja kolme nollapeliä. Kahteen viime kohtaamiseen ei nollapeliä ole herunnut, mutta voitaneen sanoa, että HPK on ollut Vaasassa aika ikävä vierasjoukkue.
   
 8. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  @Ralph
  Eteenpäin on menty. Kuparinen rikottu. Ollaan enää maalin päässä. Sannin sanoin: "Annetaan ajan kulua. Ehkä 2080-luvulla" Arvaa vituttaako? Oikein...
   
 9. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  TPS on voittanut Pelicansin viimeeksi 3.3.2015 lukemin 2-1. Muuten surkealla kaudella 2014-15 keskinäiset pisteet menivät Tepsille 7-5, Selinin aikakaudella muuten paremmasta suoritustasosta huolimatta pisteet Pelicansille 17-1...


  28.10.15 Pelicans - TPS 1-0
  27.11.15 TPS - Pelicans 1-2
  30.12.15 TPS - Pelicans 2-5
  27.2.16 Pelicans - TPS 2-1
  20.9.16 Pelicans - TPS 6-1
  22.11.16 TPS - Pelicans 1-2 JA
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  21.01.2017, Sport - HPK 2-3 rlk.
  02.12.2017, Sport - HPK 1-3

  Viime kaudella HPK sähläsi yhden pisteen, mutta tänään palattiin normaaliin. Vaasassa pisteet HPK:lle 20-1 ja Hämeenlinnassa 14-7. Eli vieraissa Sport kyllä HPK:n on onnistunut ihan kohtalaisesti haastamaan, mutta kotona ei nyt ihan.