Ilmoitukset

Nimimerkki Fremont provosoi porilaiskannattajia viime lauantaina Liigan otteluseurannassa. Siitä sai palkinnoksi viikon pelikiellon.

Nimimerkki Hedonist huilaa viikon provoilustaan Kärpät-Lukko otteluketjussa.

Nimimerkki Lemieaux huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella. Rikkomus löytyy HIFK:n kausiketjusta.

Nimimerkki Tuen Vety miettii viikon mitä tarkoittaa hyvän maun käsite. Tuotos löytyy Liigan erotuomarien-ketjusta.

Nimimerkki Erkka Lapanen huilaa kuukauden provoisoinnissa, joka kohdistuu taas kerran Jokerit-kannattajiin. Viesti löytyy vapaan keskustelun Väkivallanteot-ketjusta.

Liigan verkkosivut – liiga.fi

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana palle fontän, 25.01.2003 klo 15.20.

 1. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  MIKKO GO USA
  Todella odotettu lisäys tuo edellisessä viestissä mainittu historiatilastojen ilmestyminen SM-Liigan sivustolle.

  Nythän siellä pläjähtää ruutuun jokin Gallup-kysely, kun avaa liiga.fi:n sivut. Muutama lahjakortti arvotaan Gallupiin vastanneiden kesken.
   
 2. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Sopii hyvin Liigan tyyliin, että kun pudotuspelit lähtemässä käyntiin, niin sivuilta ei saa pelaajakohtaisia sivuja enää auki. Tapahtuipa odottamaton virhe. En ajatellutkaan, että kun haluaisin vaikka tarkastella pistepörssin top-5 tilastoja ottelu ottelulta, pitäisi todellisuudessa odottaa virheitä. Ovelia nuo liiga.fi sivuston ylläpitäjät.
   

  Liitetyt tiedostot:

 3. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä nuo ainakin itsellä toimii tällä hetkellä. ATK on siitä kummallista, että välillä tällaisia virheitä saattaa tulla.
   
 4. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Lainaus:
  Aamulla ei toimineet tietokoneella, kännykällä tai kaverin koneella. Asia nyt korjattuna.
   
 5. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Huomasin itsekkin aamulla saman. Melkoisia velhoja tosiaan nuo sivujen päivittäjät
   
 6. Raimoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
  Nyt jos joku voisi nopeaan käydä kokeilemassa tapahtuuko virheitä myös muualla noissa pelaajasivuissa. Eli viime viikkoinen virhe tapahtuu jälleen. Tällä kertaa pääsin työpaikan koneella testaamaan, joten ei se ainakaan vaan musta johdu.
   
 7. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Espoo United pelaakin jo tulevalla kaudella Liigassa?
   

  Liitetyt tiedostot:

  • Blues.jpg
   Blues.jpg
   Tiedostokoko:
   53,6 KB
   kertaa luettu:
   274
 8. Ralph Jäsen

  Liigan sivuilla näemmä voi voittaa palkintoja, jos arvaa oikein ottelun parhaaksi valitun pelaajan. Tai voisi, jos voisi veikata:

  Ei avointa äänestystä. Seuraava peli alkaa 16.9.2016 klo 18:30.

  No, täytynee odottaa, että kello on 18:30.
   
 9. forrest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ei muuten kannata uskoa Liigan sivuja pelaajien mittojen osalta. Vaikka seuran edustaja päivittää mitat järjestelmään niin eivät ne silti päivity. Systeemissä on jotain vikaa vikaa vikaa.
   
 10. Ralph Jäsen

  Liigan sivuilla (tälläkin kaudella) listataan kultainen kypärä -kohdassa kuinka monessa ottelussa pelaajat ovat kantaneet kultaista kypärää. Kuka kantaa eniten, voittaa vissiin jonkun Veikkauksen palkinnon. Otteluohjelman vuoksi kisa ei ole tasapuolinen. HPK:n, Jukureiden, KooKoon, Lukon ja TPS:n pelaajat saavat kultaiset kypärät kauden kolmanteen peliin ja muut neljänteen peliin. Eli jos esimerkiksi HPK:n Philippe Cornet kantaa kultaista kypärää koko kauden ja samoin tekee Tapparan Henrik Haapala, Cornet voittaa ottelumäärissä 58-57. Vaikka todellisuudessa Haapala oli Tapparan tehokkain pelaaja 59 ottelun jälkeen, kun Cornet 58 ottelun jälkeen.

  Jos Liiga olisi tasapuolinen, näille kymmenelle joukkuelle voisi kultakypärälle laittaa yhden ottelun lisää, vaikkei oikeasti sellaista ole pelattu.
   
 11. paraspelaaja Jäsen

  Siis mistä tuolta Liigan tulospalvelusta näkee pelaajien peliajat?
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Näkyy vasta otteluiden päätyttyä.
   
 13. paraspelaaja Jäsen

  @Ralph näköjään. Kovin moni asia ei divarissa vetänyt suupieliä hymyyn, mutta tulospalvelu oli kyllä parempi kuin Liigassa.
   
 14. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  Osaakohan joku kertoa, miksi SaiPan Curtis Hamilton johtaa maalipörssiä Liigan sivujen mukaan?
  Allekirjoittaneen logiikka sanoo, että jos kaksi pelaajaa on tasapisteissä, niin vähemmän pelannut menee edelle. Miksi näin ei tapahdu?
  Sama sitten pistepörssissä, että tasapisteissä, ensin maalit, syötöt ja sitten pelatut ottelut, noiden jälkeen jotain +- yms. settiä.

  Onko joku löytänyt, saanut tai tietää selityksen asialle?
   
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Varmaan laitettu se edelle, kumpi on ensin keksitty laittaa siihen. Hamilton johtaa Heikkistä tehotilastossa, mutta se ei voi olla perustelu, koska kolmessa maalissa Cornet johtaa maaleissa Aaltosta, mutta Aaltonen on maalipörssissä edellä.

  Perusteluna ei voi olla pelatut ottelut, syötöt, plussat, tehotilasto, voittomaalit, laukaukset tai peliaika. Joten mitään ei jää jäljelle muuta kuin hatusta heitetty järjestys.

  Eikun nyt selvisi. Aakkosjärjestys.
   
 16. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kahta en vaihda, Oranssia enkä Jellonaa!
  Lainaus:
  Olisi pitänyt arvata, että Liiga on Liiga tässäkin asiassa.
  Saiskohan tuolla maalipörssin voiton, pitääkö jatkossa muuttaa nimensä muotoon Aaaarne Aaaaaaarniovaara, että ei tasapisteissä kukaan muu mene edelle.
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Vai voisiko jopa olla, että kauden päätteeksi kaksi yhtä monta maalia tehnyttä molemmat voittavat maalipörssin? Millään muulla ei kuin maalimäärällä ei pitäisi olla mitään merkitystä maalipörssissä. On kohtuullisen ärsyttävää, kun jokin hyvin spesifi kilpailu ratkaistaan tasatilanteessa jollain epäolennaisella. Pistepörssissä voidaan sitten miettiä kaikkea diipadaapaa.
  Muutenkin katastrofin ainekset ovat kyllä kasassa kun lähes neljän pelatun kierroksen jälkeen ollaan tilanteessa, että Liigan verkkosivut eivät osaa jakaa sijoja vaan jokaisella on omansa. Tämänhän on pakko olla virallista, koska internetissä niin lukee.
   
 18. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  2010 peräti kolme pelaajaa (Juhamatti Aaltonen, Jonas Enlund ja Jukka Hentunen) jakoivat maalipörssin ykkössijan 28 maalilla. Kaikki kolme olivat pelanneet täydet 58 peliä, mutta Hentusella oli yksi syöttöpiste enemmän kuin Aaltosella ja Enlundilla. Ilmeisesti tuo syöttöpiste toi Hentuselle parhaan maalintekijän palkinnon. En tiedä, onko kriteereitä muutettu ja palkinto voitaisiin jo nykyään jakaa.
   
 19. jaaza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Kotkat ja Anaheimin Ankat
  Oletteko huomanneet, että liigan tulospalvelu ottelujen aikana on toiminut viime aikoina todella hitaasti.
  Maali ja hälytysääni tulevat usean minuutin viiveellä. Eilisellä kierroksella erittäin hidas.
  Samoin sarjataulukon päivittyminen on ollut melkoisen hidasta hommaa.
  Onko kukaan saanut tarkempaa tietoa, onko siellä jokin ongelma.
   
 20. Ralph Jäsen

  Liigan sivuille ilmestyy ennen jokaista kierrosta jonkun "Veto-Peten" video. Katsooko niitä joku ja mitä hyötyä siitä on, että joku jannu laukoo jotain tarinaa Liigan otteluista, kun kuitenkaan ei veikkaa oikein? En oikein ymmärrä kyseisen kaverin hyötyä Liigalle.

  Toinen asia on tämä "Liigasyke" eli siitä saa merkinnän, että joku mainitsee pelaajan Twitterissä. Ja tätä oikein etusivulla asti seurataan, että kuka johtaa. Siellä nyt mahtuu kärkikymmenikköön peräti yhdeksällä maininnalla. Onpas huikea kilpailu.

  Ja joka kierros "Liigasykkeen" omilla sivuilla on taistelupareja. Nyt on Antti Suomela vastaan Miika Roine. Jännittävä taistelu! Kumpi saa enemmän mainintoja Twitterissä! Tilanne on juuri nyt kutkuttavan tasainen 0-0. Entäs Ville Viitaluoma vastaan Jani Lajunen? On vähintään yhtä tasainen, sillä tilanne sielläkin on 0-0.

  Mikä hyöty?
   
 21. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Mikä helvetti edes on Liigasyke? Viitaluomakin on ollut loukkaantuneena, joten vähän vaikea taistella Lajusen kanssa tänään mistään.
   
 22. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Voi taistella! Taistelevat twiittien määrästä! Käypä kirjoittamassa Twitteriin #VilleViitaluoma ja tilanne on 1-0 Sportille.

  En ymmärrä, miksi tätä pitää seurata jopa Liigan etusivulla asti.
   
 23. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  30v & kunnioitus
  Lainaus:
  Aikalailla samaa mieltä. Ja miksi pitää pistää risuaita<pelaajan nimi>. Jos pelaaja itse on twitterissä niin eikö olisi paljon helpompaa pistää pelaajan twittertunnus?

  Sellaisenkin pieenen epäkohdan huomasin tuossa et JYPillä on tällähetkellä lainalla Jussi Olkinuora. Liigan sivuilla kuitenkin nimeksi sanotaan Juho Olkinuora. Kummallakohan tässä on virhe?
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Oikealta nimeltään on Juho Olkinuora, mutta haluaa itse käyttää nimenään Jussia. Sanoi junnuna vanhemmilleen, että Jussi on kivempi, joten se on nyt kutsumanimi, vaikka Juho on virallinen nimi.

  Joten ei virhettä kummalakaan.
   
 25. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Juho on oikea nimi ja Jussi on kutsumanimi. Olki tykkää itse, että hänestä puhutaan Jussina.