Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Liigan varmistuneet siirrot

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Tähtipakki, 27.10.2010 klo 21.37.

 1. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Montakohan siirtoa on liigan ollut suoraan NHL:stä ilman KHL tai SHL mutkaa jolla yli 200 NHL ottelua?
  Lähtökohtaisesti tämän tasoisia kavereita ei liigaan olla saatu kuin työsulkukausina. Mielummin otan NHl taustakseen kun AHL tai farmin farmista olkoon kenen saunakaveri tahansa. Kävihän Raumalla näyttämässä mallia NHL alakenttien puukäsi Bödkerkin tunnetuin tuloksin...
  No, annetaan kaverin päästä kuntoon ja näyttää onko Philadelfian ja Lukon kolmoskentissä tasoeroa.
   
 2. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Jos nyt tarkkoja ollaan niin ei tule suoraan NHLstä kun ei ole pelannut tällä kaudella ollenkaan. Ei ole siis saanut sopparia minnekkään, ennen Raumaa.

  Tosiaan vaikka olisi NHLssä roikkunut useamman vuoden saunakaverina niin on siellä kuitenkin pelannut. Tehoja ei ole revitellyt urallaan koskaan. Mutta jos on hyvä maskimies, nopea luistelija ja hyvä veto. Niin se riittää Liigassa jo pitkälle. En usko itsekkään että mikään superstara tulee olemaan, mutts tuskin on mikään täysfloppikaan jos nuo puitteet ovat kunnossa.
   
 3. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Mistäs hän sitten tulee?
   
 4. GT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ACO
  Lainaus:
  Kotoa?

  VandeVelde voi olla helvetin hyvä palanen, varsinkin keväällä, Lukon rosteriin. Länsirannikolla on nyt kovat piipussa ja köyhät Tampereella, Oulussa ja Helsingissä katsovat monttu auki vierestä, kun ukkoa lappaa sisään. Kyllä näillä satsauksilla on pakko taas olla mitali tavoitteena niin Ässillä kuin Lukolla. TPS:llähän se oli jo kauden alussa.
   
 5. Yargon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  VandeVeldestä tulee äkkiä mieleen Kärpissä ja Ässissä pelannut Kamil Kreps. Kärppiin tullessaan piti olla dominoiva pelaaja ja hyvin sujuneiden harkkamatsien jälkeen lehdissä reviteltiin "liian hyvä Liigaan" juttuja. Kreps ei mielestäni ollut huono mutta odotukset koska NHL-status oli aivan yliampuvat ja niihin suhteutettuna kausi oli pettymys ja parhaiten mieleen on jäänyt se, että laittoi Masi Marjamäkeä pataan.
   
 6. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep! Meille taisi tulla Ramstedtkin kotoa. Vai tulikohan bandyliigasta:D tai ei...kyllä kotoa täytyi tulla kun oli useamman tunnin sopimukseton. Vai mikähän näissä on karenssiaika, voitko @Noutolokku tulla meille kertomaan? Taitaa olla kotipoikia puoli joukkuetta.
   
 7. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Itselläni tulee VandeVeldestä mieleen Tomas Plihal. Saa nähdä mikä on miehen panos mutta kyllä tämä voi loksahtaakkin kohdilleen. Odotetaan nyt se kymmenen matsia ja tuomitaan sitten.
   
 8. Ränse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Ray Bourquen ajan Bruins, Luleå, SAIK
  Onhan näitä ennenkin nähty vaihtelevalla menestyksellä: Kent Manderville, Stephane Veilleux, Clarke Wilm, Kamil Kreps, Tomas Plihal, Ladislav Nagy, Brian Willsie, Jiri Tlusty. Osa ollut tähtiä osa floppeja. Kuitenkin NYKY-Liigaan vuonna 2017 tosi kovan profiilin hankinta, sinänsä hieno juttu että tännekin eksyy joskus vielä näitä.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 12.50
 9. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kaikkien pitää kehua Lukon uutta hankintaa! Ei saa sanoo mitään epäilevää tai pahaa sanaa uudesta hankinnasta!
   
 10. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  No nyt! Pitää laittaa Sveitsiin viestiä, että teitäkin on siellä surutta kustu linssiin. Lauri Korpikoski (ja monet muut) ei tullut sinne suoraan änäristä. Se ei vaan saanu kesällä sopparia ja siirtyikin kotoaan Zurichiin.
   
 11. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Onpas tää nyt taas. Herkkää :-)
   
 12. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mä en sitten tiedä mitä VandeVeldestä odotetaan, mutta itse odotan lähinnä tasokasta pelaamista molempiin suuntiin ja sen että menee sinne maalille ja saa jotain hyvää aikaiseksi Lukon kannalta. Joskus tuo tarkoittaa maaleja miehelle itselleen, joskus tilan tekemistä muille jne. Pinnoja VandeVeldeltä en silti uskaltaisi odottaa ihan niin kovaan tahtiin kun jotkut. Ekaa kertaa kuitenkin Euroopassa. Tuossa aimmin mainituista hyvä vertailukohta lienee just nämä Plihalit, Krepsit, Wilmit ja parhaillaan VandeVelde voi ihan hyvin yltää noihin statseihin Liigassa, jos nyt jätetään Plihalinpari viimeistä Liiga-kautta pois. Voi toki olla että pisteitä ei tule juuri lainkaan pari pelikieltoa ja Tammikuussa mies vaihtoon.
   
 13. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Miksi?
   
 14. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Lainaus:
  Koska kyseessä on oikeasti miesten sarjoja pelannut kaveri eikä mikään Bulgarian liigan "scouttaus". Köyhät kyykkyyn!
   
 15. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Juuri näin. Lukolla on nyt senttereitä runsaasti, kun Vaudevillen lisäksi Ramstedt, Ilomäki, Tiivola, Hillding, Friberg, Claireaux ja Koivistoinen voivat tarvittaessa pelata sentterinä. Kaikkien ollessa terveinä voisi kuvitella, että Ramstedt, Tiivola ja Friberg pelaavat keskellä ja Ilomäki tai ValdeVelde jompikumpi.
   
 16. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Avaisitko tätä hieman, että muutkin ymmärtäisvät? Vai onko tämä vaan @Arnold tasoinen, 54 vuotta, vieläkö Tukonen on ehjänä juttu?
   
 17. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Onhan siellä Antti Laaksonen ollut.

  No, leikki leikkinä. VandeVelde on mielenkiintoinen hankinta, jota ilmeisesti voi käyttää monessa eri roolissa. Tällaisia on aina kiva seurata. Muutenkin suht nimekkäitä pelimiehiä tullut viime aikoina Liigaan, meille Kuopioonkin tuli Wilson.
   
 18. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
 19. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  En nyt ole koko kotoavaiNHL:stä -keskustelua seurannut, mutta onko nyt tulkinta se, että kaveri tulee NHL:stä vain jos Liigaseura onnistuu nappaamaan pelaajan rinkiinsä, vaikka joku Ottawa Senators olisi ollut halukas kaverin pitämään? Milloin näin voisi käydä, jos ei ole lakko/työsulku?
   
 20. Guru Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Sepäse. Vaikea uskoa että juuri kukaan siirtyisi NHL:stä yhtään minnekään. Nimimerkillä @Noutolokku on kai tähän joku selitys.
   
 21. heavylutaa18 Jäsen

 22. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Tuskin jää liigaan, ainut vahvuus on laukaus. Muuten on ihan liikaa puutteita nykyiseenkin liigaan, joten jatkanee luultavasti Tanskaan edellisillä näytöillä.
   
 23. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 24. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  [Kielinatsi]
  123-prosenttisen off topic, mutta koska tämä sama ”ilmiö” toistuu aika usein joka puolella, niin puutun peliin.
  ”Menee lieneen”? Suomeksi ”mennee”. ”Lienee” ilmestyy vain korvaamaan ”olla”-verbiä, se ei ole mikään apuverbi potentiaalimuodolle.
  [/Kielinatsi]
   
 25. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers