Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Liigan siirtohuhut kaudelle 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Lapa11, 10.12.2016 klo 22.56.

 1. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Aika harvoin joukkueet, joilla on kausi kesken, julkaisevat vielä mitään. Siinä on ainakin syy, miksei HIFK ole julkaissut.
   
 2. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Oho, tosiaan unohtui IFK:lla on vielä kausi kesken.
   
 3. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Nojoo mutta onhan tuo ollut aika hurjaa, kaikkia 20-30v lupaavia tai jo EHT:llä pyörineitä pelaajia huhutaan yleensä aina Tapparaan, kuitenkin aika pieni osuus näistä huhuista realisoituu. Siksi se aina huvittaa tässä ketjussa.
   
 4. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Jonas Enlund ->HIFK.
   
 5. FeedTheMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Kahden vuoden lapun IFK:hon on Julle kirjoittanut jo viime vuoden puolella..
   
 6. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Löytyykö tälle minkäänlaista lähdettä?
   
 7. Saipamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Twitterissä joku väitti varmaksi.
   
 8. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Tämä lienee todennäköisin vaihtoehto. Odotellaan.
   
 9. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
 10. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ilmeisesti, mikäli olen ymmärtänyt oikein, Tuppuraisella on vielä 2-vuotta pahvia jäljellä jonka teki vuosi sitten. Silloin varmasti saanut ihan hyvän sopparin suhteessa siihen mitä nyt joukkeet Tuppuraiselle todennäköisesti tarjoaisivat. Sikäli mikäli Tuppurainen EI halua JYP:stä lähteä niin ensin pitäisi ostaa kahden vuoden soppari ulos. En usko että JYP tuohon lähtisi.
   
 11. Ben_D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chris Simon
  En tiedä onko ollut aikaisemmin, mutta Vesalaista huhuiltu Suomeen.
   
 12. Pori67s Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ude&Parru
  Lainaus:
  Kristian Vesalainen? Varmaan Kerhoon sitten menee. Näin uskoisin, kun siellä lainalla pelasi.
   
 13. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  HPK:n foorumilla on vähän huhuiltu, mutta hyvin epävarmasti ja toiveen luonteisesti.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kieltämättä miesten pelit ja iso rooli tekisi Vesalaiselle hyvää, mutta onhan tuossa vielä aika monta muuttujaa ennen ensi kauden alkua. Kesällä tulee NHL-varaus ja varannut seura voi sanella tiettyjä ehtoja. Lisäksi Vesalaisella on jo varaus OHL:ään.
   
 15. Ben_D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chris Simon
  Lainaus:
  Pikkuleijonien maalitykki lataa suorat sanat ruotsalaisseurastaan: ”Siinä touhussa ei ollut mitään järkeä” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

  – Seurakausi Frölundassa oli aika huono. En digannut siitä, miten he kohtelivat minua siellä. Siinä touhussa ei ollut mielestäni mitään järkeä.

  – En pysty sanomaan kaudesta hirveästi mitään positiivista. HPK:sta tykkäsin aika paljon, se oli pieni valopilkku, Vesalainen sanoi.

  Linkkie vie Iltasanomien sivuille.
   
 16. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Eikös Tuppuraista huhuttu KalPaankin jossain vaiheessa? Eli jos seura ei halua pitää ja pelaaja haluaa lähteä niin voitaisiinko sopimus purkaa "yhteisymmärryksessä"+
   
 17. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  Toivottavasti muut junnut huomaavat, ettei tuolla naapurissa kaikki ole välttämättä niin hienoa. Asialla on varmasti toinenkin puolensa. Luultavasti Vesalaisen lähtö oli siellä tiedossa ja luultavasti Vesalainen myös halusi lähteä jo aikaisemmin. Kuitenkin lupauksen "hyllyttäminen" ja Rönnberg kävi suomen kiekonkin haukkumassa, niin aika erikoista touhua on. No jos jollain, niin Frölundalla on siihen varaa.
   
 18. Pikos79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tuppurainen jatkaa Jyväskylässä vielä kaksi kautta eikä ole menossa minnekään. Kahden vuoden päästä sitten päätös oliko ura siinä.
   
 19. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Boldaus oma. Tuosta boldatusta kohdasta kuulisin mielelläni lisää, kuulostaa erikoiselta. Oliko tämä haukkuminen asiaa vai jotain huonoa purkautumista syystä x? Ja kuka on Rönnberg, joku Frölundan utj, valmentaja vai?
   
 20. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
 21. Bobby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Nashville Predators
  Lainaus:
  Googleta vaikka "Rönnberg frölunda" niin saat vastauksen nopeammin.

  Kyseessä siis koutsi.
   
 22. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
 23. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  Lainaus:
  Sikäli samaa mieltä että onhan tuo otsikko aika liioiteltu vaihteeksi. Kyllähän Frönlundan pelityyli on tuhat kertaa viihtyisämpää kuin liigaseurojen.
   
 24. TheRikza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
  Lainaus:
  On toki, mutta ei Kerhonkaan pelityyli ole "seisovaa ohjauspeliä" kuten Rönnberg väitti.

  E:anteeksi OT
   
 25. Squit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja KaMa
  Lainaus:
  No eipä niitä silti kannata lehdistölle kertoa, mitä siitä hyötyy? Mikä on idea haukkua toimittajalle "olipa paskaa ohjauspeliä, meidän peli on parempaa" settiä? Samoihin aikoihin, kun Kerhon peliä haukkui alkoi myös Vesalaisen sortaminen. Nyt on ollut vahvoja huhuja Vesalaisen tulemisesta Kerhoon niin olikohan siirto jo tuolloin selvä? Nytkö näitä juttuja kuulee, niin tuntuu vain katkeran ylimielisen svedupetterin porulta. Totta se on että Frölunda pelaa mahtavaa lätkää ja Liigan pelityyli (varsinkin tuomarilinja) vituttaa, mutta en usko että Kerhon peli ainakaan hirveätä pitäisi olla. Itse en seuraa edes SHL:ää hirveästi, mutta silti tiesin Rönnbergin ennen tuotakin ja mies on tunnettu töksäytyksistään.

  Kritiikkiä pitää antaa ja perustella ja se on hyvä asia, mutta nyt tuntuu että siellä on otettu itkupotkut Kerhon ja Vesalaisen kytköksestä ja se on kostettu lupaukselle ja vielä julkisesti Kerhoa vähättelevillä kommenteilla.