Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Raúl, 03.05.2017 klo 11.42.

 1. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  No eihän täällä oo mitään keskusteltavaa, kärkijengit vaan voittaa ja voittaa, eiku eihän saatana aina voitakaan, sviddu meil on mahikset.
   
 2. NiXu89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves Ry
  Kärppien ja Tapparan joukkueille voisi perustaa oman ketjun, tässä ketjussa sitten muut. En kyllä käsitä miten saadaan viestiä viestin perään samaa ja samaa.

  Edit: Jos joku erehtyy spekuloimaan jonkun kolmannenkin porukan saumoilla niin tähän Kärpät/Tappara spämmiin se hukkuu.
   
 3. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Juu ja pelit alkaa vasta välierissä, koskaan ei tiedä mitä tapahtuu. Pari sairastamista ja loukkia ja aivan uudet matsit. Mutta kyllä aika kovaa suoritusta on tällä hetkellä kärkijengeillä. Kuuden joukkoon moni tahtoo ja pienestä kiinni. Hyvä sarjakausi menossa ja joka peli tärkeä, vielä kun saatais nuo Mestiksen kärkijoukkueet mukaan kisaamaan noususta, niin loppuisi ne ikuiset myynnit keväällä.
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  No ei se sielläkään ole sitten helppoa ollut. Junnila on kyllä huippu-ukko, mutta tähän saumaan ei kitos. Sama heikkoa kautta pelaavalle Ikosen Jasselle.
  Ennemmin tuolta hyppää Ruuttu ainakin keskelle ennen nuita kumpaakaan. Riippuen Sebokin tilanteesta tulisiko sitten IPKsta kuitenkin lainalle Kokkala ja Hämäläinen. Mutta jos Sebok on pitkään poissa, silloin pitää kyllä ihan hankintakin jo tehdä.
   
 5. NumberFour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal, ROS
  Lainaus:
  Huikea vaihe on KalPalla menossa ja vielä huikeamman siitä tekee se että ylivoimapeli on ollut umpisurkeaa. Viimeiseen 10 peliin yv% 10.53 ja edelliseen viiteen vain 6.25%. Alivoima onkin sitten aivan Liigan eliittiä, mutta paremmalla ylivoimapelillä tulos voisi olla vieläkin vakuuttavampi.
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tuota nauranut itsekkin. KalPa pelaa paremmin 5vs5 kuin ylivoimalla. Niin karua kuin se onkin.

  Mutta tosiaan mikäli YV olisi edes 15% tienoilla, voisi pelit olla jo aikaisemmin selviä. Nythän saa peri kalpalaiseen tapaan jännittää loppuun asti, vaikka johto olisikin sen 4. maalia.
   
 7. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Eikös KalPa oo lähinnä voittanut? MIten tulos tuosta enää voisi olla vakuuttavampi? :D
   
 8. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Totuuden nimessä on sanottava, etten minä aivan tällaiseen nousukiitoon KalPan osalta uskonut. Noin kuukausi sitten kuitenkin ennakoin, että KalPa voi olla mahdollinen yllättäjä. No, sehän tuo joukkue toden totta parhaillaan on.
   
 9. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tätä samaa Törmänen kysyi keväällä 2016, kun joukkue oli kärjessä ja voittanut ilmeisesti paskalla pelillä jonkun toisen, ja toimittaja yritti udella pressissä, että eikö IFK pärjäisi paremmin jos pelaisi paremmin. Vastaus oli jotakuinkin, että monentenako joukkue toimittajan mielestä olisi paremmalla pelillä.
   
 10. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Aina voisi voittaa isommin! Esim. Jukurit ei ole mielestäni pärjännyt vakuuttavasti millään sarjatasolla puoleentoista vuosikymmeneen, kun kauden 02-03 (muistaakseni, saattoi olla myös 01-02) jälkeen ei ole sarjan pistepörssin kärkiviisikko koostunut pelkästään joukkueen pelaajista.
   
 11. WigWam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Warkis, Kalpa.
  Lainaus:
  Jos @Noutolokku nimimerkin aiempaa kirjoittelua on uskominen, niin todennäköisesti Sebokin rivistä tippuminen ainoastaan hyödyttää KalPaa, liekö Balazs sitten kussut kyseisen nimimerkin muroihin tai jotain.
   
 12. NumberFour Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal, ROS
  Lainaus:
  Paremmalla ylivoimapelillä voisi olla vielä muutama piste enemmän :D Mielenkiintoista on että KalPa on voittanut tällä kaudella viisi peliä useammalla kuin yhden maalin erolla ja noista neljä on tullut neljään edelliseen peliin vaikka yv-peli on sakannut pahasti.
   
 13. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kyllä oikeassa olet. Mutta kun lähtee samalla 3 muutakin sentteriä niin alkaa jo tuntumaan.

  Sebok ei omiin suosikkeihini kuulu, vaikka tällä kaudella on kulkenutkin. Toki ei ole hänen vikansa, että on niin suuressa roolissa, kuin on. En ole kummempaa kehitystä nähnyt ja ne tuhlatut paikat. Melkeen Junnilaakin pahempi. Junnila on kuitenkin kuningas.
  Sen verran voin kuitenkin kättä nostaa pystyyn, että en häneltä näinkään hyvää kauden ekaa puoliskoa odottanut. Yllättänyt positiivisesti. On siis tehnyt parhaansa ja se on tällä kaudelle riittänyt kelpo suoritukseen.

  Ja kohta käännän niin että hyvä kun teki jatkoa niin ei Kärpät häntä ainakaan heti nappaa?
   
 14. Prt Sc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kalpa, Ässät ja HIFK vaikuttaisivat puksuttavan aika vahvasti, vähän pidemmälläkin otannalla. Ässien tilanteen tekee tällä hetkellä muikeaksi se, että "ykköskorin" ukkoja puuttuu ketjullinen ja Taimikin kuulemma tulossa tekemään bisniksiä tammikuussa. Kärjen ja Salmisen (puolet peleistä kylläkin telakalla) hankinnan jälkeen on voitettuja pelejä 7/9 Ässillä.
   
 15. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Lainaus:
  Toisaalta sijalta 4. sijalle 10. kaikki jengit on viiden pisteen sisällä toisistaan, joten ei tuolla mikään jengi voi huokasta vielä helpotuksesta. Vertailukohtana Pelicansilla, Lukolla ja varsinkin JYPillä oli hemmetin vahva kauden alku mutta sittemmin näillä joukkueilla on ollut vaikeampaa, mikä on tasoittanut sarjatilannetta entisestään. Samaan aikaan HIFK:lla, SaiPalla ja KalPalla kausi lähti käyntiin todella yskähdellen. Ässät on oikeestaan ainut joukkue tuolla ns. keskikastissa jonka koko kausi on ollut aika tasapaksua menoa ilman pitkiä nousu- tai laskukausia. Nyt Ässillä kuten viestistäsikin käy ilmi, on tosin menossa vahvin jakso tähän mennessä.

  Mutta kuten sarjataulukosta näkee, niin Liiga on tänä vuonna hemmetin tasainen ja kaikki jengit SaiPasta alkaen aina Lukkoon asti ovat käytännössä yhen voiton turvin suorassa poffipaikassa kiinni tai voiton päässä siitä. Vaikka mainitsemasi joukkueet hyvässä vireessä nyt ovatkin, on edessä vielä lähes puolet runkosarjasta, jonka aikana voi tapahtua vielä paljon, ja joukkueiden vireet sekä sijoitukset tulevat muuttumaan jossain kohtaa väkisinkin. Niin tasanen sarja tää on.
   
 16. Jaaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  KalPalla edessä todella haastava viiden ottelun putki ja reipasta laskua sarjataulukossa on odotettavissa.

  Ukkoja telakalla ja maajoukkueiden mukana kahden kentällisen verran, joten seuraavat 3 ottelua pelataankin sitten top3 joukkueita vastaan nykyistäkin junnummalla porukalla. Poissaolot näkyivät jo tänään Saipaa vastaan ja tuostakin lähtee vielä pari ukkoa pois.
   
 17. Prt Sc Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juu, lähinnä tarkoitin, että juuri nyt menee yllä mainitulla kolmikolla suht kivasti, Ässätkin on ottanut isoja päänahkoja (mm. Tappara ja Kärpät vieraissa), en suinkaan tarkoittanut, että nyt voi nostaa jalat pöydälle. Putkia tulee ja menee, Lukkokin oli kuusi peliä sitten neljäntenä, nyt kymmenentenä, jne...
   
 18. Epätietoinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
  On kyllä hämmentävän tasainen sijat 4-10. KooKoolla on vielä mahdollisuudet nousta myös taistoon säälipleijaripaikasta, muiden (Jukurit, Sport) uskon olevan jo ulkona, vaikka HPK:kin (ja jopa Ilves) voi nousta vielä mukaan kunnon voittoputken avulla. Tappara ja TPS ovat omissa papareissa jo varmasti neljän parhaan joukossa. Kärpistä lienee turha edes mainita, sijat 1-2 runkkiksen jälkeen ovat erittäin todennäköiset.

  Mutta nuo sijat 4-10. Uskon, että HIFK nyt ainakin tulee taistelemaan itsensä kuuden parhaan joukkoon, samoin JYP:iin löytyy sen verran luottoa. Kova taistelu tullaan kyllä käymään, se on varmaa. Toivottavasti KooKoo kampeaa itsensä tuolta mukaan, jotta taistelu myös viimeisestä säälipaikasta pysyisi jännänä runkosarjan loppuun asti.
   
 19. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Kärpät näyttää pirun kovalta tällä hetkellä. Lukko tasoitti, mutta Kärpät nousi väkisin ohi, vaikka Kähkönen pelasi loistavaa peliä.

  Charles Bertrand on aivan jäätävässä vireessä. Tänään putki kulki ja tahtoa oli. Siihen kun lisää tuon taidon niin avot. Hieno 3-1 -maali. Nautinnollista katsottavaa näin objektiivisesta näkövinkkelistä.
   
 20. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb
  Tänä viikonloppuna on nähnyt aika montaa joukkuetta värilaseitta, jos heittäisin missä näkemäni porukat menevät toistensa suhteen mielestäni tällä hetkellä:

  1. Kärpät
  2. TPS
  3. SaiPa
  4. KalPa
  _____________
  5. Ässät
  6. Jukurit
  7. HPK
  8. Lukko
  9. Sport
  10. Ilves
   
 21. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Vaikka kärkijengit voitettiin, niin Tepsi on kyllä vahva. Keväällä mielenkiintoinen pudotupelisarja tulossa. Tai, äkkiä se peli myös romahtaa ; ).
   
 22. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Kärpät vahvin tällä hetkellä. Hieman perästä tulee KalPa, HIFK, Ässät ja TPS. Muut tulee jossain.
   
 23. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Ai Tappara ja SaiPa eivät mahdu tähän rintamaan vai? En ulkoa muista SaiPan viimeaikaista virettä, mutta kävivät neljäntenä, joten varmaan ihan hyvin on mennyt.

  Tapparalla oli tuossa neljän tappion putki (sitä ennen pitkä voittoputki). Sen jälkeen kelpo pelillä voitot Kerhosta, Lukosta ja Pelicansista. Eivät toki kärkijengejä, mutta peli oli taas paranemaan päin. Ei jollain Ässillä sen paremmin mene.
   
 24. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Anteeks arvon Kahvara-fani. Taas on teidät pahoin häpäisty ku ei löydy jokaisen listauksessa kärkisijoilta! Pistä siis oma listaus äläkä mussuta, toi on mun mielipide.
   
 25. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kenestä sinä kirjoitat? Mikä joukkue on Kahvara ja kuka on sen fani jota on häpäisty? Saadanko kotoiseen liigaan jollain kabinettisopimuksella joulutauoksi uusi joukkue?