Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana avojääpommi, 18.01.2008 klo 12.16.

 1. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Allekirjoitan kaiken tämän. Hänen palkastaan en tiedä, lienee riittävä lisättynä "oma poika" lisällä + "brändi bonus".
  Kuitenkin oli rukosarjassa enemmänkin kuin harvoin hieman puolillavaloilla liikkeellä. Vaikka täällä palstalla onkin yksi kirjoittaja joka umpisyvästi inhoaa Muuli Åstenia, niin Mix-Max hoiti oman duuninsa aina kun pääsi jäälle, Lennusta en valitettavasti ajattele samalla tavalla. Hyvät pleijarit yhtäkaikki, toivottavasti Lennu jatkaa meillä, toivoisin myös että (oletettu) palkka ja suorite kohtaavat.
   
 2. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  "Ensi kauden" kattavasta sopimuksesta puhuttiin keväällä 2016, mutta HIFK on ennenkin uutisoinut seuran option sisältäneitä sopimuksia ykkösinä tai kakkosina ja seuraavana vuonna julkaissut ne jatkoina.

  Lennu on luultavasti esityksiinsä nähden ylipalkattu. HIFK maksaa Lennun palkassa myös siitä, ettei Lennu pelaa muualla. Näin se vain on. Enkä mä oikeastaan valita. En mä odota Lennulta hirveästi pisteitä, mutta taistelua odotan. Alkukausi Lennulta meni aika paljon ihmetellessä, mutta keväällä oli mies paikallaan.

  Ei ole multa pois, mitä Lennu tienaa. Niin kauan kuin ei jouduta ottamaan lainaa liksaan. Mutta jos Lennu vetäis jossain jypinkylässä tai kahvarassa, se olis multa pois. Voin mä siitä vähän extraa maksaakin, koska HIFK:n kanssa vituttavia asioita tulee kauden aikana niin paljon muutenkin, niin yksi vähemmän on ihan tervetullut.
   
 3. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei monissa muissakaan työpaikoissa työntekijän liksa perustu puhtaasti perustehtävässä suoriutumiseen. Jos työntekijällä, tässä tapauksessa jääkiekkoilijalla on esim. mainos- tai jotain muuta arvoa, niin vaikka se ei tietenkään saa olla rekrytoinnin peruste, niin se voi kuitenkin perustellusti näkyä palkassa. Fanien suosikki ja seuraikonistatus ovat sellaisia, joista voi snadisti maksaa lisää. Mutta vain snadisti, koska tällaista lisää ei muista seuroista saa ja siten snadinkin lisän pitäisi tehdä sen, että tarjous on ainakin rahallisesti paras.
   
 4. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta, ja tosta hyvästä Lennu ihan aidosti ja oikeasti ansaitsee sen pienen "brändilisänsä". Lennun kohdalla pieni ylihinta pelillisiin ansioihin nähden on täysin perusteltavissa jo markkinoinnillisesti. Ongelma on sitten se, jos "brändilisää" saavat Partaset ja Tepot.
   
 5. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän nyt omapoika-lisä on vähintään se 20%, mutta esim. Varakkaan kohdalla helposti jo 50%. Tosin Peltoselle ja Tuomo Ruudulle (ennen narrikausia) mitään omapoika-lisiä ei maksettu euroakaan.
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lennart Petrell. Sulla oli kaikki mahdollisuudet nousta aidoksi IFK-legendaksi. Fanien sydänten sulatus keväällä 2011, siitä ponnistus kirkkaampiin valoihin ja pienempiin kaukaloihin rapakon taa ja kaikki näytti hyvältä. Fanit odottivat vesi kielellä kotiinpaluuta. Sitten se päivä viimein koitti.

  Ja vituiksihan se meni.

  Varmasti yksi jengin kovapalkkaisimpia pelaajia, jota pelaaminen kiinnosti kauden aikana yhdessä pelissä. Löysää, halutonta ja kuritonta kohkaamista. Pari tärkeää blokkia, pari tärkeää maalia, viikon myöhässä tulleita taklauksia, joiden lopputulos oli lähinnä negatiivinen eli vastahyökkäys ylivoimaisena.

  Jos jatkoa sorvataan, niin palkka on muokattava 3-ketjun laiturille sopivaksi. Ei penniäkään enempää. Kuuden vuoden takaisilla meriiteillä ei vaan voi enää rahastaa. Jos lähtee siksi muualle, niin heippa.
  Eikö näiden turojärvisten ajoista olla opittu mitään? Alempien ketjujen jyriin ei vain pidä satsata liikaa, historiasta huolimatta.
   
 7. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Helvetin hienoa nähdä Lennun pelin parantuneen huomattavasti viimekaudesta.

  Jätkä vetää roolissaan hyvin ja minusta pelaa kapteenin mukaisesti. Nykyisellä tahdilla pisteissäkin liki 30 tulossa.
   
 8. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Nyt pelaa Lennu Lennumaisesti, fyysinenpeli edellä: hyviä, puhtaita taklauksia, blokkeja laukauksien eteen, ja kiekon kanssa suoraviivaisesti kohti maalia.Tämä on se Lennu joka oli mestaruuden jälkeen pitkään kadoksissa.
   
 9. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Eilen Lennu yritti "Peltosta", eli se pysäytys-painonsiirto vasemmalle, taakse ja nopea veto etuyläkulmaan. Elkins onnistui tässä muistaakseni jo ekalla kaudellaan, ja kommentoikin että se muuvi on Peltosen käsialaa.

  Vähän samaa myös Heiskasen maalissa Lukkoa(?) vastaan, joskin siinä on enemmän kaartamista ja siirto keskemmälle eikä niinkään taakse. Ja siinä on myös enemmän jatkuvaa flowta eikä sellaista äkillistä pysähdystä.
   
 10. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jep, itelläkin jäänyt ikuisesti mieleen Villen liike ja huomannut monen HIFK pelaajan tekevän samaa