Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana avojääpommi, 18.01.2008 klo 12.16.

 1. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Lainaus:
  Allekirjoitan kaiken tämän. Hänen palkastaan en tiedä, lienee riittävä lisättynä "oma poika" lisällä + "brändi bonus".
  Kuitenkin oli rukosarjassa enemmänkin kuin harvoin hieman puolillavaloilla liikkeellä. Vaikka täällä palstalla onkin yksi kirjoittaja joka umpisyvästi inhoaa Muuli Åstenia, niin Mix-Max hoiti oman duuninsa aina kun pääsi jäälle, Lennusta en valitettavasti ajattele samalla tavalla. Hyvät pleijarit yhtäkaikki, toivottavasti Lennu jatkaa meillä, toivoisin myös että (oletettu) palkka ja suorite kohtaavat.
   
 2. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  "Ensi kauden" kattavasta sopimuksesta puhuttiin keväällä 2016, mutta HIFK on ennenkin uutisoinut seuran option sisältäneitä sopimuksia ykkösinä tai kakkosina ja seuraavana vuonna julkaissut ne jatkoina.

  Lennu on luultavasti esityksiinsä nähden ylipalkattu. HIFK maksaa Lennun palkassa myös siitä, ettei Lennu pelaa muualla. Näin se vain on. Enkä mä oikeastaan valita. En mä odota Lennulta hirveästi pisteitä, mutta taistelua odotan. Alkukausi Lennulta meni aika paljon ihmetellessä, mutta keväällä oli mies paikallaan.

  Ei ole multa pois, mitä Lennu tienaa. Niin kauan kuin ei jouduta ottamaan lainaa liksaan. Mutta jos Lennu vetäis jossain jypinkylässä tai kahvarassa, se olis multa pois. Voin mä siitä vähän extraa maksaakin, koska HIFK:n kanssa vituttavia asioita tulee kauden aikana niin paljon muutenkin, niin yksi vähemmän on ihan tervetullut.
   
 3. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei monissa muissakaan työpaikoissa työntekijän liksa perustu puhtaasti perustehtävässä suoriutumiseen. Jos työntekijällä, tässä tapauksessa jääkiekkoilijalla on esim. mainos- tai jotain muuta arvoa, niin vaikka se ei tietenkään saa olla rekrytoinnin peruste, niin se voi kuitenkin perustellusti näkyä palkassa. Fanien suosikki ja seuraikonistatus ovat sellaisia, joista voi snadisti maksaa lisää. Mutta vain snadisti, koska tällaista lisää ei muista seuroista saa ja siten snadinkin lisän pitäisi tehdä sen, että tarjous on ainakin rahallisesti paras.
   
 4. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä on ihan totta, ja tosta hyvästä Lennu ihan aidosti ja oikeasti ansaitsee sen pienen "brändilisänsä". Lennun kohdalla pieni ylihinta pelillisiin ansioihin nähden on täysin perusteltavissa jo markkinoinnillisesti. Ongelma on sitten se, jos "brändilisää" saavat Partaset ja Tepot.
   
 5. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän nyt omapoika-lisä on vähintään se 20%, mutta esim. Varakkaan kohdalla helposti jo 50%. Tosin Peltoselle ja Tuomo Ruudulle (ennen narrikausia) mitään omapoika-lisiä ei maksettu euroakaan.
   
 6. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lennart Petrell. Sulla oli kaikki mahdollisuudet nousta aidoksi IFK-legendaksi. Fanien sydänten sulatus keväällä 2011, siitä ponnistus kirkkaampiin valoihin ja pienempiin kaukaloihin rapakon taa ja kaikki näytti hyvältä. Fanit odottivat vesi kielellä kotiinpaluuta. Sitten se päivä viimein koitti.

  Ja vituiksihan se meni.

  Varmasti yksi jengin kovapalkkaisimpia pelaajia, jota pelaaminen kiinnosti kauden aikana yhdessä pelissä. Löysää, halutonta ja kuritonta kohkaamista. Pari tärkeää blokkia, pari tärkeää maalia, viikon myöhässä tulleita taklauksia, joiden lopputulos oli lähinnä negatiivinen eli vastahyökkäys ylivoimaisena.

  Jos jatkoa sorvataan, niin palkka on muokattava 3-ketjun laiturille sopivaksi. Ei penniäkään enempää. Kuuden vuoden takaisilla meriiteillä ei vaan voi enää rahastaa. Jos lähtee siksi muualle, niin heippa.
  Eikö näiden turojärvisten ajoista olla opittu mitään? Alempien ketjujen jyriin ei vain pidä satsata liikaa, historiasta huolimatta.