Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkin FASlapsi turhat ja provosoivat viestit HIFK-osioissa toivat hänelle kahden kuukauden pelikiellon. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Guetsin yhden sanan viesti Juhani Tyrväisen ketjussa ei antanut mitään uutta keskustelulle, joten päädyimme antamaan hänelle viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki godspeedin "Olen sanaton"-viesti feminismi-ketjussa oli täysin turha, joten annoimme myös hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkin kausi kirjoitti täysin turhan "Hieno viesti!"-viestin TPS-osioon ja on sen vuoksi seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Esteri keskittyi otteluseurannassa lähinnä henkilökohtaisuuksiin, minkä vuoksi päädyimme antamaan hänelle kahden viikon pelikiellon.

Palkitsemme nimimerkit Crapbag ja Domi28 viikon pelikiellolla otteluseurannasta löytyvistä netiketin vastaisista viestistä.

Nimimerkki Miju kirjoitti Jukurit-osioon täysin turhan viestin. Lisäksi "linkki Youtubeen" ei kuvaa sitä, mitä linkki sisältää. Annamme tästä viikon pelikiellon.

Pelkät pisteet eivät tuo sisältöä keskustelulle. Tämän vuoksi annamme nimimerkki WigWamille viikon pelikiellon.

Annamme nimimerkki AaTeelle viikon pelikiellon SaiPa pudotuspeleissä -ketjun offtopicista.

Nimimerkin ja hänen oikean nimen yhdistäminen on kiellettyä, vaikka viestiä kirjoittaessa ei olisikaan täysin tosissaan. Tämän vuoksi nimimerkki mustaoranssi on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Leijonien pelinumerot

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana jalperi, 03.12.2015.

 1. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo. Kirjotin sukunimen samalla tavalla kuin se oli tuolla eliteprospectisissa.

  Pelinumeroista kun puhutaan niin olen tuumannut että jos olisin Jarkko Ruutun taikka Leo Komarvoin tyypinen pelaaja niin käyttäisin maajoukkuessa kyllä numeroa 99. Kanukeilla kun meni viime lockoutin aikana pasmat sekaisin kun Ovechkin teki Bäckströmille pilan kun tämä tuli Moskavan Dynamoon ja tilasi hänen puolestaan huoltajilta pelipaidan numerolla 99. Ois kyllä helppoa kun pelkällä pelinumeron valinalla pääsis kanukkien ihonalle! :D
   
 2. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Huono perustelu. Ansioita varten on olemassa jääkiekkoleijonaksi aateloiminen.

  Hyväksyisin jäädyttämisen, mikäli joku Suomen maajoukkueen pelaajista olisi kuollut Jaroslavlin lento-onnettomuudessa.
   
 3. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Huono perustelu. Aateloimisen lisäksi pelaajien paidat voidaan myös hilta kattoon.
   
 4. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Siitähän tässä juuri on kysymys. Maajoukkueessa ei jäädytyksiä tarvitsisi tehdä. Minä en olisi jäädyttänyt yhtäkään numeroa ennen kuin Suomi on voittanut olympiakultaa.
   
 5. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Mie oisin numero kakkosen jäädyttämisen n. 40-vuotta sitten hyväksyny. Muita en, tai no Helmisen numeron jäädyttämisen jotenkin sulatan.
   
 6. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Stig Wetzell.