Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Lahtelainen fanikulttuuri

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana laituri, 24.09.2006 klo 19.22.

 1. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ai että tuossa Kärppä sarjassa oli niin monta aivan mahtavaa hetkeä. Pelsufanin kulta-aikaa. Toivottavasti joskus päästään nauttimaan samanlaisesta meiningistä. Itse olin jo unohtanut tämän USA kohtauksen, mutta näinhän silloin kävi. Oli aivan mahtava meininki silloin!
   
 2. ahee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Miksi odottaa turhan pitkään? Lauantaina vaan samanlainen maailmanlopun meininki päälle... Sunnuntainahan yleisö ainakin fanikatsomon ympärillä lähti spontaaneihin LEIMU LEIMU chantteihin. Oli jossain määrin ihmeellistä että tuolla yleisömäärällä päästiin oikeasti hienoon tunnelmaan. Gloryhuntterit olivat jääneet kotiin. No jos lauantaina vielä nekin herätetään mukaan, ja jengillä on pari olutta alla sekä vastassa sytyttävä joukkue, niin eiköhän siitä hieno tapahtuma tule.
   
 3. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Sattuipa tuossa silmään, että Pelicans on perustettu 1891 Viipurissa, Viipurin reippaana. Vuonna 1945 joukkue siirtyi Lahteen ja nimeksi tuli Lahden Reipas.
  Tämä taas tuo Pelicans-fanien ydinryhmän muutaman vuoden takaiset ryssä viitteet Lapppeenrannan hallillta mielenkiintoiseen valoon.

  Onko oma historia unohtunut vai elääkö jotkut fanit itsepetoksessa?
   
 4. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Sitä varmaan kannattaa käydä kysymässä niiltä, jotka sitä ovat huudelleet. Onneks Lappeenrannassa osataan sentään kannattaa ja kukaan ei esim nuijaa huuda katsomossa!
   
 5. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kun luet vielä enemmän historiaa, huomaat, että koko Suomi on ollut naapurin vallan alla. Järkyttävää. Meidän historiastamme pitkä aika on vietetty itänaapurin alamaisuudessa.

  Käsittääkseni Viipurin Reippaan toiminta pyöri kuitenkin suomalaisten toimesta, eikä ollut sinänsä venäläinen seura nimestään huolimatta. Sotien jälkeen toiminta siirrettiin Lahteen - Lahden Reippaan nimellä.

  Kyllä, meillä suomalaisilla on historiaa Venäjän kanssa. Ja kyllä, ryssäksi on typerää nimitellä ketään mistään historiasta huolimatta. Ja kyllä, jokaiseen faniporukkaan mahtuu niitä, jotka eivät osaa käyttäytyä.
   
 6. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Lahteenhan muutti sotien jälkeen paljon karjalaisperäistä väestöä nimenomaan Viipurista, joten sikäli tuo Reippaan siirtyminen sinne oli luontevaa. Myös yrityksiä siirtyi paljon. Karjalaiset olivat yksi merkittävä tekijä siihen, miksi Lahti kasvoi nopeasti. Lahden Kaupunginmuseo kertoo lisää:

  Lahti - Karjalaisten kaupunki
   
 7. IlPadrino Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Lainaus:
  Juu ei tämä niin vakavaa ole, enkä minä ole mistään oikein kannattamisesta puhunut. Toin vain esille ironian näissä huudoissa.
  Luultavasti varsinkaan nämä nuoremmat kannattajat jotka larppaavat Football factorya muistavat seuran historiaa 90-lukua pidemmälle.