Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

La 22.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Roger Moore, 22.04.2017.

 1. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Heh...

  Hienoa, ettet ollut Hakametsässä, naama maalattuna siniseksi ja oranssi peruukki päässä, läpsyttämässä. Tarkoitan hienoa, että myös itsekunnioituksesi on kytketty alkolukkoon. Ei tule näitä esterimäisiä ylilyöntejä, joiden vuoksi olen nykyään pakotettu seuraamaan otteluita teen ja pipareiden voimalla.
   
 2. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Olin Hakametsässä ilman mitään itseruskettavia tai sinisiä voiteita, omalla pörröpäälläni ja pitämällä kädet Hakametsän ohjesäännön mukaisesti joko tiukasti housunsaumalla tai sylissä. Pahvikypärät vein kyllä tuliaisiksi muksuille, jos ei kelpaa niin kiukaan pesässä jukkauitus lämmittää mukavasti mestaruussaunaa.

  Eipä silti, minullehan ei ylilyöntejä satu. Saatoin jopa olla testiryhmän placebo-osastossa... ja piparissa ei ole mitään väärää. Kannattaa muuten koittaa saada lippuja viidenteen peliin, pomppivat paremmin livenä