Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

La 22.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana Roger Moore, 22.04.2017 klo 17.00.

 1. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Heh...

  Hienoa, ettet ollut Hakametsässä, naama maalattuna siniseksi ja oranssi peruukki päässä, läpsyttämässä. Tarkoitan hienoa, että myös itsekunnioituksesi on kytketty alkolukkoon. Ei tule näitä esterimäisiä ylilyöntejä, joiden vuoksi olen nykyään pakotettu seuraamaan otteluita teen ja pipareiden voimalla.
   
 2. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Olin Hakametsässä ilman mitään itseruskettavia tai sinisiä voiteita, omalla pörröpäälläni ja pitämällä kädet Hakametsän ohjesäännön mukaisesti joko tiukasti housunsaumalla tai sylissä. Pahvikypärät vein kyllä tuliaisiksi muksuille, jos ei kelpaa niin kiukaan pesässä jukkauitus lämmittää mukavasti mestaruussaunaa.

  Eipä silti, minullehan ei ylilyöntejä satu. Saatoin jopa olla testiryhmän placebo-osastossa... ja piparissa ei ole mitään väärää. Kannattaa muuten koittaa saada lippuja viidenteen peliin, pomppivat paremmin livenä