Ilmoitukset

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


La 16.9.2017 Jokerit - Dinamo Riika

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 16.09.2017 klo 12.45.

 1. faro Jäsen

  Lainaus:
  Jormakka ainakin tykkäsi jammailla.
   
 2. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, monta Liigasta ja pari änäristä
  Jalonen sanoi idän reissun vaikuttaneen 3.erään. Tietyt pelaajat piiputti ja alkoi roiskimaan.

  J.Jensenin pitkästä kiekosta Riikan kiri alkoi, kun paikka oli rauhoittaa, niin vedettiin pitkää päätyyn ja aloituksesta maali.
   
 3. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Kyllähän tuosta näkyi, että Kaukoidän reissu päättyi vasta pari vuorokautta sitten. Torstaiksi sitten ihan erinäköistä peliä. Tumban kritiikki liigan suuntaan oli illan parasta antia.
   
 4. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Saisko lyhyen referaatin?
   
 5. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Koko pelissä ei mitään hätää lähteä omista ja sitten Riian ensimmäisen maalin jälkeen hirveitä paniikkipurkuja toisensa perään. No selvittiin sentään.
   
 6. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ok, no sit otan takasin eikä mitään sanottavaa..;)
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyseli liigan ja Jokerien yhteistyön perään ja nuorten pelaajien kehityksestä. Hyvää settiä.
   
 8. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Paikan päällä olleena on pakko sanoa, että pelissä oli hyvä juhlatunnelma, joka melkein meni pilalle 3. erässä. Syyt ovat toki ymmärrettävät. Pitkän vieraskiertueen jälkeen saattaa joillakin tulla väsy 3. erässä. Kaksi erää oli hyvää peliä ja 1. erä oli siitä hyvä, että vastustajaa ei päästetty maalipaikoille lainkaan.

  Vaikka Riika on sarjan ehkä huonoin joukkue, se on usein pelannut Jokereita vastaan hyvin.
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
 10. Gemondo Jäsen