Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

La 16.9.2017 Jokerit - Dinamo Riika

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 16.09.2017 klo 12.45.

 1. faro Jäsen

  Lainaus:
  Jormakka ainakin tykkäsi jammailla.
   
 2. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, monta Liigasta ja pari änäristä
  Jalonen sanoi idän reissun vaikuttaneen 3.erään. Tietyt pelaajat piiputti ja alkoi roiskimaan.

  J.Jensenin pitkästä kiekosta Riikan kiri alkoi, kun paikka oli rauhoittaa, niin vedettiin pitkää päätyyn ja aloituksesta maali.
   
 3. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Kyllähän tuosta näkyi, että Kaukoidän reissu päättyi vasta pari vuorokautta sitten. Torstaiksi sitten ihan erinäköistä peliä. Tumban kritiikki liigan suuntaan oli illan parasta antia.
   
 4. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Saisko lyhyen referaatin?
   
 5. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Koko pelissä ei mitään hätää lähteä omista ja sitten Riian ensimmäisen maalin jälkeen hirveitä paniikkipurkuja toisensa perään. No selvittiin sentään.
   
 6. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ok, no sit otan takasin eikä mitään sanottavaa..;)
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyseli liigan ja Jokerien yhteistyön perään ja nuorten pelaajien kehityksestä. Hyvää settiä.
   
 8. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Paikan päällä olleena on pakko sanoa, että pelissä oli hyvä juhlatunnelma, joka melkein meni pilalle 3. erässä. Syyt ovat toki ymmärrettävät. Pitkän vieraskiertueen jälkeen saattaa joillakin tulla väsy 3. erässä. Kaksi erää oli hyvää peliä ja 1. erä oli siitä hyvä, että vastustajaa ei päästetty maalipaikoille lainkaan.

  Vaikka Riika on sarjan ehkä huonoin joukkue, se on usein pelannut Jokereita vastaan hyvin.
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
 10. Gemondo Jäsen