Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

La 16.9.2017 Jokerit - Dinamo Riika

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Action Bronson, 16.09.2017 klo 12.45.

 1. faro Jäsen

  Lainaus:
  Jormakka ainakin tykkäsi jammailla.
   
 2. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Jalonen sanoi idän reissun vaikuttaneen 3.erään. Tietyt pelaajat piiputti ja alkoi roiskimaan.

  J.Jensenin pitkästä kiekosta Riikan kiri alkoi, kun paikka oli rauhoittaa, niin vedettiin pitkää päätyyn ja aloituksesta maali.
   
 3. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Kyllähän tuosta näkyi, että Kaukoidän reissu päättyi vasta pari vuorokautta sitten. Torstaiksi sitten ihan erinäköistä peliä. Tumban kritiikki liigan suuntaan oli illan parasta antia.
   
 4. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Saisko lyhyen referaatin?
   
 5. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Koko pelissä ei mitään hätää lähteä omista ja sitten Riian ensimmäisen maalin jälkeen hirveitä paniikkipurkuja toisensa perään. No selvittiin sentään.
   
 6. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ok, no sit otan takasin eikä mitään sanottavaa..;)
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Kyseli liigan ja Jokerien yhteistyön perään ja nuorten pelaajien kehityksestä. Hyvää settiä.
   
 8. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Paikan päällä olleena on pakko sanoa, että pelissä oli hyvä juhlatunnelma, joka melkein meni pilalle 3. erässä. Syyt ovat toki ymmärrettävät. Pitkän vieraskiertueen jälkeen saattaa joillakin tulla väsy 3. erässä. Kaksi erää oli hyvää peliä ja 1. erä oli siitä hyvä, että vastustajaa ei päästetty maalipaikoille lainkaan.

  Vaikka Riika on sarjan ehkä huonoin joukkue, se on usein pelannut Jokereita vastaan hyvin.
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
 10. Gemondo Jäsen