Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

La 15.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana pikkuvaimo, 15.04.2017 klo 16.40.

 1. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Voi vittu!!! KalPa on FINAALISSA!!!! HAhahahahahaha mitähän ilmeisintä vittua!?! FINAALISSA!!! K I I T O S K A L P A!!!!!
   
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Väisty MM11. Paras lätkätunne on TÄSSÄ!!!!!!
   
 3. Latzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onnea, Kalpa! Ihanaa, että etsitte Jypinkylän finaalipaikan. Nyt kun vielä estätte Mouhijärven mestaruuden, niin kova, kova temppu!
   
 4. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onnittelut KalPalle. Erilaista ja upeata jääkiekkoa on KalPa pelannut koko kauden. Asiantuntijat voivat yhä ihmetellä keitä nämä Mutaset ja Myttyset ovat. Kauden alkuun joukkue tuomittiin sijoille "ynnä muut". Asiaa ei pitänyt olla edes säälipudotuspeleihin. Kunniamaininta myös miehekkäästä kaukalosta, jossa luistalu ja urheilullisuus pääsevät esille.
   
 5. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Onnea KalPalle finaalipaikaista! Kyllä tässä toivoo, että loppuun asti menee KalPa, sen verta iloista jääkiekkoa joukkue pelaa. Vauhtia löytyy, taitoa löytyy ja myös fyysisyyttä. Jatkakaa samaan malliin, ei Tapparan kilpikonna teitä pysäytä!

  Huikea sarja, kaksi erinomaista joukkuetta. Tästä on vaikea laittaa paremmaksi. Keskustelukin pysyi suht asiallisena, verrattuna toisen välieräsarjan provoiluun.
   
 6. Zoidberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks, SaiPa, Jokerit
  Lainaus:
  Se päivä jolloin saan kokea on koko ajan lähempänä.
   
 7. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Uskomatonta, KalPa on finaalissa. Onnea vaan sinne! Jos oli SaiPa (ja Lukko) tän kauden suurin floppi, niin KalPa on suurin yllättäjä, ehdottomasti.

  Materiaali sellaista alempaa keskitasoa, mutta pelitapa toimi täydellisesti, joukkue oli todella liikkuva ja lähes kaikki nimettömämmätkin pelaajat meni rajusti eteenpäin tällä kaudella. Valmennus onnistunut helvetin hienosti.

  Riittäskö meno vielä Tapparaa vastaan? Mielenkiintoisia finaalimatseja tulossa!
   
 8. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jep jep. Kevät on hienoa aikaa.
   
 9. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Lainaus:
  Olin varma, että tulee kyyneleet. Mutta ei tullut vielä. Ne tulee sitten, kun saadaan mestaruus. :)
   
 10. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Mitä nuo pelaajat nyt tuollain tuota voittoa juhlivat? #maha#täynnä
   
 11. julle-jr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Suosikkipelaaja: Marek Židlický
  Lainaus:
  Joo, ei pitäisi kauden yhden pakollisen välitavoitteen toteutumisen tuntua ihan noin hyvältä ehkä.
   
 12. Jaskaseiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, maajoukkue
  Lainaus:
  Loppuverra..

  Mukana 1991 ja 2017 (jne)...S. Kapanen
   
 13. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miksi muuten nykyään aina loppusummerin soitua kuva siirtyy valmentajiin? Sama kaikissa kisoissa. Taas jäi KalPan pelaajien juhlinta lähes näyttämättä, kun kuvattiin Virtaa ja vaaleaihoista Kapasta, toki joku katsoja heilui vielä kuvan edessä.

  Ohjaajalle iso miinus, Kuopioon onnittelut!