Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

La 15.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

Viestiketju osiossa 'Otteluketjufoorumi' , aloittajana pikkuvaimo, 15.04.2017.

 1. Mazoo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Voi vittu!!! KalPa on FINAALISSA!!!! HAhahahahahaha mitähän ilmeisintä vittua!?! FINAALISSA!!! K I I T O S K A L P A!!!!!
   
 2. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Väisty MM11. Paras lätkätunne on TÄSSÄ!!!!!!
   
 3. Latzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onnea, Kalpa! Ihanaa, että etsitte Jypinkylän finaalipaikan. Nyt kun vielä estätte Mouhijärven mestaruuden, niin kova, kova temppu!
   
 4. Eeyore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Onnittelut KalPalle. Erilaista ja upeata jääkiekkoa on KalPa pelannut koko kauden. Asiantuntijat voivat yhä ihmetellä keitä nämä Mutaset ja Myttyset ovat. Kauden alkuun joukkue tuomittiin sijoille "ynnä muut". Asiaa ei pitänyt olla edes säälipudotuspeleihin. Kunniamaininta myös miehekkäästä kaukalosta, jossa luistalu ja urheilullisuus pääsevät esille.
   
 5. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  #NHL #Pens #Jokerit
  Onnea KalPalle finaalipaikaista! Kyllä tässä toivoo, että loppuun asti menee KalPa, sen verta iloista jääkiekkoa joukkue pelaa. Vauhtia löytyy, taitoa löytyy ja myös fyysisyyttä. Jatkakaa samaan malliin, ei Tapparan kilpikonna teitä pysäytä!

  Huikea sarja, kaksi erinomaista joukkuetta. Tästä on vaikea laittaa paremmaksi. Keskustelukin pysyi suht asiallisena, verrattuna toisen välieräsarjan provoiluun.
   
 6. Zoidberg Jäsen

  Lainaus:
  Se päivä jolloin saan kokea on koko ajan lähempänä.
   
 7. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Uskomatonta, KalPa on finaalissa. Onnea vaan sinne! Jos oli SaiPa (ja Lukko) tän kauden suurin floppi, niin KalPa on suurin yllättäjä, ehdottomasti.

  Materiaali sellaista alempaa keskitasoa, mutta pelitapa toimi täydellisesti, joukkue oli todella liikkuva ja lähes kaikki nimettömämmätkin pelaajat meni rajusti eteenpäin tällä kaudella. Valmennus onnistunut helvetin hienosti.

  Riittäskö meno vielä Tapparaa vastaan? Mielenkiintoisia finaalimatseja tulossa!
   
 8. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jep jep. Kevät on hienoa aikaa.
   
 9. Splendide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Flygande fisktuppar
  Lainaus:
  Olin varma, että tulee kyyneleet. Mutta ei tullut vielä. Ne tulee sitten, kun saadaan mestaruus. :)
   
 10. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Mitä nuo pelaajat nyt tuollain tuota voittoa juhlivat? #maha#täynnä
   
 11. julle-jr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Suosikkipelaaja: Marek Židlický
  Lainaus:
  Joo, ei pitäisi kauden yhden pakollisen välitavoitteen toteutumisen tuntua ihan noin hyvältä ehkä.
   
 12. Jaskaseiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, maajoukkue
  Lainaus:
  Loppuverra..

  Mukana 1991 ja 2017 (jne)...S. Kapanen
   
 13. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Miksi muuten nykyään aina loppusummerin soitua kuva siirtyy valmentajiin? Sama kaikissa kisoissa. Taas jäi KalPan pelaajien juhlinta lähes näyttämättä, kun kuvattiin Virtaa ja vaaleaihoista Kapasta, toki joku katsoja heilui vielä kuvan edessä.

  Ohjaajalle iso miinus, Kuopioon onnittelut!