Ilmoitukset

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki haukka on seuraavat kaksi kuukautta pelikiellossa syylistyttyään Jokerit-osiossa itsemoderointiin. Nimimerkin pitkä rikehistoria pidensi pelikieltoa huomattavasti.

Lähde NHL-matkalle New Yorkiin - koodilla Jatkoaika alennusta 150 euroa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Ylläpito, 19.10.2017 klo 16.00.

 1. Ylläpito Administrator

  LÄHDE NEW YORKIIN NAUTTIMAAN KANSAINVÄLISESTÄ ILMAPIIRISTÄ JA SAMALLA PÄÄSET KOKEMAAN MAAILMAN PARHAAN JÄÄKIEKKOLIIGAN HUIPPUTUNNELMAN!

  Lähde Jatkoaika.comin ja Event Travelin mukaan New Yorkiin, Madison Square Gardeniin katsomaan kun Rangers kohtaa kotonaan Detroit Red Wingsin! Tällä reissulla sinun ei tarvitse stressata järjestelyistä, vaan kaikki on mietitty valmiiksi. Sinun tehtäväksesi jää saapua lentokentälle 23.2.2018 ennen kuin kone lähtee!

  Katso kaikki yksityiskohdat ja varaa oma paikkasi!

  Matkapaketti sisältää:
  • Lennot
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoituksen valitussa huonetyypissä
  • Hotelliaamiaisen
  • Otteluliput yläkatsomon pitkältä sivulta.
  Lisätiedot ja varaukset: Event Travel New York Rangers

  Alennuskoodilla Jatkoaika saat 150 euroa alennusta matkan hinnasta. Alennuskoodin voit antaa, kun varaat matkaasi maksutietovaiheessa.