Ilmoitukset

Nimimerkit cauna ja Ralph ovat seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki Daespoo on viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n ja 6§:n perusteella.

Kuka Mattilan tilalle?

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 08.10.2016 klo 19.38.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vilpittömät kiitokset Petri Mattilalle ja kaikkea hyvää jatkoon. Viime kausi meni hienosti, mutta jostain syystä homma ei lähtenyt toimimaan tällä kaudella.
  KooKoon seurajohdolta tämä oli oikea ja ryhdikäs päätös. Jokainen ymmärtää, että jotain oli tehtävä, koska KooKoolla oli vain kolme voittoa varsinaisella peliajalla 21 pelatun kierroksen jälkeen. Voi olla, että kausi ei ole enää edes pelastettavissa Tuokkolankaan johdolla, mutta tätäkin keinoa on pakko yrittää.
   
 2. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Samalla katseet saadaan käännettyä ensi kauteen. Toivoinkin, että saadaan valmentaja, joka alkaa ajamaan sisään omaa pelitapaansa ensi kauden runkomiehille.

  Samalla olisin valmis aloittamaan radikaalin joukkueen rakennuksen jo ensi kautta ajatellen. Periaatteessa jokainen peluri, jolla sopimus loppuu tähän kauteen ja joka omaa jo sopimuksen jonnekin muualle tai muuten vaan ei varmuudella tule täällä jatkamaan olisi kauppatavaraa. Näistä pelureista ei ole mitään hyötyä ensi kautta rakennettaessa. Tilalle valmentajan kelpuuttamia pelureita pidemmillä soppareilla opettelemaan uuden valmentajan pelitapaa.
   
 3. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals