Ilmoitukset

Nimimerkki Sako on asetettu viikon pelikieltoon sääntöjen 7§:n perusteella, sillä hän kirjoitti todella mauttoman viestin Ville Peltosta koskevaan ketjuun.

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti aamulla Ässien osioon sen verran monta henkilökohtaista hyökkäystä ja räikeästi hyvän maun vastaista viestiä, että annamme hänelle näistä rikkeistä suoraan kahden kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki FASlapsi kirjoitti täysin turhan ja luokattoman viestin Jesse Puljujärven ketjuun ja hän kuittasi tästä kuukauden pelikiellon. Tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Blacktowhite on asetettu viikon pelikieltoon Liigan kurinpitoa käsittelevän ketjun sisällöttömästä onelineristaan.

Nimimerkki Mike kuittaa itselleen viikon pelikiellon netiketin vastaisesta viestistään Jokerit-osiossa.

Nimimerkki Fernando huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella hänen kirjoitettuaan kiekkokeskusteluun viestin, jonka sisältönä on pelkästään "*hymiö*".

TPS-osiossa nimimerkki puukädet provoili ja meni henkilökohtaisuuksiin toista kirjoittaa kohtaan ja saa kuukauden pelikiellon sääntöjen 6§:n ja 9§:n perusteella. Kyseisen nimimerkin pelikieltoa pidentää se, että hän on vähän aikaa sitten kärsinyt pelikiellon vastaavanlaisesta rikkeestä.

Nimimerkki PPK kävi jälleen kerran Jokeriden osiossa provosoimassa. Koska edellisestä pelikiellosta on vain vähän aikaa, annamme tällä kertaa kyseiselle nimimerkille kaksi viikkoa kakkua.

Nimimerkki keskipohjan viestit Sportin joukkueenrakentamiseen keskittyvässä ketjussa eivät liittyneet millään tavalla aiheeseen. Aiemman kurinpitohistorian vuoksi annamme hänelle kahden viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n perusteella.

Nimimerkki abianos teki lukuisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä useampaa nimimerkkiä kohti. Sääntöjen 6§:n perusteella abianos ei kirjoita palstalle seuravaan kuukauden aikana.

Kuka Mattilan tilalle?

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Fordél, 08.10.2016 klo 19.38.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vilpittömät kiitokset Petri Mattilalle ja kaikkea hyvää jatkoon. Viime kausi meni hienosti, mutta jostain syystä homma ei lähtenyt toimimaan tällä kaudella.
  KooKoon seurajohdolta tämä oli oikea ja ryhdikäs päätös. Jokainen ymmärtää, että jotain oli tehtävä, koska KooKoolla oli vain kolme voittoa varsinaisella peliajalla 21 pelatun kierroksen jälkeen. Voi olla, että kausi ei ole enää edes pelastettavissa Tuokkolankaan johdolla, mutta tätäkin keinoa on pakko yrittää.
   
 2. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Samalla katseet saadaan käännettyä ensi kauteen. Toivoinkin, että saadaan valmentaja, joka alkaa ajamaan sisään omaa pelitapaansa ensi kauden runkomiehille.

  Samalla olisin valmis aloittamaan radikaalin joukkueen rakennuksen jo ensi kautta ajatellen. Periaatteessa jokainen peluri, jolla sopimus loppuu tähän kauteen ja joka omaa jo sopimuksen jonnekin muualle tai muuten vaan ei varmuudella tule täällä jatkamaan olisi kauppatavaraa. Näistä pelureista ei ole mitään hyötyä ensi kautta rakennettaessa. Tilalle valmentajan kelpuuttamia pelureita pidemmillä soppareilla opettelemaan uuden valmentajan pelitapaa.
   
 3. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals