Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Kuinka monta pistettä Radulov tekee kaudella 2016-17 Montrealissa?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Frostbite, 01.07.2016.

?

Kuinka monta pistettä Radulov tekee ensi kaudella Montrealissa kaudella 2016-2017?

 1. 1-29

  31 ääntä
  14,4%
 2. 30-49

  43 ääntä
  19,9%
 3. 50-69

  117 ääntä
  54,2%
 4. 70-89

  22 ääntä
  10,2%
 5. 90-

  3 ääntä
  1,4%
 1. Arnold Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM2013
  50-69.

  Pelejä 75 ja pisteet luokkaa 22+34.
   
 2. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme - viisikirjaimiset joukkueet
  Joku HFboardsilla laskeskeli että KHL- pisteiden määrä NHL:ssä olisi 0,58. Näinollen Radulovin pistemäärä ensi kaudella Canadiensissa tulee olemaan 38 tehopistettä.
   
 3. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Onko tässä varma tieto ettei Radulov pelaa täyttä kautta? Itse sain vähän eri tuloksen 47,5~48 pistettä.
   
 4. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Paljon tietysti riippuu ketjukavereista, joukkueen menestyksestä ja yv-pelin roolituksesta, mutta noin lähtökohtaisesti Radulovin pitäisi pystyä vähintään samaan kuin Jagr siirryttyään KHL:stä takaisin änäriin. Heidän vahvuudet ja heikkoudet ovat samankaltaiset ja Radu oli KHL-tasolla selvästi Jagria kovempi tekijä.
   
 5. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Joku 30 pistettä on kyllä melkoista aliarviointia ainakin omasta mielestäni. Radulov kuitenkin teki Nashvillessa kaudella 2007-2008 - jolloin oli vasta 21-vuotias - 58 pistettä ja nykyään Radulov on kuitenkin pari pykälää parempi pelaaja kuin tuolloin. Veikkaan, että Radulov tekee sellaiset noin 70 pinnaa 70-75 pelattuun otteluun.
   
 6. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme - viisikirjaimiset joukkueet
  Lainaus:
  Ei oikeastaan muuta varmaa tietoa kun että kolmonen on näppäimistössä nelosen vieressä ja minulla on paksut sormet. Mut joo, tuo noin 50 pistettä on kohtuullisen realistinen lukema.
   
 7. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона
  40 pistettä tänään täyteen.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Radulovilla on nyt sama määrä pisteitä kuin Jagrilla palatessaan NHL:ään eli 54 pistettä. Otteluita Radulovilla on pari enemmän pelattuna (75 ottelua). Yli puolet osuivat arvauksessaan oikeaan.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ai ai, ennustus menee täysin pieleen. Montreal on toki tehnyt varsin vähän maaleja ja muutenkin alisuorittanut monella tasolla, mutta silti Radulovin pistemäärä on pettymys. Odotin hänen olevan helposti joukkueensa paras pistemies, mutta nyt näyttää jäävän Paciorettysta yli 10 pisteen päähän.
   
 10. Osk- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals
  Muistan kun Radulovin KHL-vuosina osa palstalaisista hehkutti Radulovin olevan top5 laituri maailmassa. Eiköhän tämä kausi ole viimeistään osoittanut, ettei Radulov ole eikä ole missään vaiheessa ollut maailman kärkeä. Todella hyvä laitahyökkääjä, mutta ei todellakaan mikään supertähti.
   
 11. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Radulov oli taas uutisissa pyydettyään jättisopimusta keskinkertaisilla näytöillä. NHL:t GM:t ovat todennäköisesti onneksi niin fiksuja, että ovat lukeneet tämän palstan asiantuntijoiden arviot hänen todellisesti tasostaan.
  Harmi ettei äänestys ole avoin että näkisi että kuka on äänestänyt mitä (ja näkisi samalla että äänestinkö itse yli vai alle 50 pistettä...)
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Oman äänesi näät tummennettuna, jos siis olet äänestänyt.
   
 13. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Lainaus:
  Juuri saamamme tiedon mukaan en ollut äänestänyt ollenkaan. Ja jotenkin siinä ei nytkään tuntuisi pointtia olevan.

  I'll get my coat (on kai se juhannus ollut muillakin)
   
 14. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Lainaus:
  Ottelumäärä yhdellä pieleen, maaleja ennakoin viisi liikaa, mutta syöttömäärä osui tismalleen.

  Tarpeeksi lähelle, joten palkitsen itseni kaljalla.
   
 15. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Vastasin itse luonnollisesti 50-69 ja oletin kaverin olevan parhaimmillaan loistava, mutta en uskonut Radun olevan Canadiensin dominoivin hyökkääjä. Päättyneen kauden pyhä kolminaisuus muodostui hyvinkin selkeästi akselin Price - Weber - Radulov ympärille.

  Toivottavasti jatkaa Habsissa.
   
 16. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Radulov on tällä hetkellä 77 pinnan tahdissa. Onhan tuo ollut ihan pirun hyvä niissä Dallasin peleissä mitä olen tällä kaudella nähnyt.