Ilmoitukset
 • Nimimerkit Lätkäfani66 ja palli gunnar huilaavat viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkit peterra ja Teikel huilaavat viikon sääntöjen 9§:n perusteella.
 • Nimimerkki kiekko-ollie huilaa viikon sääntöjen 18§:n perusteella.
 • Nimimerkki Zemgod#28 huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.
 • Nimimerkki kausi huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4 ja 6§:n perusteella. Aiemmat rikkeet samoista syistä vaikuttivat pelikiellon pituuteen.
 • Nimimerkki Taikajim huilaa kolme kuukautta sääntöjen 4, 5 ja 18 §:n perusteella. Aiempi rikehistoria vaikutti tässäkin tapauksessa.

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Kotkan Titaanit 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana The Rock, 09.04.2017 klo 14.59.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Uutta suoleen ennen kuin entinen kuolee...

  Lyödäänpä tämäkin viestiketju vihdoin auki, kun kerta Titaanit tiedottaa facebook- ja twitter-sivuillaan, että tiistaina tulee julki niin valmennus- kuin pelaajapuolenkin sopimuksia.

  Sehän on jo tähän päivään mennessä ollut selvää, että Titaanit hyökkää Mika Piispasen tutussa ja vakaassa komennossa Suomi-sarjakauteen 2017–2018 (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Samaten viikko sitten virallisesti päättyneen edelliskauden lopulla kävi ilmi, etteivät konkarihyökkääjät Joni Jokila ja Aapo Lampinen jatka pelaajauriaan, joten nyt on muiden astuttava esiin sekä johdettava joukkoja edestä (Titaanien kotisivujen otteluennakko).

  Vaihtuvuutta edelliskauden pelaajistoon on huhujen mukaan muutenkin tulossa jonkin verran, sillä muutamat nuoremmat kaverit ovat työ- ja opiskelukiireiden myötä suunnistamassa pois paikkakunnalta ja osan valmennus taas haluaa vaihtoon niin sanotusti ”luonnollisena poistumana”.

  Titaanien ”debyyttikausi” Suomi-sarjassa sujui alkukankeuden jälkeen todella mainiosti ja 8. sija runkosarjassa sekä hieno pudotuspelisarja lopulta mestariksi itsensä pelanneen Ketterän kanssa antoi varmasti paljon uskoa tulevaan.

  Uskoisinkin, että Titaanien tavoitteena on lähteä parantamaan sijoitustaan sarjassa, joka tullee jälleen olemaan todella mielenkiintoinen ja varmasti himppasen verran kovatasoisempi, kiitos KJT:n putoamisen ja Haukkojen nousemisen.

  Jotta nousujohteisuus titaanikiekkoilussa jatkuu, on työnteon oltava edelleen korkealla tasolla. Pelaajapuolella viime kauden ”debytantit” ovat aiempaa kokeneempia ja toivottavasti parempia, mutta hyvin pitkälti ratkaisee myös se, minkälaisia vahvistuksia Titaanit saa siirtomarkkinoilta riveihinsä naarattua.

  Tunkua ilmeisesti on, joten nyt vain pitäisi sitten löytää ne oikeasti joukkuetta vahvistavat palaset mukaan monen vuoden pitkäjänteisen kasvatustyön myötä jo varsin hyvällä mallilla olevaan palapeliin.

  Tiistaina siis tärähtää ensimmäisen kerran, joten sitä odotellessa...
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Valmennus ja pelaajarunko julki

  Titaanien tämänpäiväinen tiedotustilaisuus piti siis sisällään valmentaja Jori Sainion ja maalivahtivalmentaja Markku Innasen jatkosopimukset (Titaanien kotisivujen uutinen) sekä kaiken kaikkiaan 13 pelaajasopimusta (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Maalivahti Niilo Pussinen, puolustajat Kalle Kolehmainen, Miro Mänttäri, Jere Kola, Marko Puhakka ja Markus Salminen sekä hyökkääjät Elmeri Kotro, Santeri Kunttu, Jesse Hurme, Juho Luukkonen, Tino Hovi, Roope Lantta ja Ville Myyryläinen luovat titaanimiehistölle varsin vahvan rungon, johon on hyvä alkaa sijoitella lisää rakennuspalasia.

  Päävalmentaja Mika Piispanen kertoilee Titaanien neuvottelevan vielä muutaman viime kaudella joukkueessa pelanneen kaverin kanssa, jotka siviilikiireidensä keskellä arpovat pelaamismahdollisuuksiaan. Kaikki jatkot eivät siis olleet vielä tässä ja hyvä niin, sillä onhan tuolla vielä potentiaalisia punanuttuja vailla sopimusta.

  Tämä oli mielestäni oikeinkin positiivinen ”päänavaus” ja tästä on hyvä lähteä jatkamaan lopullisen titaanijoukkueen kasaamista.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ensimmäiset ”ulkopuoliset” vahvistukset

  Titaanit on jatkanut kauden 2017–2018 joukkueensa rakentamista kiinnittämällä riveihinsä Vierumäki United HeKin Nuorten Mestis-miehistöstä Kotkaan saapuvat maalivahti Santeri Leväsen ja hyökkääjä Mikko Hyyryläisen (Titaanien kotisivujen uutinen).

  Levänen tulee varmasti muodostamaan Niilo Pussisen kanssa toimivan maalivahtitandemin, johon siis edelleen haussa se ”kolmas pyörä”. Hyyryläinen taas tuo oikealta laukovana pelaajana lisää kilpailua ja todistetusti maaliahneena toivottavasti myös täysosumia titaanihyökkäykseen, sillä niitä totisesti kaivataan, kiitos Aapo Lampisen ja Joni Jokilan (viime kaudella yhteensä 28 kaappia) lopettamisten myötä.

  Lisää apuja voi tosin löytyä ihan omastakin takaa, sillä Titaanit on nostanut omista A-nuoristaan mukaan harjoittelurinkiinsä päättyneellä kaudella Nuorten Mestiksen pistepörssin kärkikahinoissa keikkuneet hyökkääjät Juho Paavolan ja Panu Laitisen sekä edellä mainitun kaksikon tavoin isoissa rooleissa pelanneet puolustajat Erkka Huttusen ja Vertti Vuoksialan sekä hyökkääjä Mikke Lempiäisen.

  Toivottavaa on, että ainakin muutama näistä pelimiehistä saa itselleen Suomi-sarjasopimuksen, sillä se tuo taas oikeanlaista jatkuvuutta Titaanien toimintaan sekä nostaa samalla joukkueen omavaraisuusastetta pari pykälää paremmaksi.

  Päävalmentaja Mika Piispasen mukaan jatkossa haussa on Kotkan ulkopuolelta vain ja ainoastaan nykyistä pelaajarunkoa selkeästi vahvistavia palasia joukkueeseen, joten onkin todella jännä nähdä minkälaisia vonkaleita Titaanit onnistuu pelaajamarkkinoilta verkkoihinsa pyydystämään.

  Lainaus:
  Näidenkin pelaajien nimet selvisivät ja kyseessähän ovat puolustaja Ville Äijälä sekä hyökkääjät Tomi Salovaara ja Jere Lifländer, joista jokaisen näkisin mielelläni pukeutuvan punanuttuun myös edessä olevalla Suomi-sarjakaudella.

  Selvittelin tuossa myös muidenkin viime kaudella titaanipaitaa kantaneiden pelaajien aatoksia uriensa jatkumisen suhteen ja kävi ilmi, että ainakin maalivahti Henri Penttilä ja puolustaja Juho Saarilehto vaihtavat opiskeluiden perässä varmuudella maisemaa.