KooKoon näkyvyys mediassa

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Dynamite, 05.08.2006 klo 09.22.

 1. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Kyllä on taas vähän ollut ihmettelemistä kausiennakoissa, ei siellä keskimäärin mitään hehkutusta ole. Eli vaikka odotukset ovat viime vuotta korkeammat, niin ei noiden kautta pitäisi mitään menestyspaineita tuntea. Muutamia huomioita:

  - Jääkiekkolehdessä Malinen tai Lehtonen eivät saa tähtipelaajan merkintään, jossa on mm. määritteenä EHT-taso. No molemmat tippuivat viimeisessä leikkuussa MM-kisoista ja molemmilla on todella nousujohteinen jakso uralla menossa. Immonen ei saanut edes sitä alempaa erityismerkintää, runkopelaaja tms.
  - Ari Pelli tarvitsee lisää varmuutta Jääkiekkolehden mukaan ja samassa J-M Juutilainen on näköjään alempien kenttien laituri, sentterivertailussa Tamminenkin on edellä. Hutiloitua laatua kauttaaltaan.
  - Seurajohto tai valmennus ei myöskään saa mitään erityistä hehkutusta, sellaista seiskaa tai kasia. Viime kaudella ylitettiin kaikki pelilliset odotukset, tehtiin TOP6:ssa oleva taloudellinen tulos, ylitettiin yleisötavoite, raavittiin kaikki irti pelaajabudjetista sekä materiaalista. Mutta sillä ansaitsee vain 7-8 arvosanoja
  - Yhdessä arviossa oli avainpelaajien laatu arvioitu tasolle 5
  - Samassa arviossa oli arvioitu puolustuksen ja hyökkäyksen tasoksi 6, ei siinä mitään, mutta kyllä minusta hyökkäys näyttää paperilla selvästi puolustusta paremmalta. Joskin ohut se on.
   
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjennysmyyjä
  Suomalainen jääkiekkomedia nyt on vain kasa paskaa, kun ei löydy juurikaan paikallisia toimittajia ja samat ammattitaidottomat kaverit vetävät hatusta näitä juttuja PK-seudun kustannuspaikaltaan.

  Vähän samanlaista pöhinää huomaa myös täällä Liiga-puolella monien kirjoittajissa, kun kertakaikkiaan oma tietoisuus sarjan joukkueista on vajavaista. Verrattuna Mestis-keskusteluihin on Liiga-puolen taso huomattavasti heikompi, mutta toisaalta eipä tuota Mestistä taida enää juuri seurata kuin hc-tason nihlistit.

  KooKoo panostaa tällä kaudella enemmän markkinointiin ja sieltä tulossa kohta vissiin ihan hauskojakin mainoksia, joissa on ollut vähän jo yritystä.
   
 3. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Käyköhän tässä nyt niin ettei Jatkoaika.com -verkkolehdessä ole ketään KooKooseen perehtynyttä toimittajaa? Sieltähän ihan Päätoimittaja halukkaita kyseli. Nytkään ei taida KooKoo - SaiPa -ennakkoa kukaan rustata.

  Emmekö me voisi jollain konstilla houkutella takaisin sen kaikkien suosikin, Anni Sinne-Tänne-Tuonne-Mäkeen kuka sen nyt oli?
   
 4. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
 5. Ansa Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Itse olin koko päivän tienpäällä kirjaimellisesti. Miksi ylepuheen kiekkokierros ohitti SaiPa-KooKoo täysin. Kerrottiinko syytä?
   
 6. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
 7. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
 9. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Heh, tuo nyt on kyllä tosiaan yhtä tyhjän kanssa. "Tietyt rekrytoinnit menneet vihkoon", niin siis ketkä? Ylimalkainen heitto, ja jos ei ole nimiä antaa niin painoarvo tasan nolla. Ja mitä valmentajan vaihtoon tulee, niin täysin käsittämättömiä kommentteja. "Alkukausi meni kuitenkin ihan ok", mitähän joukkuetta herra Palomäki on seurannut? "Tulokset ei ole parantuneet valmentajan vaihdosta huolimatta", mitä helvettiä?

  Uskomatonta tuubaa ja en todellakaan aio kyseisen lehden julkaisuja enää seurata.
   
 10. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Hahaha, VMP urheilulehti.

  Tyyppi suoltaa ihan uskomatonta skeidaa ja yrittää esittää jotain uskottavaa auktoriteettiä.
   
 11. Kokeneempi veli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, TPS, Toronto Maple Leafs, Leijonat
  Lainaus:
  Palomäki kävelee tiukasti hurupää Ismo Lehkosen talutushihnassa. Termi "rekrytointi" on juuri Lehkosen käyttämä hokema ja muutenkin Palomäki päästelee Ikan tarinoita suustaan. Päästään tasapainoton Ika on ollut KooKoota kohtaan niin saatanan katkera niiden potkujensa jälkeen, mutta hetken aikaa malttoi olla hiljaa kun hyvä ystävänsä Mattila seisoi penkin takana. Ika, Palomäki, ja koko toimitus nuoli KooKoota koko viime kauden ja selvitettiin kaikenlaista fantasiaa mm. siitä, että oli suuri yllätys ettei KooKoo ollut pleijareissa tai jopa kuuden sakissa jo viime kaudella. Nyt ennen kauden alkua Lehkonen selvitti KooKoon olevan niin hyvä joukkue, koska siellä on Mattilan Pete puikoissa yms. Syksyn mittaan urheilulehti haukkui vuorotellen kaikki kellarijoukkueet, mutta KooKoota "suojeltiin" tappiin asti. Lopulta paska tuli housuun ja pakko oli kommentoida jotain, ja sitten kerrottiin hankintojen menneen pahasti pieleen ja seurajohdon munanneen yms. Valmennuksen edes mahdollisesta epäonnistumisesta ei mainittu sanallakaan 8min kestävällä videolla. Mattilan saatua potkut on KooKoo alkanut saada rapaa sitten näiden helvetin rekrytointien ja valmentajanvaihdoksen muodossa, joka onkin juuri niin käsittämätöntä kun Tuokkolalla on 11 matsista 7 voittoa.
   
 12. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Urheilusanomissa Bobi Lehtonen on köykäisen puolustuksen ainoa helmi... siellä tehty osavuosikatsaus näemmä pistepörssiä katsellen. Melkoisia velikultia nuo toimittajat
   
 13. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Olisivat nyt edes tilastoiden kautta ruotineet Bobin plusmiinusta. Järkyttävän tasoista urheilujournalismia.
   
 14. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
 15. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
 16. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Voihan sitä kokeilla.. Mutta vaihdossa saatte vain paidan. Lahjoitetaan teidän UTJ sitten Hope Ry:n kautta eteenpäin.
   
 17. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  KooKoon Youtube-kanavalle pötkähti heti kauden paras video, kun Ari Vallin saatiin taas apuun Juha Järvenpään videolle. Toivottavasti elpyy tuo puoli pelillisten otteiden tapaan.
   
 18. kamik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 19. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Huumoriahan tuo huivitempaus on, sillä haetaan medianäkyvyyttä. Ja ideanahan se on hyvä.

  Oma veikkaukseni on, että huiveja vaihtavat lähinnä sellaiset KooKoon kannattajat, joilla on HIFK:n ja muidenkin seurojen huiveja oman seuran lisäksi. Kaikista kannattajistahan löytyy sitä porukkaa, jolla on fanikamaa muiltakin kuin siltä omalta joukkueelta.

  Enemmän tämä palvelee varmaan HIFK:ta, kun huivit viedään pk-seudun vähävaraisille. Sieltä saattaa löytyä uusia HIFK-kannattajia, vaikka Jokerit on siinä porukassa varmaan kovempi juttu.

  KooKoo voisi järjestää samanlaisen tempauksen myös Tappara-peliin. Kotkalaisten kummallinen Tappara-kannatus pitäisi saada loppumaan.