Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

KooKoon lasaretti kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 14.08.2016.

 1. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  O'Connorilla on selkä vaivoja. Kokeili pelata,mutta ei siitä mitään tullut. Poissa varmaan tovin.
   
 2. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kun puhutaan tovista niin silloin kysessä on aina lyhyt aika, tuokio tai hetki. Kouvolan Sanomien mukaan Ryan O’Connor pystyi pelaamaan eilen vain avauserän. Tuomas Tuokkolan mukaan kanadalaispuolustaja ei ole kuitenkaan jäämässä sivuun pitkäksi aikaa eli tämän mukaan olisi poissa siis vain tovin.
   
 3. Ribari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puolustava mestari
  Eikö K-Vantaalla pelaava Peltonen voisi olla lainattavissa hätäapuna, katsoin eilen peliä ja pelasi kyllä hyvin.
  On muuten pelannut usein ainakin Kouvolassa hyviä pelejä mestiksessä.
   
 4. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Lainaus:
  Kävihän se Peltonen yhden pelin kurvailemassa KooKoossa tällä kaudella. Ei mitään käyttöä tällä hetkellä. KooKoon on toteutettava linjaansa eli nostettava rohkeasti Nuorten SM-Liigasta pelaajia edustuksen rinkiin. Alkukaudesta Välimaa tällaisen linjan valitsi ja toi sen myös julki.
   
 5. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Yritin tuolta KooKoon sivuilta löytää sen jutun, jossa KooKoon johto linjasi tälle kaudelle lähdön siten että ei hankita kovin laajaa pelaajamateriaalia, vaan turvaudutaan tarvittaessa nuoriin.

  Arvatkaa vaan miten vittumoista oli yrittää tuota etsiä. Helvetillinen homma lisäuutisien lataamisessa. Niitä tippuu muutama jokaisella latauksella nähtäväksi. Mutta menepä ja lue joku vanha uutinen. Jos yrität päästä takaisin näppäämällä ikonia "Palaa Uutisiin" tai näppää selainta takaisinpäin niin sivuthan pomppaavat takaisin uusimpiin uutisiin eikä siihen kohtaan missä oli. No, tämä ei muuten kuulu tähän ketjuun kuin sen verran että yritin näyttää toteen KooKoon valitseman linjan siinä onnistumatta.
   
 6. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kiekko-Vantaan maalivahti Aaro Peltonen ei ole pelannut yhtään peliä KooKoossa tällä kaudella eikä myöskään koskaan aikaisemminkaan.
  Pelannut liigassa ainoastaan kolme peliä Tapparassa, muuten pelannut lähinnä mestiksessä.
  Tarkoitit ilmeisesti Tomi Peltosta, mutta Ribari kirjoitti nimenomaan Kiekko-Vantaan Peltosesta, joka on siis maalivahti.
   
 7. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
 8. Ikuinen try out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat SaiPa
  Joo, melko täyttä on sairastuvalla. Kymmenen poissaolijaa tuntuisi varmaan laajemmassakin rosterissa, saati sitten hieman pienemmällä budjetilla operoidessa.
   
 9. IceMaster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Trashers, Flyers
  Jokela tänään askissa ja toivottavasti pysyy ehjänä!
   
 10. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
 11. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vaihteeksi hyviä uutisia. Josh Green on pelikunnossa ja pelaa huomenna Sportia vastaan.

  Sairastuvalla on enää Juha Järvenpää, Mika Koivisto ja Veeti Vainio. Tosin Järvenpää ja Vainio ovat poissa koko loppukauden.

  Poissaolotilanne, viikko 7 | KooKoo
   
 12. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Nyt jos koskaan Greenia tarvitaan, pirun hyvä että mies saadaan vielä kaukaloon, ehdin jo manata kapun loppukauden menetetyksi.