Ilmoitukset

Nimimerkki Lihapiirakka on asetettu kuukaudeksi pelikieltoon, sillä sääntöjen 10§ koskee myös "Moro henkilö X!"-viestejä.

Nimimerkki Nils Andersson nappasi täysin turhista viesteistään viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n perusteella. 

Nimimerkki Zeta03 kävi useamman viestin voimin provoamassa Lukko-osiossa ja tämän vuoksi hän saa viikon pelikiellon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki BigRedBob kirjoitti Karalahti-ketjuun täysin turhan viestin ja on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Myös nimimerkki huhupuhe on seuraavan viikon pelikiellossa sääntöjen 4§:n perusteella. Hänen kohdallaan rangaistus tuli viestistä, jossa oli lainauksen lisäksi vain yksi sana.

Nimimerkki KooJii_#1 rikkoi sääntöjen 4§:ä kirjoittamalla viestin, jossa oli pelkkiä hymiöitä. Annamme tästä rikkeestä viikon pelikiellon.

Nimimerkki Action Bronson kävi HIFK-osiossa provoilemassa. Koska nimimerkillä on vastaavista rikkeistä runsaasti historiaa, kurinpitoryhmä on määrännyt Action Bronsonin puolen vuoden pelikieltoon.

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella,

KooKoon kassarit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 17.07.2016 klo 15.14.

 1. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Lainaus:
  Nähtävästi et huomannut ironiaa viestissäni, veli hyvä. Perhosen kohdalla tuo on nähty aika monta kertaa. Jos sopimus kerran jatkuu, niin ensi kaudella pitää varmaan sitten taikoa paskasta konvehtia.
   
 2. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Perhonen rupeaa olemaan Jarkko Immosen tyyppinen taakka KooKoolle. Ei enää ole edes nuori lupaus, tosin maalivahdit "elää" pidempään. Ensi kaudelle pitää löytää selkeä ykkönen vai oliko Järkkärillä soppari ensi kaudelle?
   
 3. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Ei ole sopparia Järkkärille. Mielestäni ei pitäisi tullakaan sopparia, on tuollainen on/off loukkaantunut kokoajan. Paitsi jos tulee tekemään jotain hyväntekeväisyyttä puoli ilmaiseen hintaan.

  En nyt ihan vertaisi Perhosta Immoseen. Palkkakuluissa Perhonen vie todennäköisesti vain murto-osan Immosen palkasta ja Perhosella saattaa jopa olla kysyntää Mestiksen puolella, toisinkuin Immos Jarkolla.
   
 4. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Lainaus:
  No joo mutta riippakivi silti. Jos aina pitää antaa yksi tai useampi hörppy eteen vastustajalle niin tarvitaan sitten järeämpää kalustoa hyökkäykseen
   
 5. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga
  Järvenpäähän pelasi viime kaudella oikein hyvin. Jos Irvingiä ei saada pidettyä, niin en tyrmäisi Järvenpään sopimusta suoralta kädeltä. Onhan tuo nyt hyvin poikkeuksellista, että jätkä on koko kauden klesana, jospa kestäisi jatkossa paremmin kunnossa.

  Pitää toki myös katsoa, millaisia maalivahteja on markkinoilla. Hovinen oli mielestäni ihan hyvä paikkaaja, ja miehellä on ollut viime vuosina niin paljon pätkäsopimuksia, että vakituisempi paperi varmasti kiinnostaisi. Mikähän on muuten tuohon syynä, että Hovinen kiertää seuroja tuolla tavalla? Taso riittää kyllä liigaan.

  Lähtökohta on se, että ensi kauden ykkönen pelaa valtaosan peleistä. Perhosesta ei ole kuin kakkoseksi, vaikka enemmän odotettiin.
   
 6. Keyser Jäsen

  Lainaus:
  Olen samaa mieltä Järvenpään peliesityksistä, ajoittain todella hyvä, mutta oli jo viime kaudella jonkun osan kaudesta siipirikkona ja pelejäkään ei kertynyt kuin hieman yli 30. Trendi ei ainakaan puolla sitä, että tulevatkaan kaudet menisi yhtään puhtaammin.

  Heitän nyt siis kunnon pirut seinille, mutta tämän kauden jälkeen en tiedä onko fiksua lähtä ainakaan liikaa leikkimään tulella. Menee aika High risk high reward kategoriaan. Toisaalta hintalappu miehellä ei voi kovin kallis olla kun ei ole kohta vuoteen mitään näyttöjä.
   
 7. essulu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo
  Lainaus:
  Perhonen pelasi nyt keväällä yhden ottelun SaPKo:ssa erinomaisesti. Nyt olisi kaverille taas käyttöä SaPKo:ssa, joka tähtää kevään peleissä Mestis-kannuun.
   
 8. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jos sieltä tuleekin ensi kaudelle toinen Tuokkola tolppien väliin. Sopimus ilmeisesti Jypissä loppumassa. Tuskin kuitenkaan
   
 9. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Savonsanomat uutisoi torstaina, että Hovinen olisi palaamassa Kuopioon ensi kaudeksi.